2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
آخه دفعه دوم انوکساپارین چهار هزار داشتمباز سقط شد..چرا بنظرت؟؟ عکس رنگیم گرفتم هیچی نبود مشکل

۶۰۰۰بزن اینبار با آسپرین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم دفعه قبل 4000 زدم اینبار دکتر خون گفت 6000 با اسپرین

سقط شد؟؟؟ منم دفعه قبل چهار هزار و آسپرین بود .اینبار قراره شش هزار و اسپرین باشه اگه خون از تو دهنمم نیاد بیرون دیگه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ي بار ديگه پيش دکتر نصر شانستو امتحان کن ضرر نميکني

نمیدونم والا دلم میخواد برم یزد یا اصفهان

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من عرضه ی رژیم گرفتن رو ندارم نمیدونم چرا

فکر میکنی این رژیم رو بگیری خوشت میاد غذای روزته تو بله رژیممو میفرستم ببین چه راحته

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
گفتم بهت دوبار رفتم تهران پیش طرازی؟؟؟ اونم هیچی پیدا نکرد 😓😓😓😓 با گریه فرستادم پیش ایمونولوژ .ب ...

تو سرم نیاز نداری

نمیدونم والا دلم میخواد برم یزد یا اصفهان

بنظرم اول دکتر نصر برو بعد برو يزد حسم ميگه پيش نصر مثبت ميشي ب اميد خدا 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
فکر میکنی این رژیم رو بگیری خوشت میاد غذای روزته تو بله رژیممو میفرستم ببین چه راحته

اوکی

۲۴ روز از پری گذشته میشه چقدر یعنی؟

3 هفته و 3 روز از روز اول پریودت باید حساب کنی 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
تو سرم نیاز نداری

توکل بخدا  خداکنه فقط اینبار بشه و بمونه من دیگه اسم بچه نمیارم ابدا

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
توکل بخدا  خداکنه فقط اینبار بشه و بمونه من دیگه اسم بچه نمیارم ابدا

انشالله میشه

سقط شد؟؟؟ منم دفعه قبل چهار هزار و آسپرین بود .اینبار قراره شش هزار و اسپرین باشه اگه خون از تو دهنم ...

اره بعد از سقط ازمایش انعقادی دادم مشکل داشتم ...خود دکترم گفت برو متخصص خون با ازمایش ها تصمیم گرفت 6000 تا 6 هفته بعد از زایمان. و اسپرین تا 36 هفته ...خون برای چی از دهنت بیاد متوجه نشدم