2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045085 بازدید | 684425 پست
سلام عزیزم من امروز شروع کردم رژیم رو صبحانه نصف یه پنیرخامه ای رو خالی خوردم با پنج تا دونه بادوم ت ...

سلام عزيزم تو خوبي عزيزم من صبح چيزي نخوردم تازه بيدار شدم 🤣🤣🤣ي سيخ جوجه کباب حدودا هفت تا دونه خوردم با  صد گرم سبزي ريحان 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام عزیزم من امروز شروع کردم رژیم رو صبحانه نصف یه پنیرخامه ای رو خالی خوردم با پنج تا دونه بادوم ت ...

نهار چي خوردي تو عزيزم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر باشه ان شاء الله...بهش بگو ببین چی میگه، دکتر من که معتقده یک ساعت بعد انتقال دیگه ازادید و و خ ...

ي روز ميمونم بعد انتقالم ممنونم عزيزم برام دعا کن

قربونت برم عزیزم ممنون ، اره یادم رفت ازش بپرسم ، حالا ان شاالله دفعه بعد بهش میگم، میدونی از اینکه ...

ای جانم دختره😍😍😍😘😘به سلامتی عزیزم ❤❤..

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
آهان یادم رفت ببخشید قرص آهن نوشت برام ،ولی کلسیم و ویتامینهای دیگه گفت نیازی نیست ، میگه چرا انقدر ...

وای چه خواب بامزه ای😂😂 خب اهن داده ولی روزی یه مولتی ویتامین باید بخوری حالا نمیدونم چرا نداده 

ویتامین د پایین نیست ؟ پس هروز شیر و ماست بخور 

من مولتی ویتامین prenatal میخورم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

به سلامتی عزیزم انشالله تا آخر همین جور خوب پیش میره

منم دکترم شیاف رو گفت از این به بعد روزی یدونه ادامه بده آسپرین هم همینجور ولی فولیک اسید و یدو فولیک رو قطع کرد بجاش مکمل کلسیم و آهن گفت ادامه بده ..شایدبر اساس شرایطمون دارو میدن❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام دوستان  یه سوال دارم  لطفا اگه کسی بر اش پیش اومده جواب بده  کسی بوده که تست ...

مهمولا دو هفته بعد تست منفی می شه 

تو‌فرودگاه که تست کرونا نمی گیرن نهایتا تب سنجی می کنن

سلام دوستان

مرکز ما میگه برای انتقال پردنیزولون نمیده چون خطر ابتلا به کرونا رو میبره بالا!!

ولی من شنیدم دکتر نصر و دکتر عارفی همچنان پرد میدند

منم بار اول با پرد مثبت و بار دوم بدون پرد منفی شدم نیمخام ریسک کنم بدون پرد برم جلو

آیا واقعا پرد خطر ابتلا به کرونا رو بالا میبره؟! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستان مرکز ما میگه برای انتقال پردنیزولون نمیده چون خطر ابتلا به کرونا رو میبره بالا!! ولی م ...

سلام 

کورتون ریسک ابتلا به کرونا رو بالا نمی بره

اما کسی که کورتون می خوره کرونا بگیره احتمال عوارض کرونا تو این فرد بالاتره

من امروز رفتم واسه انتقال و دوتا جنین واسم انتقال دادن دوتاشون 4 روزه بودن هرچی به جنین شناس گفتم چجوره وضعیتشون گفت خوبه نمیدونم احساس کردم میخاد منو از سرش وا کنه دوستای خوبم واسم دعا کنید

الهی بزودی معجزه خدا شامل حالت بشه پروانه جان  از خدا بخواه کمکت کنه  وگرنه خیلیا با مور ...

ممنون بابت دعای خیری که برام کردی.بله خیلی ها با مورفو وتحرک صفر باردار شدن من هم هرماه منتظر معجزه خدا هستم واقعا ازته دلم امیددارم خدا بخواد با این وضعیت اسپرم طبیعی باردارهم میشم.قبلا دکتر طرازی بهم گفت دیگه پانکچر نشو خدایی نکرده ریسکه ابتلا به س ر ط ا ن بالا میره به خاطر سوزن هایی که به تخمدان زده میشه ودکتر مشایخی هم تایید کرد ولی گفت حتمی نیست وکلا کسایی که چند بار ivf انجام میدن تو سنین بالا باید سالیانه سونو انجام بدن و چک بشن.

سلام عزیزم چه خواستی همین دوتا جنینت رو انتقال بدی یا نه بازم پانکچر بشی حتما با دکترت مشورت کن راجب ...

عزیزم من دوبار انتقال قبلی جنین هام هچینگ هم شده بودن هر کاری بوده انجام دادن حتی از روش های مختلفی تو جنین شناسی برای ما استفاده کردن مثل پیکسی .

ممنون بابت دعای خیری که برام کردی.بله خیلی ها با مورفو وتحرک صفر باردار شدن من هم هرماه منتظر معجزه ...

دیگه شما تلاش خودت رو کردی ...بسپاربه خدا تا راه انتخاب درست رو بهت نشون بده 

نظر دکترا از منفی شدن چیه؟میگن بعلت دی اف ای یا مورفو؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد