2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
@زینبی_بابا     سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵ ...

عزیزم به نظرم الان که جنین داری برو انتقال بده انشاالله بگیره اگه خدا نکرده خدا نکرده نشد بعد دوباره برو پانکچر 

ایمنی ، انعقادی دادی ؟؟

خراش ، هیسترو کاری انجام دادی؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنون عزیزم ،کارشون خیلی خوبه؟ مستقیم جواب میگیری؟ چون دکتر خودم وقت منو زیاد تلف کرد متاسفانه

آدم رو دنبال کارهای بیخودی نمیفرسته. استرس الکی نمیده. پولکی نیست. بیخودی هم دارو نمیده.

من خیلی راضی هستم ازش، زایمان رو هم با خودش انجام میدم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر عزیزم که همه چی خوب بوده، شما هنوز آسپرین و آنوکسا داری؟ ، برا من با همون سونو 12 هفتگی قط ...

ممنون عزیزم😘 بله من چون مشکل غلظت خون دارم ، قطع نکرد، آنوکسا رو که فکر کنم حالا حالا باید بزنم ولی فکر میکردم آسپرین رو قطع کنه ک نکرد ،من استرسم از عوارض اسپرین و اسید فولیک ،میرم تو نت انقد مطلب نوشته استرس میگیرم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من اسید فولیک ۵ میخوردم از یه جایی ب بعد. دکتر طرازی داده بود ، پرینالوژیست شهرستانمم گفت بخور. دکت ...

ممنونم عزیزم خداحفظشون کنه ان شاالله ، خداروشکر ،دیشبم یکی از دوستان گفت تا روز آخر خورده ،خیالم راحت شد ،ممنون عزیزم😘😘😘

عزیزم تا چشم بهم بزنی دو سه ماه هم می گذره و به سلامتی باردار میشی، منم ذخیره تخمدانم بالاس، پلی کیس ...

پلی کیستیک با تنبلی تخمدان فرق داره؟؟الانpcoیعنی پلی کیستیک یا تنبلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم تا چشم بهم بزنی دو سه ماه هم می گذره و به سلامتی باردار میشی، منم ذخیره تخمدانم بالاس، پلی کیس ...

عزیزم ان شاالله که هایپر نمیشی و همین ماه جنین هاتو انتقال میدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
رهاجون باید مولتی ویتامین واست شروع میکرد قرص آهن و کلسیم 

آهان یادم رفت ببخشید قرص آهن نوشت برام ،ولی کلسیم و ویتامینهای دیگه گفت نیازی نیست ، میگه چرا انقدر اصرار داری قرص بخوری ،منم وقتی میبینم بچه ها انواع ویتامینها رو دارن یکم بهش شک میکنم ولی دکتر خیلی خوبیه ، حالا نمیدونم دیگه چیکار کنم ، دیشب خواب دیدم رفتم پیش یه دکتر دیگه ویزیت شدم برام امگا و ویتامین ها رو بنویسه😁😁😁🤣

رها جون خدا روشکر🤲🤲ان شاء الله صحیح و سالم به دنیا بیاد.. درباره اسید فولیک از دکترت بپرس ولی کلا ...

قربونت برم عزیزم ممنون ، اره یادم رفت ازش بپرسم ، حالا ان شاالله دفعه بعد بهش میگم، میدونی از اینکه هیچ ویتامینی هم نمیده یکم اذیت میشم اخه همه دوستام کلی ویتامین دارن، انقد فکر کردم دیروز ،دیشب خواب دیدم دکترمو عوض کردم😁😁😁🤣 ، نه دخمله 😊

ممنون لیلا جون.نمیدونم چرا هیچ لذتی نبردم از این روزها.برخلاف اون چیزی که فکر میکردم شد.امروز یاد حر ...

عزیزم تو سارای صبور و نازنین خودمی. دلگیر نباش خانومی، یه نگاه بندازی میبینی آدما با این شرایط جامعه انقدر سر در گریبان هستن و درگیر مشکلات خودشون که یه سری مناسبت هارو یادشون میره کلا. از یه دید دیگه شاید بهترم شد که نیومدن، حالا یکی میخواست بابت شیرت متلک بگه یکی میخواست یه گیر دیگه بده و اعصابت رو خورد کنن، اونجوری دیگه واقعا افسرده میشدی دور از جونت. خدا همسرت و فرزندانت رو برات سلامت نگه داره و تو رو هم برای اونا. لذت ببر حسابی از لحظه لحظه رشد مهراد جان و دستای کوچولوش رو از قول من ببوس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان 

یه سوال دارم 

لطفا اگه کسی بر اش پیش اومده جواب بده 

کسی بوده که تست کروناش مثبت بشه و بعد برای انتقال که یکی دوماه بگذره و بره و تست کرونا بده و منفی بشه؟؟

خواهر من تستش مثبت شده و هیچ علایمی نداره فقط چون یکی از همکاراشون گرفته بود کل اداره رو مجبور کردن تست بدن

حالا هیچ مشکلی نداره ولی قرار بود بره خارج و مطمینا تو فرودگاه تست میگیرن 

شنیدم جدیدا میگن ممکنه تا ۴ ماه هم ویروس تو بدن باشه و مشکلی نباشه ولی تست مثبت باشه

الان نمی دونه چیکار باید کنه 

الان ۲ هفته قرنطینه اش هم گذشته و هیچ علایم نداشته

خواهرای عزیزم برای مادر شدنتون پانصد صلوات فرستادم .به حق فاطمه زهرا به زودی زود حاجت روا شید .شیسا۱ ...

ممنونم عزیزم. انشاالله خودت هم به زودی به مراد دلت برسی... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیز بارداری الان ب سلامتی؟ تعیین جنسیت بودین؟ از چند تا جنین ۳ تا دختر موند؟ مسرهاش چند تا؟

بله عزیزم، یه دونه نی نی پسر باردارم، از 12 تا جنین، شدن 2 تا پسر که انتقال دادن و شد یه دونه، و 3 تا جنین دختر که اونم فریز کردن