2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ممنون عزیزم  نه به این چیزا نیست من الان مشاوره ژنتیک بودم گفتن اختلال داشتن اونها  اگرچ ...

عزیزم اختلال داشتن یعنی همون بعلت dfiجنینها ازبین رفتن یا به علت اخلالات دیگه؟

نظر ژنتیک برای dfi36چی بود؟

اجازه میکرو میدن بااین dfi?

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
ممنون عزیزم یه روز خوبم یه روز نه ... من از دوز ششم علایم داشتم ..تخمدانها درد میکرد حتی موقع راه د ...

بهتری عزیزم ..ایشالا همین دفعه مامان میشی 😍کاش منم مثله شما کلی درد داشتم ولی تخمکام بیشتر میشد ‌..کلا ۸تاتخمک داشتم به نظرتون داروهام بدبوده یا بدنم به دارو جواب نداده ؟ تازه من گونال میزدم ذخیره تخمدانمم ۲ونیم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم، ممنون، خوبی ؟ پیاده روی حتما برو گلم خیلی تاثیر داره هم برای فعال کردن تخمدانا هم برای لاغ ...

ممنونم عزیزم من روز اولم روزی چند تا میزنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من پايتم از فردا رژيم بگيريم ولي ي سوال بنظرت الان من رژيم بگيرم ي ماه ديگه انتقالمع ويتامين هاي بدن ...

چرا حتما باید مولتی ویتامین و اینا بخوری.دکترم گفت تا کم نکنم انتقال نمیده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چرا حتما باید مولتی ویتامین و اینا بخوری.دکترم گفت تا کم نکنم انتقال نمیده

عزیزم پیاده روی خیلی تاثیر داره من تویه ماه سه کیلو کم کردم البته شام هم نمیخورم فقط سالاد یامیوه به منم دکتر گفت اضافه وزن نداشته باش 

بچه ها میشه به من کمک کنین من انتقال پنجمم مثبت شد الان ۷هفته ۳ روزم داروها روزی ۳ استرادیول دوتا ام ...

عزیزم مبارکه 

نگفت هماتوم داری یا نه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم پیاده روی خیلی تاثیر داره من تویه ماه سه کیلو کم کردم البته شام هم نمیخورم فقط سالاد یامیوه به ...

خیلی ناراحتم بهم گفتpcoخفیف هستی‌.همش میترسم بدنم به دارو جواب نده.راستی امروز آمپولو زدم انگار از جای آمپول از داخل تا کمرم تیر میکشید طبیعیه؟

خیلی ناراحتم بهم گفتpcoخفیف هستی‌.همش میترسم بدنم به دارو جواب نده.راستی امروز آمپولو زدم انگار از ج ...

استرس نداشته باش عزیزم به خدا توکل کن ایشالا تخمک های خوبی داشته باشی ...برای من اونطوری نمیشد دوستان بیان ببینن جواب میدن شاید طبیعیه، من کلا هیچ دردی نداشتم عجیبه انگار، حتی پانکچر هم زیاد درد نداشتم ولی پریود بعد پانکچر  ازدرد نفسم بالانمیومد 

ممنونم عزیزم ان شالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد پیش مامان و باباش.   الان ۱۷ هفته تمام هست ...

فدات آهان پس دوهفته فرقمونه 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما من فردا انتقال جنین فریز دارم تا الان هم کلی قرص و آمپول استفاده کردم امروز نتیجه تست کرونا هم ...

عزیزم برو انتقال 

تست خودت منفی بود ؟ 

انتقال بده ولی همسرت پیشت نباشه یا فاصله رو خیلی رعایت کن 

منم ده کيلو اضافه دارم 67هستم بايد 57بشم 

عزیزم اگه دنبال لاغرشدنی جوری که تاثیر بد روی توان بدنیت نداشته باشه و دور شکمت سایزش به طور قابل توجهی کمشه فقط ناهار نخور یعنی صبحانه و شام و کامل بخور فقط ناهار و ترک کن اگرم وقت ناهار گشنتون شد یه چیز سبک مث میوه و سوپ سبک و اینا بخورید ولی برنج و نون نخورید...منم از بعد ماه رمضان شروع کردم به همین کار و هفته ای ۴ روزم میرم پیاده روی برای ۱ ساعت فعلا که خیلی راضیم...این دستور و دکتر خیراندیش داده توی گوگل سرچ کنی صحبتاش و تاثیری ک ناهار نخوردن میذاره هست...

سارا دلارام عزیز چیزایی که گفتم برا شمام هست دیگه گفتم چون شما دو نفر مثل خودم دنبال لاغر شدن قبل انتقال هستین بهتون بگم...پیش به سوی لاغری  

عزیزم اگه دنبال لاغرشدنی جوری که تاثیر بد روی توان بدنیت نداشته باشه و دور شکمت سایزش به طور قابل تو ...

من یک سال شام و ترک کردم شبا میوه میخوردم فقط زیاد لاغر نشدم...دکترای طب سنتی میگن بدترین کاری که با معده میشه کرد ترک شام...میوه هم که شب میخوری کالریش بالاست چون اکثرا شیرینن پس درواقع انگار شما سه تا وعده رو بازم داری کامل میخوری...

سلامت باشی عزیزم، ان شالله بزودی شما هم صاحب دوقلو بشید و سالم و سلامت بیاد بغلتون،،  دیگه همگی ...

ممنونم، ان شاء الله🤲

امیدوارم شما هم به سلامتی بچتون به دنیا بیاد و راحت بشی از رفت  و امد تو مراکز بارداری و پزشکانی که ذره ایی درک نمیکنند شرایط روحی بیماران رو..⚘⚘

وختي ميخام از ماشين برم بالا بنظرت بچم چيزيش نميش؟

آهان چرا بالا رفتن خوب نیست مگر اینکه برات پله بگذارند..

نمیتونی ماشین شخصی کرایه کنی؟ اخه راهت هم دوره..

حداقل دوروز استراحت کن تهران بعد با هواپیما برو و موقع بلیط گرفتن بگید مریض تا برات از بدو ورود به فرودگاه ویلچر فراهم کنند برات..

ولی حتما به دکترت شرایطت رو بگو با توجه به وضعیت رحم راهنمایی کنه..

ان شاء الله خیر باشه برات..پانکچر رو انجام دادی؟؟کدوم مرکزی؟

خانما من فردا انتقال جنین فریز دارم تا الان هم کلی قرص و آمپول استفاده کردم امروز نتیجه تست کرونا هم ...

به همسرت کاری ندارند..مرکزتون گفت همسرت ازمایش بده؟

خودت مهمی که مثبت نباشه؛ فقط مواظب باش خودت مبتلا نشی..