2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
عزیزم به نظرم الان که جنین داری برو انتقال بده انشاالله بگیره اگه خدا نکرده خدا نکرده نشد بعد دوباره ...

گلم من همه ی راه هارو رفتم ازمایش های ایمنی انعقادی و هیسترو  رو حتی ۲بار با دکترهای مختلف انجام دادم.کاریوتایپ .هچینگ. بیوپسی انواع و اقسام مکملها هیچی فایده نداشت مشکل اصلی ما مورفو صفر هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟

گلم کاملا متوجه هستم چی میگی ولی ثمین هم کلی پانکچر شد و اینا همه احتمال هست که ببینی میشه یا نه

راستش روحیه من با شما فرق داره، اگر من بودم خیلی زودتر از اینا پرونده رو می بستم و ادامه نمی دادم احتمالا، یا میرفتم سراغ اهدایی ولی به هیچ وجه فرزند خواندگی رو قبول نمیکردم(درست و غلطش رو نمیدونم) 

همین الان هم اصلا رغبت ندارم مجدد باردار بشم مگر طبیعی معجزه بشه وگرنه حاضر نیستم دوباره برم تو سیکل انتقال، اما الان حاضرم برای بچه دوم فرزندخواندگی رو با کمال میل و رغبت قبول کنم و بین بچه ژنی خودم و بچه ایی که از بهزیستی میارم به یه چشم نگاه کنم

میبینی، چند تا شرایط و تفکر خودم رو گفتم که ممکنه شما یا خیلی دوستان باهاش موافق یا مخالف یا نیمه موافق باشین پس واقعا تصمیم با خودته و میل و رغبت خودت 

یا مثلا الان دارم کارهایی تو زمینه های دیگه انجام میدم با هزار سختی که اگر بقیه بودن، عمرا اغلبشون این همه تلاش نمیکردن

شما هم همینه گلم، اگر نهایت نتونستی تصمیم بگیری استخاره بگیر 

ان شاالله که بهترین راه رو خدا به دلت بندازه

آهان یادم رفت ببخشید قرص آهن نوشت برام ،ولی کلسیم و ویتامینهای دیگه گفت نیازی نیست ، میگه چرا انقدر ...

رها جان گلم فقط الان کلسیم _د و آهن و نهایت فولیک اسید نیاز داری

مولتی ویتامین بیشتر فقط چاقت میکنه، نگران نباش اگر تجویز نکرده چیزی رو از دست ندادی

سلام عزيزم تو خوبي عزيزم من صبح چيزي نخوردم تازه بيدار شدم 🤣🤣🤣ي سيخ جوجه کباب حدودا هفت تا دونه خ ...

اها.من ناهارم دوتا تخم مرغ اب پز خوردم شام هم تن ماهی دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به سلامتی عزیزم انشالله تا آخر همین جور خوب پیش میره منم دکترم شیاف رو گفت از این به بعد روزی یدونه ...

سلامت باشی عزیزم ، ان شاالله بسلامتی بغلشون کنیم ،ان شاالله قسمت همه منتظرا ، بنظرم دکترم خیلی با قرص موافق نیست ،گفت برا چی هی دنبال قرصی😐😐، من بیشتر نگران اسید فولیک بودم که بچه ها خیالمو راحت کردن ، حالا ان شاالله دفعه بعد برم پیشش میگم ،

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اگر روزی دو تا تزریق داری بله، چون قراره یک بار بدنت سوراخ آمپول رو تحمل کنه نه چند بار

خیلی ممنونم عزیزم شرمنده خیلی سوال پرسیدم اذیتت کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی ممنونم عزیزم شرمنده خیلی سوال پرسیدم اذیتت کردم

دشمنت شرمنده عزیزم، هر وقت هر سوالی داشتی بپرس، حالا یا من یا بقیه دوستان جواب میدیم ان شاء الله جشن مامان شدنت رو بگیریم تو تاپیک 😍😍😍😍

وای چه خواب بامزه ای😂😂 خب اهن داده ولی روزی یه مولتی ویتامین باید بخوری حالا نمیدونم چرا نداده&nbs ...

از بس فکر وخیال میکنم شبها قشنگ یه سریال ۴۵ دقیقه ای تو خوابم ساخته میشه😁 ویتامین د خوب بود چون من از قبل ماهی یه ویتامین میخوردم ، حالا دیگه توکل بخدا شاید دفعه های بعد منو به ارزوم برسونه قرص بده😁🤣

دشمنت شرمنده عزیزم، هر وقت هر سوالی داشتی بپرس، حالا یا من یا بقیه دوستان جواب میدیم ان شاء الله جشن ...

ممنونم مهربون❤

رها جان گلم فقط الان کلسیم _د و آهن و نهایت فولیک اسید نیاز داری مولتی ویتامین بیشتر فقط چاقت میکنه ...

زینبی جان فقط آهن داد ، اسیدفولیک و اسپرین هم قطع نکرد؛ بهش گفتم ویتامینای دیگه چی ،گفت نیاز نیست ، من نگران اسید فولیک بودم که بچه ها گفتن مشکلی نیست ، اخه دیدم واسه اکثر بچه ها قطع کرده بودن ، بعدم شنیدم امگا خیلی خوبه ،منتظر بودم واسم بنویسه 

من امروز رفتم واسه انتقال و دوتا جنین واسم انتقال دادن دوتاشون 4 روزه بودن هرچی به جنین شناس گفتم چج ...

عزیزدلم ان شاالله ۱۴ روز دیگه میای با جواب مثبت ،خیالت راحت ، من جنین هام گرید بی و سی بودن ، اصلا فکرشم نمیکردم بلاست بشن ، از پنج تا جنینی که برام تشکیل شد دوتا بلاست شدن ، یکیشم خیلی ضعیف بود جنین شناس بهم نشون داد ، یکی از پرسنل جنین شناسی سر پروندم که یکبار گم کرده بودن با من لج افتاده بود 😁 وقتی بهش گفتم گرید جنین هام چیه ،گفت نهایت ده درصد شانس موفقیت داری😑😑 اصلا نگران نباش ،شک نکن هر چی خدا بخواد همونه پس به خودش توکل کن