2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045099 بازدید | 684428 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خداروشکر خوب بودش واقعا بی تجربگی و رفتار دکتر باعث شدش خیلی بهم بریزم،،  دختر نوشته،   ...

۱۰۰ درصد یه پرنسس 😍😍💓

ثمین اشتباه گفت بهت 😁😁 تازه میگفت خریدم بکن 😂😂 ثمین کجایی؟؟

خداروشکر که حال جفتتون خوبه 👼🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سری قبل ۱۳تا جنین داشتم پی جی دی کردم فقط یه پسر با به دختر موند که انتقال دادم نگرفت تازه ده روز د ...

عه وااای من خیلی بیشتر شد استرسم برای شما از ۱۳ تا دوتا مونده پس لابد برای من از ۵تا هیچی نمیمونه 😢 گرید جنیناتون چی بود میدونید؟ ایشالا ایندفعه جنینای خیلی خوبی براتون تشکلیل میشه ومثبت میشید 

لی لا جان به من گفتن سه تا پودر و دوتا آب ، چی جوری بزنم؟ میشه راهنماییم کنی؟ متوجه نشدم

سلام، باید از داروخانه سرنگ با حجم متناسب بگیرید، نحوه تزریق گونال اف :
‎ابتدا سرنگ را که داخلش آب مقطر هست بر میداریم و درش رو آروم از روش جدا میکنیم. بعد سوزن صورتی رنگ رو روش میذاریم. درب پودر گونال رو آروم با ناخن باز میکنیم. بعدش هم سرنگ رو که حاوی آب مقطر هست و روش سوزن صورتی رو گذاشتیم داخل شیشه پودر قرار میدیم و آروم آب مقطر رو تزریق میکنیم داخلش. بعد شیشه رو در حالی که سوزن داخلشه تکون (تورک آنا: با توجه به توصیه پزشکی که این تزریق رو واسم انجام داده: شیشه آب مقطر حاوی پودر را تکان ندهید بلکه روی یک سطح صاف مثل میز قرارداده و فقط به حالت چرخشی دوران دهید) میدیم تا خوب حل بشه. دوباره مایع رو که حالا ترکیب آب مقطر و پودر گونال هست داخل سرنگ میکشیم. اگه باید دو تا پودر استفاده کنی، همین مایع رو دوباره وارد یک پودر میکنی و دوباره میکشی توی سرنگ بعد از اون سوزن رو عوض میکنیم و سوزن کوتاه رو میزنیم. سرنگ رو هواگیری میکنیم. یعنی با ناخن چند تا ضربه میزنیم تا هوا بیاد روی سطح مایع و بعدش هم کمی سرنگ رو فشار میدیم تا کاملا هوای اون گرفته بشه. بعد محل تزریق رو که برای من دور ناف بود، با دو تا انگشت می‌گیریم و یه کم پوستش رو جمع میکنیم. مثل لپی که میخوای بکشی!!! ابتدا الکل میزنیم (من تعدادی پد الکلی از داروخانه تهیه کردم) و با دست دیگه سوزن رو که با زاویه 45 تا 90 قرار داره توی پوست فرو میکنیم. سوزن حدود یک سانت و نیمه و کاملا باید داخل پوست فرو بره. بعدش آروم آروم تزریق رو انجام میدیم.
@microinjection

الان حالتون بهتره ؟  ۲۰ تا تخمک عالیه اصلا اصلا نگران نباش  بهترین خروجی ممکن رو داشتی ...

ممنون عزیزم یه روز خوبم یه روز نه ...

من از دوز ششم علایم داشتم ..تخمدانها درد میکرد حتی موقع راه دفتن .حالت تهوع هم داشتم .بعد کم کم شکمم بزرگ شد .نفس تنگی اضافه شد ..ممنون عزیزدلم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
در حالا حاضر فقط 3 تا جنین دختر دارم، که چون پی جی دی شدن حتما 5 روزه هستن، وگر نه زیر 5 روز پی جی د ...

تعیین جنسیت کرده بودین ? هزینش چقد شد عزیزم؟؟ چند تا دختد چند تاپسر شد؟؟ الان یه پسر تو دلتونه یا دوتا؟؟

تبریک میگم بازم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
لی لا جان به من گفتن سه تا پودر و دوتا آب ، چی جوری بزنم؟ میشه راهنماییم کنی؟ متوجه نشدم

آخه یه سرنگ برای دوتا آب و سه تا پودر که جا نداره. به منم اول گفت چهارتا پودر و دوتا آب بعد اومدم خونه نگاه کردم دیدم نمیشه اصلا. بعد دوباره گفتم بهش گفت دوبار بزن. دو پودر یه آب دوبار. گفت فقط دوبار سوراخ میشه شکمت که چاره ای هم نبود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عه وااای من خیلی بیشتر شد استرسم برای شما از ۱۳ تا دوتا مونده پس لابد برای من از ۵تا هیچی نمیمونه 😢 ...

ممنون عزیزم 

نه به این چیزا نیست من الان مشاوره ژنتیک بودم گفتن اختلال داشتن اونها 

اگرچه ازمایش کاریوتایپ ما خوب بوده 

فقط الان نگرانیم dfi همسرم هست 

ممنون عزیزم  نه به این چیزا نیست من الان مشاوره ژنتیک بودم گفتن اختلال داشتن اونها  اگرچ ...

ما مشکلی نداشتیم فقط برای پی جی دی انجام دادم دکتر گفته ۳تا گرید A ۸سلولی دارم اونا کیفیتشون خوبه  خداکنه حداقل یدونه داشته باشم وگرنه خیلی داغون‌میشم ....ایشالا مشکل همسرتون هم حل میشه چندتا ازدوستان dfiهمسرشون بالابود ببینید با رژیم غذایی  میتونید بیارید پایین ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید 

تعیین جنسیت کرده بودین ? هزینش چقد شد عزیزم؟؟ چند تا دختد چند تاپسر شد؟؟ الان یه پسر تو دلتونه یا دو ...

بله عزیزم پی جی دی انجام دادم، هزینه تقریبا حدودای 25، از 12 تا جنین شد 2 تا پسر و 3تا دختر که 2 تا پسر انتقال دادم اما یه قلش گرفت و الان یه دونه پسر باردارم، شما چطوری؟ بهتر شدی؟ 

بله عزیزم پی جی دی انجام دادم، هزینه تقریبا حدودای 25، از 12 تا جنین شد 2 تا پسر و 3تا دختر که 2 تا ...

پس حدود ده تومن پی جی دی شده ...از ۲۸ تا تخمک پنح تا جنین بهتون دادن؟؟

الهی شکر که به خواستتون رسیدین الهی صحیح و سالم بغل بگیرینش ..بعدم براش آبجی ببارین ایشالله