2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684449 پست
خواهش میکنم عزیزم ...شماچندسالته ؟ کجا میخوای انجام بدی پیش کدوم دکتر؟ درمورد هایپرنشدن هم کاربری ۳۱ ...

من ۲۹ سالمه دوتا دختره ناز دارم که هردو رو با اولین اقدام باردار شدم من رویش کرج رفتم چون تیروییدم کم کار بود گفت وارده سیکلت نمیکنم برایه سه شنبه ازمایش دارم گفت اگه نرمال شد پری شدی سیکلو برات شروع میکنم دکترمم خانوم منصوری مقدم هستن ...ممنونم از راهنماییت عزیزم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۹ سالمه دوتا دختره ناز دارم که هردو رو با اولین اقدام باردار شدم من رویش کرج رفتم چون تیروییدم ک ...

خداحفظشون کنه عزیزم منم تیروییدم کم کاره قرص میخورم  حتما مطمئن باش که دکترت خوبه وجنین شناس مرکز هم خوب باشه ایشالا خدا یدونه شایدم دوتا داداش بده به دخترای گلت 😍

خداحفظشون کنه عزیزم منم تیروییدم کم کاره قرص میخورم  حتما مطمئن باش که دکترت خوبه وجنین شناس مر ...

ممنون گلم والله من به خاطره شرایط کاری شوهرم و چون کسی هم اطلاع نداره حتی مادرم نمیتونم تهران یا جایه دیگه برم شوشوهم فوقش میتونه همون روز که لازم باشه بیاد مجبورم اینجا انجام بدم نمیدونمم کارشون چه جوریه....اینجا هیچ کس رویش کرج نمیره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ممنون گلم والله من به خاطره شرایط کاری شوهرم و چون کسی هم اطلاع نداره حتی مادرم نمیتونم تهران یا جای ...

منم هیشکی از خانوادم خبر نداره ...من تهرانم شاید دوستان باشن از کرج ورفته باشن مرکز من اطلاعی ندارم ولی امیدوارم به همین زودیا سیکلت شروع بشه وبه خواسته ی دلت برسی 

گلم من پارسال با نصر ای وی اف کردم منفی شد متاسفانه دنبال یه دکتر خوب هستم که طبیعی باردار بشم  ...

اگه طبیعی میخوای برو پیش دکتر علی فتوحی من به یکی دیگه از خانمای تاپیک هم ایشون و پیشنهاد کردم....خیلی ازش تعریف میکنن مخصوصا برای مشکلات زنانه

پیامهای قبلی و بخونی راجبشون توضیح دادم عزیزم

اگه طبیعی میخوای برو پیش دکتر علی فتوحی من به یکی دیگه از خانمای تاپیک هم ایشون و پیشنهاد کردم....خی ...

مرسی عزیزم 

ببخشید کدوم صفحس؟

من میتونم لاغر کنم مطمئنم🤩💪وزن اولیه ۹۰/۷۰۰😫 وزن فعلی۸۳/۵ 🙂وزن هدف ۶۸ ، ، شروع رژیم ۲۷ / ۲/ ۹۹
لیلا جونم برات آیه الکرسی خوندم خدا رو قسم میدم به همین آیه مبارک با همین انتقال به حاجتت برسی و بار ...

ممنون دوست خوبم.    من هم اگر قابل باشم حتما دعات میکنم.پریروز رفتم خراش و هیستروسکوپی.توکل به خدا.امیدوارم ایندفعه من و شما و همه منتظرا دیگه به نتیجه برسیم و در آنده نزدیک هممون مادر بشیم.

خواهرای گلم براهر کدومتون صدتا صلوات فرستادم .به حق پنج تن انشاء الله حاجت روا شید ودلتون شاد بشه le ...

مرسی عزیز دلم خیلی لطف کردی...انشالله خدا حاجت دلتو بده همینطور من و بقیه خانمای تاپیک...

الهی آمین

خانما صب صاحل ۱۳۶۹ انتقال جنین داره برای آرامشش و برای اینکه انتقال خوبی داشته باشه هر کسی میتونه بر ...

انشاالله که موفق باشه و نی نیا به دلش بچسبن

من براش ایت الکرسی خوندم اگه خدا قبول کنه...پیشنهاد خوبی دادی لیلا جون دعا در حق دیگران زودتر براورده میشه...

سلام خانما من جنینم ۴ روزه فریز شدن و بلتست انتقال میدن ولی چون ۴شنبه تعطیله پنج شنبه بخوان انتقال بدن همون ۵ شنبه از فریز در میارن و ۴ روزه میشه اگرم شنبه بتز جمعه تعطیله و روزای بعدم گفتن دیره حالا ۴ روزه خوبه استرس گرفتم 

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود