2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
سلام خانما من جنینم ۴ روزه فریز شدن و بلتست انتقال میدن ولی چون ۴شنبه تعطیله پنج شنبه بخوان انتقال ب ...

فرقشون تو یه روزه عزیز بیخود به خودت استرس نده اگه تا ۴ روز جنینت دوام اورده بدون جنینای خوبی داری....

خواهرشوهر من دو روزه انتقال داد باردار شد ۴ روزه که خیلی خوبه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تخمک هام کوچیکن طبیعی پریود نمیشم فقط با دارو میشم اف اس اچم هم بالا بود الان اومده پایین

الهام جون یعنی تنبلی تخمدان داری ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عزیزم  ببخشید کدوم صفحس؟

خانومی؟؟؟ من چند ماه پیش که برای پانکچر می رفتم رویان یه خانومی بهم گفت خواهرش تنبلی تخمدان داشت قبلا ذخیرشم خیلیییی کم بود جوری که هرمرکز ناباروری میرفت بهش میگفتن فقط تخمک اهدایی...تا اینکه رفت پیش دکتر علی فتوحی اون بهش یه سری داروی خوراکی و تزریقی داد و حتی بهش گفت چه زمانی و به چه صورتی نزدیکی داشته باشن(مثلا بهش گفت از فلان روز تا فلان روز به حالت سجده نزدیکی کن)اونم همه این کارا رو انجام داد..باورت میشه میگفت خواهرم طبیعی حامله شد

من به خانومه گفتم چرا خودت الان نرفتی پیشش گفت من شوهرم مشکل داره زنگ زدم از دکتر وقت بگیرم مشکل شوهرمو بهشون گفتم گفته از دست من براش کاری بر نمیاد همون برو مرکز ناباروری بهتر جواب میگیری

یعنی اگه نتونه برات کاری بکنه رک و پوست کنده بهت میگه نمیتونم

خیلیییی از این دکتره تعریف میکرد...سنشم بالاست یه نفر تو نی نی سایت میگفت ۸۰ سالشه...فقط اینکه تهرانه

اسمشو تپ گوگل سرچ کنی آدرس و شماره تماسش میاد یه بار برو پیشش ببین چی میگه بهت

سلام بچه ها این جواب ازمایش رو ببینید ....خیلی خوشحال بودم که مورفو وتعداد خوب شده نیاز به ای وی اف نیست وطبیعی میشم ...اما دی اف ای خییییلی بالاست ۳۶هست حتی ممکنه با ای وی اف هم نشم چرا اخهههههه  

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خانومی؟؟؟ من چند ماه پیش که برای پانکچر می رفتم رویان یه خانومی بهم گفت خواهرش تنبلی تخمدان داشت قبل ...

مرسی عزیزم ازش وقت میگیرم

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
فرقشون تو یه روزه عزیز بیخود به خودت استرس نده اگه تا ۴ روز جنینت دوام اورده بدون جنینای خوبی داری.. ...

اره دفعه پیش ۵ روزه بود گفت خیای خوبه بدونه انتقال دادم که نشد البته اندفعخ بخاطر تعطیلات گفت نیستن یروز قبل بزارن بیرون ولی در کل خواست خداست اندفعه با دکتر خودم نبودم خدا خودش بخیر کنه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم، پانکچر شدی تا حالا؟ اگر آره قطعا به خاطر همون هست چون تا حتی 6 ماه ممکنه پریود های آدمو ...

نه عزیزم باراوله که میکرو انجام میدم تا حالا پانکچر نشدم.خیلی نگرانم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم اگر سن و سالت کمه و ذخیره تخمدان خوبی داری بهتره صبر کنی  اگر نه که سعی کن ساعت های خلوت ...

زینب جون احتمال انتقال از هتل چقدر هست؟من میترسم بیام تهران 😞

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم هیشکی از خانوادم خبر نداره ...من تهرانم شاید دوستان باشن از کرج ورفته باشن مرکز من اطلاعی ندارم ...

نازنین

من رویش کرج رفتم چند سال.

بهترین دکترش دکتر زهرا حیدر هستش.

جنین شناسش دکتر سرسبیل هست.

ولی من اونجا یه پانکچرکردم وسه تا انتقال منفی وآیوآی منفی،داشتم دیگه نرفتم اونجا.

کاش از اول میومدم تهران پیش دکترعارفی یا دکتر طرازی

تو رویش آزمایشهای تکمیلی ر بر آدم نمینویسن تا هی پول خرج نکنید.

بنظ. من اول خودت آزمایشهای تکمیلی ر انجام بده باجوابش برو رویش.

لیستآزمایشهای تکمیلی ر هم از همین جا از تورک آنا یازینبی بگیر

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بهش گفتم گفت واسه سقط مکرره درست گفته؟

ببین اصلا هم اینطور نیست.

این آمپول بر تخمک گذاری یه مثل آمپولهای دیگه چه ربطی به سقط مکرر داره.

آمپول خوبیه که برای تحریک تخمک گذاری یه تاتخمکهای باتعدادخوب وباکیفیت بر پانکچر بده بدن.خپ اول پانکچر میشی وهمه دوس دارن تخمک خوب وباکیفیت وباتعداد خوب داشته باشند .

بعدانتقال می دی که آن شاالله مثبت بشه وبعدش سقط نشه...

برای جلوگیری از سقط بسته به مشکلت ودلیل سقطت که یامشکل انعقادی یه یاایمنی داروهای مخصوص خودش ر میدن که:

داروی انعقادی: انوکساپارین و آسپرین

داروی ایمنی: پردنیزولون و سرم آی وی آی جی

پس میبینی که سر دووندتت. 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.