2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
وای اینقد راحتم .شوهرم هر روز میگه کاش همون اول رفته بودیم اینجا .نه مرکز رستمی رفتم .. یعنی واقعا ...

نه والا اشکالش چیه.نگران نباش.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرضی جون پس فردا ۱۱ انتقالم برم آز بدم یا همون ۵شنبه که دکترم گفته؟

والا عشقم اینجوری که تو بی بی ت مثبت شده، همون روز 11 برو ولی حتماً 48 ساعت بعد تکرارش کن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا اشکالش چیه.نگران نباش.

آخه اونبارا یکم تکون اضافه میخوردم اینقد گریه میکردم میگفتم این دیگه نشد این دیگه منفیه😓😓😓

توکل بخدا 

والا دیگه خسته شدم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
والا عشقم اینجوری که تو بی بی ت مثبت شده، همون روز 11 برو ولی حتماً 48 ساعت بعد تکرارش کن 

خخخخ باشه فردا باز بی بی مبزنم بعد پس فردا میرم 

یه سوال دیگه ایشالا آزمایشم‌مثبت شد کی باید برم سونو ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخه اونبارا یکم تکون اضافه میخوردم اینقد گریه میکردم میگفتم این دیگه نشد این دیگه منفیه😓😓😓 توکل ...

ببین من اندفعه فقط ۳ روز استراحت کردم و کارای خونرو خودم بعدش کردم 

آره جهش ژن هتروزیگوت ...ایمنی نه مشکل نداشتن ..اتفاقا به دکتر گفتم پی جی دی .مخالف بود .میگه کاریوتا ...

نخیر هتروزیگوت دخیله.اینهمه پلی کیستیکا پس چطوری باردار میشن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آخه اونبارا یکم تکون اضافه میخوردم اینقد گریه میکردم میگفتم این دیگه نشد این دیگه منفیه😓😓😓 توکل ...

خل و چلی دیگه 

باشه حرص نخور رفتم بهش میگم 😲😲😲😲😲خشن شدیا دختر 

بخدا اعصابم خراب شد از دستش

ببین من اندفعه فقط ۳ روز استراحت کردم و کارای خونرو خودم بعدش کردم 

منم دفعه قبل که بار اولم بود مثل شما فقط 3 روز که مثبت شد گردش خون بهتره اینجوری ...انشاله 6 هفته میری سونو قلبشم میشنوی خیالت راحت میشه عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
منم دفعه قبل که بار اولم بود مثل شما فقط 3 روز که مثبت شد گردش خون بهتره اینجوری ...انشاله 6 هفته می ...

مرسی دعا کن برام 

اره اول خدا دوم خدا سومم خدا بابد بخواد 

خخخخ باشه فردا باز بی بی مبزنم بعد پس فردا میرم  یه سوال دیگه ایشالا آزمایشم‌مثبت شد کی باید ب ...

یکماه بعد از انتقال

60 کیلو هستم  می خوام بشم 55 . تو 1 ماه چن کیلو میشه کم کرد؟

بیخیال خوبی بابا ...دورهاش 21 روزه هست ...3 تا 4 کیلو راحت کم میشه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین