2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم کاملا متوجه هستم چی میگی ولی ثمین هم کلی پانکچر شد و اینا همه احتمال هست که ب ...

خوب که نیستم ازبس گریه کردم چشمام باز نمیشه اخه خیلی تلاش کردم سختی کشیدم ولی نتیجه ای نداشت حتما خواست خدانیست من صاحب فرزند بشم یا شاید هم وقتش نیست وروزی خیلی راحت باردار شدم ولی اصلا حتی به اهدایی فکر هم نمیکنم.انگار دارم به زور وهرقیمتی شده از خدا بچه می خوام البته به قول شما این تفکر من هست وشاید خیلی ها مخالف باشن. من حتی توان این که برم همون ۲تاجنین روهم انتقال بدم ندارم چه برسه به پانکچر دوباره. زینب جون شما مثل یه خواهر دلسوز باوجود بچه کوچیک وکلی مشکلات دیگه وقت میزاری من و همه ی دوستان رو راهنمایی میکنی.خیلی ازت ممنون هستم انشاالله هرجا که هستی در کنار خانواده محترم تنتون سلامت و دلتون خوش باشه عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها جان شما مشکل زمینه ایی خاصی که نداری؟ 

نه عزیزم بیماری که هیچ وقت خداروشکر نداشتم ولی تو ازمایشها مشخص شد غلظت خون دارم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خوب که نیستم ازبس گریه کردم چشمام باز نمیشه اخه خیلی تلاش کردم سختی کشیدم ولی نتیجه ای نداشت حتما خو ...

عزیزم چه اشکال داره اهدایی بگیری  مهم اینه که از خون تو تغذیه میشه شما تربیتش میکنید به یه جنین زندگی میدین این چیزا خیلی قشنگه 

من خودم قبل از پانکچر اینقدر به خودمو شوهرم رسیدم که حس میکنم نی نی هامون خیلی خوشکل میشن بعد نذر کردم من انتقالم مثبت بشه تا ما بقی جنین هامو اهدا کنم به کسایی که نیاز دارن پس در نتیجه اهدایی ها هم بد نیستن خوشکل موشکلن همشون چون تقویت شدن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خوب که نیستم ازبس گریه کردم چشمام باز نمیشه اخه خیلی تلاش کردم سختی کشیدم ولی نتیجه ای نداشت حتما خو ...

یه چیز دیگه هم بگم یکی از دوستام هشت بار میکرو کرد تهران یزد اصفهان همه جا رفت با هشتمین بار خدا یه دختر ناناز بهش داد دخترش چهار ماهشه طبیعی باردارشده خودش 

جا نزن توکل کن محکم تر از قبل ادامه بده 

حضرت ابراهیم که رفت توی آتیش که از قبل نمیدونست آتیش واسش سرد میشه بخاطر ایمان و توکل زیادش به خدا رفت داخل آتیش 

توکل کن به خدا اینبار هم برو انتقال بده  

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

خداروشکر عزیزم که همه چی خوب بوده،،  براتون اکو قلب جنین هم نوشته انجام بدید؟؟؟؟ 

من هنوز ۱۸ هفته نشدم ولی دکتر از این هفته اسید فولیک قطع کرد و برام ویتامین نوشته البته چون داخل دفترچه با انوکسا یکجا نوشته پ انوکسا رو بیمه چند روز دیگه تایید میکنه هنوز نگرفتم ببینم چیه،،،،  شما هم نگران نباشید شاید چند هفته دیگه اسید فولیک براتون قطع کنن،،،  راستی دکتر بهتون گفته تا کی باید شیاف، انوکسا و آسپرین ادامه بدید؟

خداروشکر عزیزم که همه چی خوب بوده،،  براتون اکو قلب جنین هم نوشته انجام بدید؟؟؟؟  من هنوز ...

ممنونم عزیزم ،ان شاالله هممون بسلامتی این دورانو بگذرونیم ، نه چیزی در مورد اکو نگفت ، گفت یکماهه دیگه برم ،شاید اونموقع بنویسه ، شیاف رو گفت فعلا یکی ادامه بده ، آسپرین هم گفت فعلا ادامه بده ولی انوکسا رو‌گفت تا آخر ادامه داره ، هفته های آخر قطع میکنم 

خانما من ۵شنبه انتقال دارم میشه با دلای پاکتون دعام کنین لطفا♥️♥️😙😙

مامان ماهک جون ان شاالله بسلامتی نی نی میاد تو دلت ، توکل بخدا ، یه نماز هست به اسم نماز استغفار آیت الله شاه ابادی ،تو نت سرچ کنید میاد ، خیلی حس خوبی دارم بهش،اگه میتونید قبل انتقال حتما بخونید

ممنونم عزیزم ،ان شاالله هممون بسلامتی این دورانو بگذرونیم ، نه چیزی در مورد اکو نگفت ، گفت یکماهه دی ...

ان شالله عزیزم،  آخه برای من از الان اکو قلب جنین نوشت گفت به همه میگیم بهتره انجام بدن ولی تا ۲۱ هفته وقت داری برم،،  ببخشید اینقدر سوال میپرسم شما هنوزم انوکسا رو دور ناف میزنید؟؟؟  شکم من دیگه نمیشه ویشگون گرفت تزریق کرد یعنی همسرم هر شب سر تزریق انوکسا غر میزنه از بابتی هم میترسم به جنین بخوره آخه سوزنش بیشتر از یک سانته،،  شما با تزریقش مشکلی ندارید؟؟  

خانما شیاف و دکتر گفته واژینال بزارم بعد انتقال شماهام واژینال می زاشتین؟

واسه من رو برگه راهنمایی بعد انتقال نوشته بود مقعدی یا واژینال که من مقعدی استفاده کردم و راحت بودم

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
خانما من ۵شنبه انتقال دارم میشه با دلای پاکتون دعام کنین لطفا♥️♥️😙😙

به امید خدا عزیزم نی نی (نی نی هات)سالم بیان تو دلت🤲🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》