2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045098 بازدید | 684428 پست
سلام آرزو جان، خیلی خیلی از لطفتون سپاسگزارم، منم به نیت شما صلوات فرستادم و یاسین خوندم انشالله که ...

فدای تو بشم نگار حکیم .مرسی از لطفت .واقعا به دعای خیرت نیاز داشتم .خیلی خیلی ممنونم 

سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

رهاجون باید مولتی ویتامین واست شروع میکرد قرص آهن و کلسیم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیانا جونم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی دخملت بغل کنی

قربون محبتت عزیز دلم ممنووووووووووون  خدا خیرت بده 🌺🌺💓💓

انشاالله به زودی زود یه گل پسر تپل بشینه تو دلت🥰🥰🤩🤲🏼🤲🏼 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من از تنهایی افسردگی گرفتم فکر کنم.تو بیمارستان همراهم همسرم بود.بعدشم دو سه روز موند خونه که کمکم ک ...

سارا جون یعنی خانوادتم نیومدن 😔

ممنون عزيزم ولي بعيد ميدونم دکترم اينطوري راهنمايم کنه اره پانکچر شدم جنين هام فريز هست رويان & ...

سلام عزیزم من امروز شروع کردم رژیم رو صبحانه نصف یه پنیرخامه ای رو خالی خوردم با پنج تا دونه بادوم توچی؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@زینبی_بابا     سلام .من رفتم برای کارهای انتقال که دکتر مشایخی گفت به نظر من برای بار ۵ ...

سلام عزیزم چه خواستی همین دوتا جنینت رو انتقال بدی یا نه بازم پانکچر بشی حتما با دکترت مشورت کن راجب هچینگ کردن و یا چسب جنین هم خوبه...شانستو بالا میبرن

منم میخوام حتما قبل انتقال هچینگ و انجام بدم

یه خانومی قبلا تو یکی از تاپیکا گفته بود جنیناش خیلی کیفیت عالی نداشتن دفعه اول نگرفت اما دفعه دوم که هچینگ کرد انتقالش مثبت شد من از همون جا به فکرش افتادم...امیدوارم موفق باشی...

آیدی شونو میشه بگین کامل که مستقیم اسمشونو بنویسم عزیزم، ممنون

شیسا1 

چجوری میزنی؟؟تو دستور من نوشته دوتا پودر یک آب 

برای آمپول سینال اف که من می زنم هم مثل گونال که به شما دادن دوتا پودر در یک آب هست

کاربر نگار_حکیم زحمت کشیدن شیوه زدن آمپول سینال اف رو گذاشتن، صفحه 14808 رو سرچ کن میاد گلم، کامل توضیح دادن

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من روز 7سیکلم و از اول روزی 3تا FSH میزدم امروز و فردا هم باید گونال اف بزنم روزی 3تا

انشاءالله به زودی دامنت سبز و حاجت روا شی گلم

ستاره جونم برات آیه الکرسی خوندم امام حسین رو به طفل شش ماهش قسم میدم که بزودی باردار بشی و دوران با ...

ممنون عزیزم 😘😘😘

ان شاء الله خداوند شما رو هم به همه ی خواسته های مادی و معنویتون برسونه..🤲⚘⚘

خییلی به دعاهای دوستان محتاجم🙏🏻🙊

ممنون عزيزم ولي بعيد ميدونم دکترم اينطوري راهنمايم کنه اره پانکچر شدم جنين هام فريز هست رويان & ...

خیر باشه ان شاء الله...بهش بگو ببین چی میگه،

دکتر من که معتقده یک ساعت بعد انتقال دیگه ازادید و و خیلی ها از ایلام و شهرکرد اومده بودن میگفت امشب برید شهرتون ولی ماماهای اونجا همه میگفتن امشب رو بمونید..

من از تنهایی افسردگی گرفتم فکر کنم.تو بیمارستان همراهم همسرم بود.بعدشم دو سه روز موند خونه که کمکم ک ...

سارا جون از لحاظ جسمی خییلی به خودت برس یک روز درمیون یک سیخ گوشت یا جگر حتما تو غذاهات باشه خون های از دست رفته تقویت بشه، میوه و لبنیات هم خیلی بخور ، اگه خواهر برادر و یا خانواده همسر کسی هستند به نظرم بدون رودربایسی تقاضای کمک کن و یا اگه شرایط مالی ات خوبه  یک پرستار بگیر هر روز چهار پنج ساعت بیاد پیشت..

برای آمپول سینال اف که من می زنم هم مثل گونال که به شما دادن دوتا پودر در یک آب هست کاربر نگار_حکیم ...

ممنونم عزیزم.من خیلی ناراحتم آخه دکترم گفت تا وزن کم نکنی انتقال نمیدیم.می خوان فریز کنن بعد انتقال بدن😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم.من خیلی ناراحتم آخه دکترم گفت تا وزن کم نکنی انتقال نمیدیم.می خوان فریز کنن بعد انتقال ...

عزیزم تا چشم بهم بزنی دو سه ماه هم می گذره و به سلامتی باردار میشی، منم ذخیره تخمدانم بالاس، پلی کیستیکم، می دونم که هاپیری رو شاخمه، برای منم احتمالا انتقال دو سه ماه بعد بشه.

سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

رها جون خدا روشکر🤲🤲ان شاء الله صحیح و سالم به دنیا بیاد..

درباره اسید فولیک از دکترت بپرس ولی کلا خیلی به چیزهای منفی فکر نکن..

بچه ات پسر بود؟؟