2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
روزی سه تا .دیشب از ذوق انتقال زود خوابیدم یادم رفت بخورم .خدا کنه مشکلی پیش نیاد

عزیزم اگه سه تا‌ میخوری با یه دونه نخوردن اتفاقی نمیفته نگران نباش دکتر من که اون موقع اینطور بهم گفت...

منظورم از اهدایی جنین اسپرم نیست.نه خیلی راحت جنین اهدایی را پذیرفت من دارم مقاومت میکنم.میگه مگه چن ...

مگه خودت تخمک نداری؟من فکرکردم فقط مشکل اسپرمه

جنین اهدایی چطوریه؟

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من دو بار آی وی اف کردم و هر دو بار تو انتقال هام اصلاً حساسیتی نشون نمیدادم، خیلی ها تو همین ...

یعنی بادوبارای وی اف باردارنشدین بعدش طبیعی باردارشدین؟

من استرس کارخونه روندارم چون همسرم انجام میده فقط مسافت خونه تامحیط کارم ۲۰دقیقه باماشینه .کارمم سبکه پشت میزی هست همش میگم تودست اندازمشکلی پیش نیاد

خدایابه امیدخودت🌺
تا حالا تحت نظر سه تا اورولوژ بود دکتر همایون عباسی ، پیمان صالحی و دادخواه ولی انگار نه انگار که دا ...

عزیزم وقتی مورفو از یک شدصفر بعدش همسرت دارومصرف نکرد واسه بهبودش؟

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
انشالله خدا به همه بده و هیچ زنی تو حسرت بچه نمونه هرچند من یه دختر دارم که اونم ای وی افی بود ولی ب ...

تاحالا سه بارانتقال داشتید؟اینبارتعیین جنسیت کردید؟

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون گلم .کدنمیخواد؟

اگه تهران نیستی که ۰۲۱ رو بگیر اولش

وصل میشی به اپراتور

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
گلم ۴روز بعد از اینکه قرص نخوردی یا همون موقع که ال دی میخوردی ۴روز بعدش پریود شدی؟

چها روز بعد از اینکه قرص و قطع کنن معمولا پری میاد اما در حین خوردنش نه پریود نمیشی

هیچ مشکل زمینه ای نداشتن و 47 سالش بود دختراش هنوز بچن در عرض یک هفته کرونا نفسشو گرفت

حرفي برام نمياد بقران خدارحمتش کنه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
 امروز روز 15 انتقالمه به نظرتون دو خط شده یا من توهم میزنم اخه روز دوازده بی بی گذاشتم اصلا هی ...

ای جانم جاااان مبارکه خدایا شکرت اینو قسمت همه منتظران بکن. آذری جون شما اهوازی؟پیش دکتر سالمی انتقال داده بودی؟ اخه منم اهوازم دکترم سالمی هست 😍😍😍