2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام گلم، میگم من دیروز بعد از عمل تخمک کشی معده درد شدید داشتم مثل شما، معده ام خیلی پف کرده، از ام ...

هایپر شدی حتما باید بری دکتر 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واریکوسل نداره. سونو اسپرم هم داد سالم بود .فقط آزمایشش خیلی بد بود .ابنرمال 100 مورفو یک بود شد صفر ...

من توهمین نی نی سایت خوندم یه اقایی بود به اسم سامان دقیقا حرف شماروزده بودن بهش که بره اسپرم اهدایی وتوچندبارای وی اف یکی ازلوله های خانم هم ازبین رفته بود میگفت باورزش وپیاده روی وکاهش وزن وخوردن میوه اونم خیلی زیاد خانمش به طرزمعجزه واری باردارشده بود میگفت خانمم باردارشد اونم طبیعی 

شماروهمسرت کارکن حتما جواب میده 

خدایابه امیدخودت🌺
من خودم این کارو میکردم.شوهرم اصلا دل نداره اینکارا رو کنه که..من فشار میدادم همسرم جیغ میزد.اون بیش ...

قربونت بشم من سارا جون 😘😘😘😘😘 انشاالله قسمت همه دوستان 🌷🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تا حالا تحت نظر سه تا اورولوژ بود دکتر همایون عباسی ، پیمان صالحی و دادخواه ولی انگار نه انگار که دا ...

عزیزم یکی از دوستان به اسم آهوبانو یه پزشک سنتی کاربلد تو یزد پیدا کرده. کاش دوستان کمک کنن پستش رو بتونی پیدا کنی. اسم دکترش یادم نیست اما مشکل آقایون رو حل میکنه. کاش بتونی پستش رو پیدا کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم حتما میشه ایشالله به زودی خبر خوشوبهمون بدی

ممنونم مهربونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بی خوابی زده بسرم اما شکر خدا استرس ندارم

لیلا جون انشاالله الان گل پسرت رو انتقال دادی 😍😍 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
رویان تست کروناش از راه بینیه؟ کاشکی مرکز ما تست خون بگیرن من تحمل ندارم😢😢😢

هم خون هم حلق 

یه چیزی شبیه گوش پاک کن رو میزاره تو حلق 

خون زیاد قابل اعتماد نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت بشم من سارا جون 😘😘😘😘😘 انشاالله قسمت همه دوستان 🌷🌷

لیانا جون انشالله به خوبی و خوشی و به وقت مناسب زایمان کنی و نی نی زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و بلافاصله بعدش دوباره سورپرایز شی و خواهر یا برادر براش بیاری.  تصورم ازت یه دختر صبور آروم محترم خوش اخلاقه. که همیشه هم لبخند داره. از این خانومایی که نه کسی رو قضاوت میکنه نه غیبت کسی رو میکنه و نه کاری به کار کسی داره. احساس میکنم یه بخش از حس خوب تاپیک به خاطر حضور شماست عزیزم. ازت همیشه کلی انرژی مثبت میگیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم ❤دست بوسته 😘 من ۳۴ سالمه ...انشالله که خیری توش بوده که عقب افتاده آخه واسه منم چند بار ...

خیلی ممنونم عزیزم دعا کن برام

سلام خانوما.از ۴۳ تا تخمکم ۱۲ تا جنین تشکیل شد که گفت ۱۰ تا قابلیت فریز داره و ۴ تا دیگه هست که از بقیه عقب ترن فردا باید زنگ بزنم ببینم رشد کردن یا نه.برام دعا کنید انتظار جنین های بیشتری داشتم ولی بازم خداروشکر گرید همشونم گفتBرو به بالا هست