2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045107 بازدید | 684429 پست

سلام عزیزم خوبی؟؟دکتر بهم گفت وزنت زیاده و برات انتقال نمیدیم می خوام ۱۵ روز رژیم کتوژنیک بگیرم تا وزنم بیاد پایین هیکلم چاق نیست ولی وزنم زیاده.شما چی

@berenjak    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگه شرایط داری یک شب قبل تهران باش تا استراحت کامل کنی تو مسافرخونه یا سوییت و بعد انتقال هم یک شب ب ...

وختي ميخام از ماشين برم بالا بنظرت بچم چيزيش نميش؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی؟؟دکتر بهم گفت وزنت زیاده و برات انتقال نمیدیم می خوام ۱۵ روز رژیم کتوژنیک بگیرم تا و ...

رژيم کتونوژيک چيه ؟ چقد وزنت اضافه ؟ مياي باهم بگيريم اخه منم اضافه دارم ولي اصلا روحيشو ندارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
رژيم کتونوژيک چيه ؟ چقد وزنت اضافه ؟ مياي باهم بگيريم اخه منم اضافه دارم ولي اصلا روحيشو ندارم

۱۳ کیلو اضافه وزن دارم تو اینترنت بزن میاد چجوریه من از فردا شروع میکنم اگه می خوای بگو باهم میگیریم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

خانوما من باید روزی دوتا گونال اف بزنم تا ۵ روز تو دستور نوشته دوتا پودر و یک آب یعنی نباید جدا جدا بزنم؟

@زینبی_بابا    

تخمکای خوبی داشتید با تجویزش

من دکترم ذنوبی بود بله تخمکای خیلی خوبی داشتم این دفعه بخاطر تعطیلات هی دکترم نبود مجبور شدم با ایشون بودم پانکچر با دکتر ذنوبی بودم این انتقال و با ایشون ولی جالبه ۵شنبه انتقالمه باز یه دکتر دیگه قرار انجان بده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت اونا مشکل داشتن، آخه علاوه بر جنسیت چندتا بیماری کروموزومی و ژنتیکی هم چک میکنن، که فک کنم اونا ...

عزیزم ما شیاف استفاده کردی بعد انتقال؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانما من فردا انتقال جنین فریز دارم تا الان هم کلی قرص و آمپول استفاده کردم امروز نتیجه تست کرونا همسرم مثبت شده نمیدونم چیکار کنم به نظرتون برم واسه انتقال یا نرم حسابی سردر گم شدم از طرفی هم ماه پیش خراش آندومتر دادم و کلی درد کشیدم اگه این ماه نرم خراش اثرشو از دست میده نمیدونم چیکار کنم😢😢

سلام عزیزم خوبی؟؟دکتر بهم گفت وزنت زیاده و برات انتقال نمیدیم می خوام ۱۵ روز رژیم کتوژنیک بگیرم تا و ...

سلام گلم، ممنون، خوبی ؟ پیاده روی حتما برو گلم خیلی تاثیر داره هم برای فعال کردن تخمدانا هم برای لاغر کردن،برای من امروز 4 سیکله، دارم سینال اف می زنم، انشاءالله دامن همه منتظرا به سلامتی سبز شه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خانما من فردا انتقال جنین فریز دارم تا الان هم کلی قرص و آمپول استفاده کردم امروز نتیجه تست کرونا هم ...

همسرتون قبل از تست علائمی هم داشتن ؟ وای من و همسرمم باید قبل از تخمک کشی تست بدیم، بعد اجازه تخمک کشی میدن،همسرمم که همه جا ماسک نمی زنه، استرس گرفتم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
۱۳ کیلو اضافه وزن دارم تو اینترنت بزن میاد چجوریه من از فردا شروع میکنم اگه می خوای بگو باهم میگیریم

منم ده کيلو اضافه دارم 67هستم بايد 57بشم 

من پايتم از فردا رژيم بگيريم ولي ي سوال بنظرت الان من رژيم بگيرم ي ماه ديگه انتقالمع ويتامين هاي بدنم کم نميشه؟