2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام خانمای گل امیدوارم حالتون عالی باشه🙏 یه سوال دارم.معولا چند روز بعد از خوردن قرص ال دی پریود ...

واي منم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها توروخدا کسی میدونه دریغ نکنه جواب بده 

روز سوم پریود النوا زدم روز نهم که دیروز بود چند تا فولیکول تو سایز ۹ داشتم 

حالا دکتر گفته تا جمعه دو تا پرگووریس عصرها بزنم 

شنبه برم سونو 

آخه شنبه ۱۴ سیکلم میشه خیلیییی دیر نیستتتت ؟؟؟ 

میترسم کیست بشه یا آزاد بشه 

خواهشا کسی تجربه ای داره ؟؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

سلام دوستای خوب و مهربونم از تک تک تون ممنونم انشاالله همتون هر چی از خدا میخاین بهتون بده من ۱۷ تا ...

وایی استرس گرفتم یعنی تو پی جی دی این همه جنین از بین میره شما کجاانجام دادید؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ببخشید من دخالت کردم من گرفتم عزیزم تاب هم میشه مدل من اگر خودتون پشت میز میشینید برای غذا خیلی خی ...

متشکرم عزیزم از راهنماییت، من خودم رو زمین  میشینم، ولی میگن بچه اینجوری مغزش عادت میکنه که وقتی روی این صندلی بشینه، غذا بخوره، دوس دارم عادتش بدم که رو صندلی بشینه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
واييييييي آذري چقد برات خوشحالم واي از خوشحالي جيغ ميخام بزنم اون روز ک کفتي منفيه حرفي برام نيومد ب ...

ممنونم عزیزم خودم هنوز تو شوکم نمیخام قبول کنم قبلا فکر میکردم اگه بی بی دوخط ببینم کلی جیغ بزنم ولی نمیدونم چرا الان یه جوریم حسم میگه باورش نکن.حالا عصری جواب آزم  حاضر میشه دعا کنین اون مثبت باشه .اگه نثبت باشه با شرایطی که من گذروندم شبیه یه معجزه هست

@سارادلارام   خانومي چند تا جنين برات تشکيل شد

سلام عزیزم ۱۰ تا 

۴ تا دیگه هم هست که رشدشون نسبت به بقیه عقب تره گفت فردا زنگ بزنم ببینم رش  کردن یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم ۱۰ تا  ۴ تا دیگه هم هست که رشدشون نسبت به بقیه عقب تره گفت فردا زنگ بزنم ببینم رش&n ...

بسلامتي عزيزم اميدوارم ني ني هاي تپل بيان تو دلت حالت بهتره؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
دو خط داره گلم مثبته ولی چرا سر خود دادوهاتو قطع کردی

نمیدونم الانم عداب وجدان گرفتم بخداااا.از بس نا امید بودم روز دوازده که بی بی زدم منفی شد دیگه پیش خودم گفتم دیگه تموم شد الکی آمپول نزنم

امروز روز 15 انتقالمه به نظرتون دو خط شده یا من توهم میزنم اخه روز دوازده بی بی گذاشتم اصلا هی ...

وای مبارکههههه آذری جون احتمالا دیر لانه گزینی کرده منم تگ‌کن جواب آزتو گرفتی🤗🤗🤗

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم عزیزم خودم هنوز تو شوکم نمیخام قبول کنم قبلا فکر میکردم اگه بی بی دوخط ببینم کلی جیغ بزنم ولی ...

براي ما نيم نگاه خداکافيه مطمعنم مثبتي عزيزم عصر منو تگ کن 

بسلامتي عزيزم اميدوارم ني ني هاي تپل بيان تو دلت حالت بهتره؟

قربونت عزیزم آره بهترم ممنون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍