2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ثمین من باز تو و گیر اوردم دیوونت کنم😂😂😂 سقطامو چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭

تو مشکل چی داشتی ؟جهش ژن؟

یادمه ایمنیت مشکلی نبود.پی جی دی بکن خوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم ایشالا، ،  راستی شما هم با ثمین جون موافقی درمورد اینکه دکتر من  هروقت ضخامتم خ ...

ربطی به ازاد سازیت نداره نازنین اونروزم حرف زدیم به قول ثمین این همه تنبلی تخمدان دارند ...وقتی میدونه ضخامتت زود میره بالا همدن به 10 رسید باید انتقال میداد

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مشکل چی داشتی ؟جهش ژن؟ یادمه ایمنیت مشکلی نبود.پی جی دی بکن خوب

ثمین جان من بقیه ازمایشاتم رو که زرنانی نوشته بود رو گرفتم هفته قبل تو 3 مورد دیگه زده هتروزیگوت...هنوز نبردم نشون بدم همون انوکسوپارین و اسپرین کافیه به نظرت؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من فکر میکنم اگه بهتون ال دی میداد و تخمدان خاموش بود آره باید زمانی که ضخامت خوب بود انتقال میداد و ...

اره من دوسش دارم دکتر مهربونیه مطبش همیشه شلوغه امروز حداقل ۳تابیمار ازشهرستان داشت من ازهرکی هم میپرسم راضی ان از کار دکتر چندنفری تورویان وابن سینا نتیجه نگرفتن واومدن پیش این باردارشدن تا اونجایی که من پرسیدم از اونایی که تومطب بودن امروز هم یه خانومی ازترکیه اومده بود چند ماه پیش هم از المان اومده بودن پیشش ....ایشالا که دستش خوب باشه ومنم مثبت بشم به امیدخدا 

ربطی به ازاد سازیت نداره نازنین اونروزم حرف زدیم به قول ثمین این همه تنبلی تخمدان دارند ...وقتی میدو ...

بخدا فقط یکروز از زندگیم مونده میرم حال این دکترو توی مطب جا میارم اصلا .بابا اصلا تموم روشش درست اخه لامذهب سیکل طبیعی اوکی ولی تو که امتحان کردی دیدی که ضخامت یهو رشد میکنه مگه کرم داری زودتر بنده خدا رو انتقال نمیدی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو بارداری هم میشه یعنی من الان زنگ زدم مطب ، دکتر گفت می تونی الان پریود شدی بیای !!! به نظرتون ا ...

ببین اگه دکترت طلاح میدونه برو اگه خودت احساس می کنی نمی تونی یه ماه رو تغذیه و پاده رویت کار کن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ربطی به ازاد سازیت نداره نازنین اونروزم حرف زدیم به قول ثمین این همه تنبلی تخمدان دارند ...وقتی میدو ...

نمیدونم پاشاجون فقط  امیدوارم ایندفعه ای همه چی خوب پیش بره روال کار دکتر اینطوریه کاری نمیتونم بکنم 

ااا والا من شنیدم ۵ روزه رو می کنن شاید انجام دادن که نوشتن باز مرضی جون بیاد میگه بهتون

والا عزیزم منم نشنیدم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
ای ول بهت خوب کاری کردی .زینبیه رفتی؟ نه ندیدم پستت رو. ۱۱تا هم عالیه انشالله با اولین انتقال دیگه ...

وای اینقد راحتم .شوهرم هر روز میگه کاش همون اول رفته بودیم اینجا

.نه مرکز رستمی رفتم ..

یعنی واقعا بدون استراحت اشکال نداره؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فدات شکر بد نیستم .هیچی آواره و سرگردون .مامانم وضعش خیلی خرابه بستریه منم که میدونی تا پژی کارش تمو ...

ای وای مامان چرا؟؟ خدا بد نده ..خدا شفا بده انشالله

آده اونم میدونم نخصوصا این فصل

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ثمین جان من بقیه ازمایشاتم رو که زرنانی نوشته بود رو گرفتم هفته قبل تو 3 مورد دیگه زده هتروزیگوت...ه ...

قطعا .ولی ۶۰۰۰ اینبار.

نمیدونم پاشاجون فقط  امیدوارم ایندفعه ای همه چی خوب پیش بره روال کار دکتر اینطوریه کاری نمیتونم ...

انشاللللللللله بخدا من عصبی شدم دیگه انقدر تو هرماه انتقالت عقب میوفته

تو مشکل چی داشتی ؟جهش ژن؟ یادمه ایمنیت مشکلی نبود.پی جی دی بکن خوب

آره جهش ژن هتروزیگوت ...ایمنی نه مشکل نداشتن ..اتفاقا به دکتر گفتم پی جی دی .مخالف بود .میگه کاریوتایپا سالمخ ..بقیهازمایشا مشکل نداره ..علت سقطا پلی کیستیکته...اخه هر بار پلی کیستیک دحیله؟؟