2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
من چون قبلا ، تو اردبیل آی وی اف کرده بودم .  آزمایش های اونجا رو قبول کردن  بله واستون ...

سلام‌ندا‌جان‌خوبی

چه‌خبر

علایم‌چی‌داری..بیبی‌چک‌کی‌میخای‌بندازی؟

راستی‌جنین‌هات‌چندروزه‌بود؟

من‌که‌اصلا‌علایم‌ندارم..بعضی‌اوقات‌کلا‌یادم‌میره

انتقال‌دادم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌ندا‌جان‌خوبی چه‌خبر علایم‌چی‌داری..بیبی‌چک‌کی‌میخای‌بندازی؟ راستی‌جنین‌هات‌چندروزه‌بود؟ من‌ ...

سلام عزیزم شما هم مثل من یک بچه دارید

امضات حرف دل منه

مشکل شما چی بود که ivfکردید

دکترتون کی بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌ندا‌جان‌خوبی چه‌خبر علایم‌چی‌داری..بیبی‌چک‌کی‌میخای‌بندازی؟ راستی‌جنین‌هات‌چندروزه‌بود؟ من‌ ...

سلام عزیزم،  من از روز 6 لک می دیدم خیلی خیلی کم 

دیروز ولی یکم زیاد بود ، دکترم گفت هر روز شیاف بذار 

سینه هامم حساس شدن ، دیروز بی بی چک گذاشتم منفی شد . می خوام یکی هم جمعه بذارم . 

جنین هام 3 روزه بودن  .

سلام خانوما
من دیروز پانکچر داشتم و گفتن 5شنبه خبر میدن که چندتا جنین تشکیل شده و شایدم فرش انتقال بدن
الانم اومدم سرکار  یعنی اصلا استراحت نکردم
میخواستم بدونم جنین 3روزه بهتره واسه انتقال یا جنین فریز؟

عزیزم در چه حالی ؟ 

مرسی عزیزم.والا خوب نیستم از دیروز تخمدانهام و زیر دلم درد میکنه .پریروز وقتی مینشستم انگار استخوانها یا عضلات اونجا درد میگرفت و از دیروزم که درد شروع شده...حتی صبح که از خواب بیدار میشم درد دارم.نمیدونم از چیه؟اگه از هیستروسکوپی و خراش باشه بعد از یه هفته این درد منطقی نیست.ولی فکر کنم از روزی که فرتیل سی ام و استرادیول رو شروع کردم این دردا شروع شده.نگرانم.شما اینجوری نبودی؟

خوبی عزیزم؟ خدا کنه لی لی جون. انشالله که به زودی دعات در حق خودت و خودم و دوستامون مستجاب شه. منم ک ...

مرسی خواهر جون.ایشالا هممون به خواسته ی قلبیمون برسیم.لی لا جون یه سوال: از دیروز تخمدانهام و زیر دلم درد میکنه .پریروز وقتی مینشستم انگار استخوانها یا عضلات اونجا درد میگرفت و از دیروزم که درد شروع شده...حتی صبح که از خواب بیدار میشم درد دارم.نمیدونم از چیه؟اگه از هیستروسکوپی و خراش باشه بعد از یه هفته این درد منطقی نیست.ولی فکر کنم از روزی که فرتیل سی ام و استرادیول رو شروع کردم این دردا شروع شده.نگرانم.به نظر شما ممکنه از چی باشه؟

مرسی عزیزم.والا خوب نیستم از دیروز تخمدانهام و زیر دلم درد میکنه .پریروز وقتی مینشستم انگار استخوانه ...

لیلی جون مبارکه شروع کردی استرا خوردن، من فک نکنم استرا تاثیری رو استخون بزاره، بیشتر تغییرات هورمونی ایجاد میکنه و مقداری هم غلظت خون ایحاد میکنه،سعی کن اب زیاد بخوری

خواهش 
لیلی جون مبارکه شروع کردی استرا خوردن، من فک نکنم استرا تاثیری رو استخون بزاره، بیشتر تغییرات هورمون ...

مرسی عزیزم.درد استخوان که نمیشه گفت...از اون دردای کف لگن موقع پریودی و الانم که تخمدانهام هم درد میکنه.من هم از این میترسم که این تغییرات هورمونی اختلالی ایجاد نکرده باشه.

سلام عزیزم.لطفا وقتی همسرتون بعد ازیه دوره درمان ازمایش داد حتما بیاین اینجا نتیجه رو بگید.خواهش میک ...

چشم حتما عزیزم. من انقدر سختی کشیدم تو این 8 ماه که میکرو کردن برام شده آرزو. باور می کنی به حال کسایی که آمپول میزنن برن پانکچر غبطه میخورم؟ میگم خدا رو شکر یه اسپرم و تخمکی هست که بتونن آی وی اف کنن.میگم خدایا زودتر باسسن من رو هم به مرحله کبودی آمپول برسون  البته که دعا می کنم با آی یو آی نتیجه بگیرم واقعا" میدونم خیلی عذاب آوره این مراحل. فقط اگر نتیجه رو دیدی حتما لایک کن که دنبالت نگردم