2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045088 بازدید | 684426 پست
سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

خدارو شکر عزیزم که همه چی خوب بوده، شما هنوز آسپرین و آنوکسا داری؟ ، برا من با همون سونو 12 هفتگی قطعش کرد

ممنون عزیزمم ـ..نه والا دردش فکر میکنین قابل تحمله ..من دفعه قبلم یک هفته ای سی یو بودم اینبارم دکتر ...

عزیزم چند روز بعد گفتن برای تعداد جنین تماس بگیرید؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جون ایشالا که حاجت روا بشی عزیزم و به خواسته قلبیت زود زود برسی 🌺🌺

لیانا جونم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله بارداری راحتی داشته باشی و بسلامتی دخملت بغل کنی

مهربونم برات آیه الکرسی خوندم خدای مهربون رو به بزرگی قسم میدم که ناامیدت نکن و این بار مامان دو تا ...

ممنون عزیزممم😘😘😘 انشاالله مامان شدن خودت❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم خب اینجا دوستان از خیلی دکترا نتیجه گرفتن ولی به نظر من دکتر شیسا جون و عروسک جون خوبه حالا صد ...

آیدی شونو میشه بگین کامل که مستقیم اسمشونو بنویسم عزیزم، ممنون

عزیزم من از دکترم خیلی راضی هستم. دکتر فاطمه بختیاری قلعه، مطبش توی پاسداران. کارهای پانکچر و انتقال ...

ممنون عزیزم ،کارشون خیلی خوبه؟ مستقیم جواب میگیری؟ چون دکتر خودم وقت منو زیاد تلف کرد متاسفانه

سلام ، دوستان عزیزمم😘😘 من امروز جواب سونو ۱۸ هفته و غربالگری ها رو بردم دکتردید ، خداروشکر همه چی ...

من اسید فولیک ۵ میخوردم از یه جایی ب بعد. دکتر طرازی داده بود ، پرینالوژیست شهرستانمم گفت بخور.

دکتر غدد هم گفت بخور.

فقط ی دکتر ناباروری تو شهرستان میگفت نخور.

دکتر غدد گفت ک اضافش از طریق ادرار دفع میشه، نگران نباش.

بچه هام فعلا ک آرومتر از بقیه بچه هان. بعدش رو خدا داند.

ان شاالله ک خوبن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
در حالا حاضر فقط 3 تا جنین دختر دارم، که چون پی جی دی شدن حتما 5 روزه هستن، وگر نه زیر 5 روز پی جی د ...

عزیز بارداری الان ب سلامتی؟

تعیین جنسیت بودین؟

از چند تا جنین ۳ تا دختر موند؟

مسرهاش چند تا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیز دلم نبینم دلت بگیره، به میوه های شیرین زندگیت نگاه کن و لذتش رو ببر. حق داری هم تازه زایمان کرد ...

ممنون لیلا جون.نمیدونم چرا هیچ لذتی نبردم از این روزها.برخلاف اون چیزی که فکر میکردم شد.امروز یاد حرف انا افتادم که میگفت یه قدری از حوصله تونو نگه دارید واسه بعد از زایمان .تمام توانتونو واسه قبلش و باردارشدن نزارید.من انگار کم اوردم..التماس دعا عزیزم 💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
باشیاف تاحدودی ارومتر میشدم.ولی کلا خیلی سخت بود عزیزم.حالت که طبیعیه تغییرات هورمونیه منم بعد زایم ...

من از تنهایی افسردگی گرفتم فکر کنم.تو بیمارستان همراهم همسرم بود.بعدشم دو سه روز موند خونه که کمکم کنه..کمک هم کرد بنده خدا تاجایی که بلد بود..دلم از بقیه گرفته که کرونا رو بهونه کردن یه سر نزدن بهم.اصلا انگار خوشحالن که کرونا اومده...

شیر خودم خیلی کمه نفسی.همراه شیر خودم شیرخشک هم میدم بهش .با شیرخشک حال پسرم خوبه و خیلی ارومه..نمیخام خودمو و نی نی رو اذیت کنم سر شیرخشک خوردنش..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚