2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
عزیزم سونو شدم دکتر هاش سی جی داد امشب بزنم از فردا پروژسترونو شروع کنم صخامتمم دیروز ۱۰ بود امروز ش ...

این آندومتر رو نمیدونم چشه همش تساعدی کار میکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی من امروز ازدکتر پرسیدم گفتم جنینامو هچینگ میکنید یانه گفت پی جی دی ها همه هچینگ میشن 

به سلامتی حتما نتیجه میگیری شک نکن به امید خدا

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام چند روز دیگه دوسه تا بیبی چک بخرم اگه انتقال دادم از روز ۸به بعد بزنم ..

اووووف اسم بیبی چک دلمو میلرزونه من دفعه ی اخر سه تا بیبی چک داشتم به قصد زدن هم خریده بودم ولی نتونستم بزنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم می خوام وزن کم کنم ، چطوری هست ؟ سخته؟ تو چن ماه چن کیلو کم کردی؟

مگه الان چند کیلویی عزیزم؟منم با لیمومی 5 کیلو فعلا کم کردم تا مرداد انشاله بیشتر کم کنم و انتقال بدم ....راحته با توجه به مزاجت رژیم میدن 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اوووف نگو ثمین حرص منو درمیاره سرعتش بالائه امیدوارم ایست کنه چندروزی رو ۱۲ بمونه 😐😐😐😐

خوب الان که ۱۲هستش دردش چیه انتقال نمیده دکترت؟دوست دارم ی پتک بردارم بزنم مخ دکترت رو بیاارم پایین .

عه ایشالا ایندفعه ای استفاده میکنی ودوخط پررنگ میبینی 

اگه انتقال بدم البته.دلم میخواد پانکچر کنم دوباره 

خوب الان که ۱۲هستش دردش چیه انتقال نمیده دکترت؟دوست دارم ی پتک بردارم بزنم مخ دکترت رو بیاارم پایین ...

اخه من جنین ۵روزه میخوام انتقال بدم باید ۶روز قبلش پروژسترون دریافت کنم ...ثمین چندباری گفتی روز ۹سیکل هم انتقال میدن مگه میشه ؟ اخه دکتر میگه باید تخمکات ازادبشه بعد پروژسترون استفاده کنی بعد بسته به اینکه جنین چندروزه میذاریم همونقدر پروژسترون استفاده کنیم 

مگه الان چند کیلویی عزیزم؟منم با لیمومی 5 کیلو فعلا کم کردم تا مرداد انشاله بیشتر کم کنم و انتقال بد ...

والا من عرضه ی رژیم گرفتن رو ندارم نمیدونم چرا