2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم معده درد وحشتناک داره...حتما شربت ملین با اجازه پزشکت بگیر...حتمااااا...منم هایپری حاد داش ...

سلام گلم، میگم من دیروز بعد از عمل تخمک کشی معده درد شدید داشتم مثل شما، معده ام خیلی پف کرده، از امروز صبح همش سرگیجه و تهوع و استفراغ دارم، هرچی می خورم بالامیارم، به نظرت شربت ملین بخورم معذرت میخام شکمم کار کنه این تهوعم خوب میشه؟ خیلی اذیتم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میشه بدونم وضعیت همسرتون چجوری هست؟ چرا فقط یکی انتقال دادید؟ گرید جنینا چطور بود؟

واریکوسل نداره. سونو اسپرم هم داد سالم بود .فقط آزمایشش خیلی بد بود .ابنرمال 100 مورفو یک بود شد صفر تحرک صفر. دکتر نصر گفتن اول یه نی انتقال بدن که نشد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه اصفهانم.خودمم اصرار داشتم برا میکرو مجدد‌ولی دکتر جنین شناس میگه با این اسپرم بهتره وقتتو تلف نکن ...

یعنی مشکل اسپرمش قابل درمان نیست؟ به نظرم با یه اورولوژ مشورت کن ببین چی میگه اگه خدایی نکرده گفت درمان نمیشه اونموقع برو دنبال اهدایی

البته اینم بگما اهدایی ام ایرادی نداره خیلیا میگیرن مهم اینه که تو بدن خودت رشد میکنه😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
جهش ژنتیک🙄

یه چیز تو همین مایه ها گفته بود دکتر  و البته اینکه بهترین اسپرم و تخمک هم انتخاب میشه رو هم گفته بود دلیل دیگشه که چون دوستان قبلش گفته بودن من دیگه نگفتم...دوسه سال پیش بود که من یه همچین چیزی و شنیدم ولی حالا نمیدونم تا چه حد حرفش درست بوده ولی اینو به عینه توی دوروبرم دیدم که بچه های آی وی افی از بچه های دیگه باهوش ترن خیلی

یعنی مشکل اسپرمش قابل درمان نیست؟ به نظرم با یه اورولوژ مشورت کن ببین چی میگه اگه خدایی نکرده گفت در ...

تا حالا تحت نظر سه تا اورولوژ بود دکتر همایون عباسی ، پیمان صالحی و دادخواه ولی انگار نه انگار که دارو مصرف کرده باشه. دکتر عباسی هم گف به نظرم برو برا اهدایی 

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
تا حالا تحت نظر سه تا اورولوژ بود دکتر همایون عباسی ، پیمان صالحی و دادخواه ولی انگار نه انگار که دا ...

عزیزم پس برو سراغ اهدایی، انشاالله که زودتر نتیجه بگیری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به نظرم دکتر نصر بی هوا چیزی نمیگه بهش اعتماد کن خیلی با سواده

تو چندین جلسه مشاوره هم گفتن بهتره اهدایی بگیریم

عزیزم پس برو سراغ اهدایی، انشاالله که زودتر نتیجه بگیری

ممنون عزیزم انشاله .

خواهر من ده روزه رژیم کتو گرفته روزای اول بیحال بیحال بود الان بهتره

وزن و سایزم کم کردن؟؟ وای آخه  میوه هم نداره رژیمش...من با میوه زندم فقط

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩