2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا ایشالااا  مرضی جون دیگه شک نکنم چون دارویی نداشتم بخواد کاذب باشه

عزيزم داروهات که مثبت کاذب نمیکنه بی بی رو، ولی من کلا متنفرم و تجربه خاصی از بی بی ندارم، ان شاء الله که خطا نداره 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
قبل از میکرو، مشاوره ای ک با جنین شناس مرکز داشتیم نظرشون این بود. بهم گفت ب این دلیل ک با این وضعیت ...

کلا اگر جنین کیفیت خوبی هم داشته باشه ممکنه به بلاست نرسه ،آخه شرایط رشد داخل رحم بهتر از آزمایشگاه ،من بار اول دوتا جنین تشکیل شد که انتقالم منفی شد ،بار دوم بدون جنین ،والان رفتم رویان تهران برای ادامه درمان 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام شاینا جان خوبی؟گل پسری خوبه؟؟چند سالته عزیزم منم که الان هایپر شدم انتقالم واسه دو سه ماه دیگس ...

سلام عزیزم ❤دست بوسته 😘

من ۳۴ سالمه ...انشالله که خیری توش بوده که عقب افتاده آخه واسه منم چند بار به دلایل مختلف عقب میوفتاد

به امید خدا به همین زودیا نی نی تو هم میاد پیش مامانش 🤲🤲❤❤من از چهار پنج ماه قبلش پیاده روی میکردم و نوشابه وفست فودو هر چند قبلش هم کم میخوردم ولی بازم کمترش کردم چون یکم اضافه وزن داشتم برنج و نون هم کمتر خوردم در عوض مغز وآجیل میخوردم همراه صبحونه هم اکثرا گردو و خرما میخوردم و سعی میکردم کمتر به بچه و بارداری فکر کنم داشتم خودمو آماده میکردم اگه نشد روحیه مو از دست ندم حالا نمیدونم همه ی اینا تاثیر گدار بوده یانه ولی حال روحیم خیلی خیلی بهتر از قبل شده بود❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مرسی که جواب دادی عزیزم ایشاالله که به زودی واسه تو هم مثبت میشه

قربانت، انشاالله❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مبارکه عزیزم ..به امید خدا سالم میان بغلت🤲🤲😍😍منم یادمه سه شنبه گذاشتم مثبت شد بعدش چهارشنبه هم خط پررنگتر  افتاد و پنج شنبه رفتم آزمایش با بتای بالا مثبت شدم منتظر آزمایش مثبتت هم هستیم😘❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مگه بیهوشی نداره، پس ایراد داره عزیزم، کلا فلز نباید بهت وصل باشه 

معمولا آرایش و لاک و دندون مصنوعی تو بیهوشی فک کنم خوب نیست ولی طلا و اینا بیشتر واسه مسئولیت و گم شدنش میگن عزیزم ❤

خانوما تورو خدا یکی به من بگه ایا امپول انوکسا باعث مثبت کاذب شدن بی بی چک نمیشه؟

نه عزیزم نمیشه مطمئن که بارداری

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
چشم لیانا من جز کمر درد سردرم گرفتم اینا اشکال نداره؟

عزیزم سعی کن تو سه ماهه اول زیاد جارو نکشی چون واقعا انرژی میخواد بده همسری جارو بزنه واست تو فعلا فقط ناز کن واسش😁❤

اره همش سر درد دارم 

سردرد تو اوایل بارداری اگه فشار خون نداریدطبیعی هست 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خانما من امشب خیلی کار کردم تی کشیدم کمرم درد گرفته چیزی نمیشه؟؟

خانومي چقد داروهاي قبل انتقالت شد؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزیزجان رژیم کتو سخته؟؟ چند وقته میگیرین چقد کم کردین؟؟

اگه بتوني مدام گوشت مرغ ماهي بخري بخوري اصلاااا گرسنت نميشه متاسفانه من پولم ب همه اينا نميرسيد بزا همون ي جاهايي خيلي سختي کشيدم چون سالاد سبزي زياد خوردم گرسنم شديد ميشد

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
تیارا حون سر دوقلوهام گفتن تو روده خون و هزار تا چیز دیگه من رفتم سلفری دادم همه چی خوب بود اصلا نتر ...

ممنونم عزیزم، آخه سلفری فقط قضیه سندروم دان رد میکنه، این قضیه باید حل بشه وگرنه بعد تولد انسداد مجاری ادرار میگیره،،  تمام امید منم همینه که تو سونوهای بعدی از بین رفته باشه،  التماس دعا