2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
ممنون از روحیه دادنت.الان هم ترشحاتم تمیز نیست.دکتر برم؟؟؟؟

ببین ترشحات اگه قهوه ای یا صورتی باشه معمولا خطرناک نیست 

ولی اگر توش لخته خون بود یا به رنگ قرمز بود ممکنه خطرناک باشه

اگه دکترت در دسترسه حتما برو ضرر که نداره

سلام،،،دکترا معتقدن جنین فریز بهتره حتی بعضیاشون فقط فریز انتقال میدن اصلا به فرش اعتقادی ندارن

مرسی عزیزم
ولی اخه چرا فریز بهتره؟
من 11تا تخمک خوب داشتم
نمیدونم چندتاش جنین میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه بابا کلا خیلی اندفعه سخت داره میگذره و پر استرس برام‌دفعه قبل اینطوری نبودم 

سلام مامان گل پسرا خوبی؟ان شاالله خیلی زود با بتای تپلی میای

عزیزم یه سوال داشتم درباره هزینه ای وی اف و تعیین جنسیت.کلا با تعیین جنسیت و انتقال چقد شد هزینه هاتون تو ابن سینا؟ چند تا جنبن رو تعیین جنسیت کردین؟ هر جنین چقد شد هزینه تون؟ برا یکی از دوستان میخوام

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم... ببین فیلمیو نصب کن رو گوشیت،ازین سریالای نمایش خانگی چند قسمتی ببین که یادت بره بهرحال به ...

اره تحرک که دارم ظرف شستم جمع و جور کردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببین ترشحات اگه قهوه ای یا صورتی باشه معمولا خطرناک نیست  ولی اگر توش لخته خون بود یا به رنگ ق ...

فقط نارنجی هست اونم کمرنگ.مبشه علائم پریودی هست؟؟؟اگه پریود بوده با شیاف پروژسترون قطع میشه؟؟منم نامنظم هسم بعد دیدن سگ میبایس پریود شم؟؟؟کلا قاطی کردم

سلام مامان گل پسرا خوبی؟ان شاالله خیلی زود با بتای تپلی میای  عزیزم یه سوال داشتم درباره هزینه ...

مرسی عزیزممم خوبم تو خوبی؟ 

ببین کلا ۲۰ تومن شد ریزار و تازه حساب نکردم البته من کلا دفترچه بیمه ندارم 

۱۸ تا جنین و ۱۰ تاشو تعیین جنسیت کردیم ۸تاشو همینطوری فریز کردیم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بسلامتی آن شالله،،،  شلوغ بودش؟؟؟  دکتر تاریخ دفترچه منو برای فردا زده و گفته ...

سلامت باشی عزیزم  دیروز که من رفتم  اصلا شلوغ نبود  چهار پنج نفر بودیم فقط دکترش دیر اومدمیتونی امروز زنگ بزنی ببینی پنجشنبه هم هستن یا نه ..آره خیلیا دیدم دفترچه تامین اجتماعی داشتن فک کنم قبول کنن من دفترچه سلامت داشتم الان چند تا شماره واست میزارم اگه دوست داشتی بهشون زنگ بزن وقت بگیر ❤❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم شما هم مثل من یک بچه دارید امضات حرف دل منه مشکل شما چی بود که ivfکردید دکترتون کی بود

سلام

بله‌یک‌پسر۱۲ساله‌دارم

۴سال‌هم‌‌هس‌اقدام‌کردم‌ازاولشم‌دکترمیرم..

من‌قزوینم‌دکترم‌دکتراعتماد‌هس..امابراپانچروانتقال‌رفتم

تهران‌بیمارستان‌‌‌پیامبران..

مشکلم‌هم‌معلوم‌نشد‌چیه

اولاش‌خودم‌تنبلی‌داشتم‌..بعدش‌گفتن‌همسرم‌نمونش‌لب‌مرزه

بعدش‌همسرم‌داروخوردخوب‌شد..باداروهم‌منم‌فولیکول‌خوب

داشتم..امانشد.. ۴بارآیوآی‌کردم‌‌ نشد..هیستروکردم‌رحمم

مشکل‌نداشت..آخرسرعکس‌انداختم‌گفتن‌لوله‌هات‌بستس

بامایع‌‌حاجب‌بازشد..امابازم‌‌باردارنشدم..تااین‌که‌بعدیسال

رفتم‌دنبال‌میکرو..الانم‌روز۱۱انتقالم‌هس..

خیلی‌سختی‌‌کشیدم‌...التماس‌دعااا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فقط نارنجی هست اونم کمرنگ.مبشه علائم پریودی هست؟؟؟اگه پریود بوده با شیاف پروژسترون قطع میشه؟؟منم نام ...

اگه قبل از پریود لک بینی داری ممکنه علایم پریود باشه در غیر اینصورت شاید لک لانه گزینی باشه

به دلت بد راه نده

لک لانه گزینی هم حول و حوش پریود پیداش میشه

سلام بله‌یک‌پسر۱۲ساله‌دارم ۴سال‌هم‌‌هس‌اقدام‌کردم‌ازاولشم‌دکترمیرم.. من‌قزوینم‌دکترم‌دکتراعتماد‌ه ...

بخدا ناباروری حل میشه حتی با ذخیره یک صدم حل میشه

برو خدارو شکر کن جای من نیستی

منم ۴ ساله دارم زجر میکشم ۴ تا سقط داشتم 

از بیبی چک مثبت میترسم اصلا

دیگه این آخرین شانسمه که دارم میام ایران