2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684445 پست
خانما صب صاحل ۱۳۶۹ انتقال جنین داره برای آرامشش و برای اینکه انتقال خوبی داشته باشه هر کسی میتونه بر ...

خیلی پیشنهاد خوبیه .من براش ایه الکرسی میخونم .به حق پنج تن انشاء الله انتقالش مثبت و پر ثمر باشه .فندق ها بجسبن تودل مامانشون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما.من پریودام منظم بود ماه پیش پنج روز تاخیر داشتم.پریود هم که شدم فقط تا ۱۰ روز لکه بینی داشتم درصورتی که پری هام پنج روزست.این دفعه هم دکتر گفت پریود شدی بیا واسه شروع سیکل.طبق سیکل های قبلی که ۲۶ روزه بود پنج شنبه یا جمعه باید میشدم.پنج شنبه هم زعفرون غلیظ دم کردم و خوردم ولی فقط زیر دلم سمت چپ چند بار تیر کشید و پری نشدم.چند بارم وقتی بلند شدم زیر دلم تیر کشید بعد خوب شد.الانم تهوع دارم.خیلییی میترسم.چرا پریودم بهم ریخته؟؟ماه پیش چند کیلو چاق شدم میتونه واسه اون باشه؟؟تا حالا سابقه تاخیر نداشتم😭😭😭

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خانوما.من پریودام منظم بود ماه پیش پنج روز تاخیر داشتم.پریود هم که شدم فقط تا ۱۰ روز لکه بینی داشتم درصورتی که پری هام پنج روزست.این دفعه هم دکتر گفت پریود شدی بیا واسه شروع سیکل.طبق سیکل های قبلی که ۲۶ روزه بود پنج شنبه یا جمعه باید میشدم.پنج شنبه هم زعفرون غلیظ دم کردم و خوردم ولی فقط زیر دلم سمت چپ چند بار تیر کشید و پری نشدم.چند بارم وقتی بلند شدم زیر دلم تیر کشید بعد خوب شد.الانم تهوع دارم.خیلییی میترسم.چرا پریودم بهم ریخته؟؟ماه پیش چند کیلو چاق شدم میتونه واسه اون باشه؟؟تا حالا سابقه تاخیر نداشتم😭😭😭

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شش تومن نه دو یا سه تومن...فک میکنم تا آخرش ۱۵ بشه شایدم بیشتر ...من تا الان ۱۱ هزینه کردم ...هزینه ...

انشاءالله حاجت روا شی عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من قبلا هم تخمک کشی و انتقال داشتم دوتا انتقال مثبت که سقط شد و یه انتقال منفی ..الانم لاز دارم تخمک ...

انشاءالله  اینبار حتما مامان میشی❤

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
درمان پيش دکتر ميکنم خود درماني هم زياد ميکنم داروهامم کامل ميخورم همسرمم ازمايش داد مشکلي نداره

ببین گلم یه سری سوالاتم رو هنوز جواب ندادی ولی همون خود درمانی کارو خراب کرده و اینکه یه بار با همسرت برو متخصص زنان 

تو آز اسپرم عفونت قارچی روی آلت نشون داده نمیشه، گاهی آقایون هم باید از داروهای ما استفاده کنن 

گلم پیج دکتر خدیجه ظریفی یه لایو تو igtv گذاشته در مورد عفونت زنان، حتما برو نگاه کن کامل تا آخرش، خیلی بهت کمک میکنه من یه سری نکاتی که تو ذهنم بود از اون لایو ازت پرسیدم،حتما خودت نگاه کن، قطعا موارد بیشتری می بینی، امیدوارم به دردت بخوره 

فقط یه چیزی به هییییییییییچ عنوان عنبر نسارا دود نده که بیش‌تر کارو خراب میکنه

اصلا استفاده از عنبر نسارا هییییییییییچ جایگاهی در درمان هییییییییییچ نوع عفونتی نداره

سلام عزیزم من الان دیدم پیامتو ...من یه پسر دارم  ومشکلی از لحاظ بارداری نداشتم البته یه سقط دا ...

ممنون عزیزم که با حوصله جواب دادی انشاالله که با خبر بارداریتون ما رو خوشحال میکنی ....من کمی از هایپر شدن میترسم چون پولی کیستیکم میشه راهنماییم کنید چه کار کنم هایپر نشم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام خانوما.من پریودام منظم بود ماه پیش پنج روز تاخیر داشتم.پریود هم که شدم فقط تا ۱۰ روز لکه بینی د ...

سلام عزیزم، پانکچر شدی تا حالا؟ اگر آره قطعا به خاطر همون هست چون تا حتی 6 ماه ممکنه پریود های آدمو بهم بریزه و جای نگرانی نیست 

شاید هم طبیعی مامان شدی 😍 😍 😍 😍؟؟ 

ممنون عزیزم که با حوصله جواب دادی انشاالله که با خبر بارداریتون ما رو خوشحال میکنی ....من کمی از های ...

خواهش میکنم عزیزم ...شماچندسالته ؟ کجا میخوای انجام بدی پیش کدوم دکتر؟ درمورد هایپرنشدن هم کاربری ۳۱۳ توصفحه ی قبل توضیح دادن اگه پیداکردم منشن میکنم ببینی ...ایشالا که نمیشی ولی خب هایپر بشی معنیش اینه که تخمکات زیاده وجنینای زیادی تشکیل میشه من راضی بود هایپرمیشدم حداقل ۱۰ تاجنین میداشتم 

ممنون عزیزم پستای قبلتونم خوندم مرسی که به همه سوالام حواب دادین خیالم داحت شد .انشالله نینی رو صحیح ...

ممنون عزیزم، شما هم ان شاالله به سلامت عملتون انجام بشه