2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
جنبنامم ۴ روزه بود 

ربطی نداره با پریودت برو زودترم دوست داشتی برای ساک حاملگی برو 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی رها جون برام دعا کن قلبشو ببینم💓💓💓

جان جان مبااااااااارک بوووووووووس یه عالمه خواهر گلمون نی نی دار شد😍😍😍🌹💐🎉🎊🎊🎉🎉🎊🎉🎉😘😘😘😘😘😘😘خیلی خیلی خوشحال شدم برات بخدا ای جانم انشاالله صحیح و سلامت بیاد تو بغلتون گلم انشاالله قسمت من و تمام منتظران نی نی بشه😘🙏

اهااا مرسی عزیزمممم

عشقم بهم بگو چکار کردی چی خوردی من تازه میخوام وارد سیکل آمپول و آی وی اف بشم دکتر بهم ال دی داد امروز گفت تا ده روز بخورم. شما تا چه مدت ال دی خوردی؟

منم برا بار دوم میخوام برم تو سیکل😍خدا کمکم کنه

عشقم بهم بگو چکار کردی چی خوردی من تازه میخوام وارد سیکل آمپول و آی وی اف بشم دکتر بهم ال دی داد امر ...

مرسی عزیزم ایشالا قسمت خودت بزودی نتونستم رو پستت تگ کنم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانوما من تا انتقالم چيزي نمونده ولي خيلي ميترسم خيلي ناراحتم خيلي زياد اگه نشه چيکار کنم اگه منفي شم با چ رويي شروع کنم از امپولا از خراش رحم از سنو گرافي ها از آزمايشگاه متنفرم خانوماا چيکارکنم ک اين فکر نياد توسرم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عشقم بهم بگو چکار کردی چی خوردی من تازه میخوام وارد سیکل آمپول و آی وی اف بشم دکتر بهم ال دی داد امر ...

والا واسه پانکچر که کاری نکردم برای انتقالمم ۴کیلو کم کردم کپسول ژل رویال خریدم و استراحت فق ۳ روز اول کردم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم مثبت فکر کن به این فک که میشه حتما و مطمئن باش که میشه

هميشه ميگم من مثبت ميشم من ميتونم مطمعنم ولي وختايي دخترايي ک منفي شدن چ زجري کشيدن رو ميبينم دوس دارم گريه کنم ب حال خودم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
والا واسه پانکچر که کاری نکردم برای انتقالمم ۴کیلو کم کردم کپسول ژل رویال خریدم و استراحت فق ۳ روز ا ...

منم ميخام عين تو کنم😅اون سه روز برا دسشويي بلند ميشدي برا غذا چي؟

سلام خواهرای قشنگم.فردا صبح پانکچر دارم واسم دعا کنید بار اولمه.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍