2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
مرسی دعا کن برام  اره اول خدا دوم خدا سومم خدا بابد بخواد

واقعا...من اصلا فاز منفی نداشتم که نمیشه...خدا خواست که مثبت بشه و خدا نخواست و 10 هفته توقف رشد داشت...اینبار مثبت میشه و میمونه مطمئنم خدا میخواد بهترین اتفاق برام بیافته....چشم حتما اگه قابل باشم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من اندفعه فقط ۳ روز استراحت کردم و کارای خونرو خودم بعدش کردم 

انتقال که دادی .همون لحظهخودت از تخت پایین اومدی؟؟ سریع رفتی خونه؟؟یاموندی تو مرکز؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
یک ماه بعد برم سونو؟؟ دیر نیست؟

6 هفته میرن از پریودت حساب کن 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انتقال که دادی .همون لحظهخودت از تخت پایین اومدی؟؟ سریع رفتی خونه؟؟یاموندی تو مرکز؟؟

نه اندفعه نزویک ۱ ساعت و نیم رو تخت معاینه نگه داشتن نمی دونم چرا بعدشم از تخت بزارنمم تو تخت دیگه ببرن تو بخش اصلا سرم و نبردم بالا ۱ساعتم اونجا بودم مرخص نمی کنن سریع بعد لباسامو پوشیدمو رفتم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نخیر هتروزیگوت دخیله.اینهمه پلی کیستیکا پس چطوری باردار میشن؟

آخه دفعه دوم انوکساپارین چهار هزار داشتمباز سقط شد..چرا بنظرت؟؟ عکس رنگیم گرفتم هیچی نبود مشکل

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
۳۵سال و نیم 

ي بار ديگه پيش دکتر نصر شانستو امتحان کن ضرر نميکني

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
یک ماه بعد برم سونو؟؟ دیر نیست؟

نه دو هفته بعد مثبت شدن باید بری برا دیدنه ساک اینا .ولی برا قلبش دقیقا یکماه بعد انتقال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یکماه بعد از انتقال

گفتم بهت دوبار رفتم تهران پیش طرازی؟؟؟ اونم هیچی پیدا نکرد 😓😓😓😓 با گریه فرستادم پیش ایمونولوژ .با گریه برام ای وی ای جی نوشت .اونم اعتبارش تموم شد دیگهتا نه ماه بود که تموم شد

آخه دفعه دوم انوکساپارین چهار هزار داشتمباز سقط شد..چرا بنظرت؟؟ عکس رنگیم گرفتم هیچی نبود مشکل

منم دفعه قبل 4000 زدم اینبار دکتر خون گفت 6000 با اسپرین

مبارک باشه مامان خانم...الی جون میگین داروهاتون چیا بودن توی پروسه انتقال و چیکارا کردین قبل و بعدش؟

ممنونم عزیزم من کار خاصی نکردم یه چن روز سیاه دونه عسل خوردم قبل از انتقال چن شب قبل انتقال هم روغن سیاهدونه زدم شکمم و بعدشم تا سه روز نشاسته تو اب زدم خوردم شب انتقالم فرنی درست کرد مامان خوردم من بعد انتقال خودم میرفتم درمانگاه امپولامو میزدم به نظرم مواظب باشی میشه کاراتو خودت کنی

نه اندفعه نزویک ۱ ساعت و نیم رو تخت معاینه نگه داشتن نمی دونم چرا بعدشم از تخت بزارنمم تو تخت دیگه ب ...

آخ آخ منم مرکز قبلیه اینجوری بود مثبتم میشدم ..حالا این جدیده اصلا نگهنمیدارن هیییچ..از رو تخت انتقالم خودم باید بیام پایین لباسامو سریع بپوشم برم خونه

بخدا فقط یکروز از زندگیم مونده میرم حال این دکترو توی مطب جا میارم اصلا .بابا اصلا تموم روشش درست اخ ...

منم باهات میام😜