2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
مرسی خواهر جون.ایشالا هممون به خواسته ی قلبیمون برسیم.لی لا جون یه سوال:  از دیروز تخمدانهام و ...

عزیزم بعد هیسترو بهت آنتی بیوتیک داد؟ اگه از عوارض دارو هم باشه بیشتر به نظرم مال استرادیول میتونه باشه تا فرتیل سی ام. البته استرا هم بعید میدونم چنین عوارضی داشته باشه. من خودم بعد هیسترو با اینکه استروژن داشتم اما سه هفته کامل خونریزی شدید داشتم. فقط وسطاش یه کم کمتر شد که یه روز از صبح تا عصر مجبور بودم سرپا بایستم دوباره هم دردم شروع شد هم خونریزم زیاد شد. ببین این چند روزه کار سنگین نکردی؟

اگه دیدی درد اذیتت میکنه و کم نشده به نظرم حتما با مرکزت تماس بگیر لی لی جان

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،  من از روز 6 لک می دیدم خیلی خیلی کم  دیروز ولی یکم زیاد بود ، دکترم گفت هر ر ...

من‌اصلا‌‌هیچ‌لکی‌ندیدم

خیلی‌کم‌اونم‌بعضی‌روزها‌‌ترشح‌دارم..

من‌جرات‌نمیکنم‌بیبی‌بزارم..اماجمعه‌میزارم

من‌روزی‌دوتا‌آمپول‌پروژسترون‌دارم‌شبی‌هم‌یدونه‌شیافش

انشالله‌که‌چیزی‌نیس‌لک‌لانه‌گزینیه...مامان‌شدی‌بسلامتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم بسلامتی آن شالله،،،  شلوغ بودش؟؟؟  دکتر تاریخ دفترچه منو برای فردا زده و گفته ...

اکو ی قلب دکتر زینالو

۶۱۴۷۲۱۹۴

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
ساحل جون بی بی نزدی؟ 

نه‌عزیزم

جراعت‌‌نمیکنم..میگم‌زوده‌حالا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزممم خوبم تو خوبی؟  ببین کلا ۲۰ تومن شد ریزار و تازه حساب نکردم البته من کلا دفترچه بی ...

مامان ماهک جان انشااله که شما و همه خانم هایی که انتقال دادین مثبت بشین و خوشحالمون کنید. 

شما بیمارستان ابن سینا کاراتونو انجام دادین؟

بخدا ناباروری حل میشه حتی با ذخیره یک صدم حل میشه برو خدارو شکر کن جای من نیستی منم ۴ ساله دارم زج ...

۴سال‌شد..اماااااا😔😔😔

چراعزیزم‌‌سقط..شایدمشکل‌ایمنی‌یاانعقادی‌داری؟

سلام عزیزم بسلامتی آن شالله،،،  شلوغ بودش؟؟؟  دکتر تاریخ دفترچه منو برای فردا زده و گفته ...

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
مامان ماهک جان انشااله که شما و همه خانم هایی که انتقال دادین مثبت بشین و خوشحالمون کنید.  شما ...

مرسی عزیزم ایشالا نه مرکز ناباروری ابن سینا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام به عزیزان دلم من دوبار ای وی اف کردم  متاسفانه  منفی شد اخرین سری هم  جنین بلاست هیچینگ انجام دادم ولی نشد دوتا دیگه  جنین دارم اول اینکه واسم دعا کنید چون دیگه شوهرم همکاری نمیکنه و اینکه  دکترم گفت هیسترسکوپی و خراش و آزمایش  ژنتیک نوشت  خودمم  پی ار پی پیشنهاد  دادم قبول کرد حالا توکل به خدا و واسم دعا کنید و اینکه میخواستم بدونم خراش درد داره یا نه اگر تجربه دارید بفرمائید ممنون 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرسی عزیزم ولی اخه چرا فریز بهتره؟ من 11تا تخمک خوب داشتم نمیدونم چندتاش جنین میشن

برا اینکه جنینی که از فریز درمیاد اگه قوی باشه از بین نمیره و تقسیم سلولیش ادامه داره که این موضوع یعنی جنین خوبیه...من خودم جنینم فریز بود وقتی سه تاشو از فریز در آوردن از بین رفتن چون کیفیت نداشتن درصورتی که اگه فرش انتقال میدادن اینو متوجه نمیشدم تازه باید هزینه انتقال الکی هم میدادم...