2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مرسی عزیزم ولی اخه چرا فریز بهتره؟ من 11تا تخمک خوب داشتم نمیدونم چندتاش جنین میشن

انشالله همش جنین میشه برات...ولی اگه همشم نشد ناراحت نشو دعا کن اونایی که تشکیل میشن جنینای خوب و قوی ای باشن...مهم گیفبته جنینه نه تعدادش

اگه قبل از پریود لک بینی داری ممکنه علایم پریود باشه در غیر اینصورت شاید لک لانه گزینی باشه به دلت ...

ممنون عزیزم از راهنمایی هات.دلم آروم شد. عزیزم زنگ زدم به دکتر گف شیافتو۸ساعتی کن و نگران نباش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌اصلا‌‌هیچ‌لکی‌ندیدم خیلی‌کم‌اونم‌بعضی‌روزها‌‌ترشح‌دارم.. من‌جرات‌نمیکنم‌بیبی‌بزارم..اماجمعه‌میز ...

جمعه پس منم میزارم بیا خبرش رو بده ایشالا دوتامونم مثبتیم

من آمپول ندارم ، روزی 3 تا دوفاستون دارم با شیاف که یک در میان بود از دیشب قراره هر روز بذارم.

خانم‌ها سلام ببخشید من تازه واردم و هی سوال واسم‌ پیش میاد تخمکها رو روز چندم سیکل انتقال میدن؟

عزیزم بستگی به رشد تخمکها داره اگه به امید خدا رشدشون خوب باشه و مشکلات جانبی دیگه نداشته باشی  معمولا از روزچهاردهم به بعدپانکچر میشی و میتونی انتقال بدی هرچند ممکنه دور روز زودتر هم تخمکها آماده بشه واسه بعضیا تا بیست پری هم روند رشد تخمک ممکنه طول بکشه ❤❤❤کلا به رشد تخمک و هایپر نشدن بستگی داره 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
والا نمیدونم اینجا که میگن چون سنت بالاس سقط میکنی ۴ ساله دارن اینو بهم میگن بدون هیچ آزمایش خاصی

اومدی‌ایران‌حتمااول‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌وتیریید‌وبده

احتمال‌۹۰درصد‌تویکی‌ازاینامشکل‌داری..

همسایه‌ما۴۰‌‌سالش‌بود‌..بچه‌دارشد‌اونم‌دوقلو

به‌سن‌ربط‌داره‌امانه‌دیگ‌۴تاسقط‌..

بچه‌اولتو‌راحت‌باردارشدی‌؟مشکلی‌نداشتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
جمعه پس منم میزارم بیا خبرش رو بده ایشالا دوتامونم مثبتیم من آمپول ندارم ، روزی 3 تا دوفاستون دارم ...

جمعه‌میشه‌۱۴‌روز..به‌نظرت‌زودنیس

انشالله‌‌...به‌امیدخداهممون‌مثبتیم‌به‌حق‌حضرت‌معصومه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم تو کلت بخدا باشه من جنینهامو از رویان انتقال دادم به بیمارستان آبان جنین شناس رویان بهم گفت کی ...

خدا دخترتونو براتون نگه داره روزشم مبارک باشه،سپردم بخدا میدونم قادر وتوانا ست ،هر چی خودش بخواد