2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
اره ولی سونو خیلی دقیق   متاسفانه خیلی گرون میگیره من دفعه پنجمی که پانکچر میشمممم  از ...

عزیزم چقدر سخت😔.کاملا درکت میکنم خود من هم تا حالا۴بار پانکچر شدم و الان فقط ۲تا جنین  دارم.میشه بگید مشکلتون چیه که برای بار۵ پانکچر میشی؟ همسرتون هم مشکل داره؟با کدوم دکترها تاحالا  میکرو کردی؟

سلام عزیزم .شما انتقال دادید؟

سلام پروانه جون،به امید خدا، این سیکل هم پانکچر دارم و هم انتقال (سیکل های قبلی فقط پانکچر داشتم و جنین ها فریز شدند)
- سیکلم هم لانگ هست با LD  و سوپرفکت و گونال
- به احتمال زیاد نیمه دوم یا اواخر تیر انتقال داشته باشم (البته اردیبهشت هم ویزیت شدم، اما چون به خاطر کرونا احتمال لغو سیکل از طرف رویان وجود داشت، ترجیح دادم یک ماه با تاخیر شروع کنم)
- دوستانی که در مورد رویان سوال می کنند، رویان هم پانکچر و هم انتقال داره (البته برای افراد با شرایط خاص "ذخیره کم، سن بالا ...") و البته بیشتر پذیرش برای ثبت پرونده اولیه
- داروخانه رویان گونال داره
- یه داروخانه جدید توی انتهای کوچه رویان (کوچه حافظ) باز شده، که مکملها رو داره، البته داروخانه قایم (میدون بنی هاشم) هم آورده
- رویان قبل از پانکچر و انتقال تست کرونا میگیره و اجباری هست (هزینه جدید )

- در ضمن نحوه ویزیت هم تغییر کرده، مثلا پذیرش آقایان طبقه اول انجام میشه و طبقه همکف به ۳ مطب سونو و ویزیت مجزا با فاصله گذاری برای پذیرش خانمها تقسیم شده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما یه سوال دارم من اگه بخوام دوباره برای بار دوم پانکچر بشم بازم بهم ال دی میدن یا نه مث بار اول ...

اگر بار اول سیکلت کوتاه بود و خوب جواب داد برات دوباره همون و برات انجام میدن...تنبلی داری شما؟؟؟

خانما شما میدونید قبل انتقال به چه کسانی ال دی و سوپرفکت میدن؟؟؟مثلا برا چه کسایی سیکل لانگ در نظر میگیرن برا چه کسایی شورت

من تنبلی دارم آیا ممکنه به من ال دی و سینافکت بدن یه دوره بعد بگن ماه بعد بیا برا کارای انتقال نه؟؟؟ ملاک شون برا سیکل لانگ و شورت چیه اصلا؟؟؟

اگر بار اول سیکلت کوتاه بود و خوب جواب داد برات دوباره همون و برات انجام میدن...تنبلی داری شما؟؟؟

بار اول که نگرفت واسم. ۳تا جنین دیگه دارم توی بیمارستان دولتیه میگه تا کرونا تمام نشه انتقال نمیدیم. منم خسته شدم میخوام برم از اول توی بیمارستان خصوصی انجام بدم. والا فولی هام خوب میشدن فقط ضعیف و پوچ زیاد دارم خیلی هم عمل کردم تا الان ۴ساله هنوز هیچ باردار نشدم. ماهه پیشم که گرفته بود طبیعی برام ولی چون هر دوتامون روزه بوذیم نطفه بسیار ضعیف بود دفع شد😭😭😭

من تقریبا ۱۴روز پیش زنگ زدم نوبت داد.به من گفت اگه پریود نباشی اشکالی نداره اگه دکتر صلاح بدونه همون ...

مرسی که جواب دادی عزیز جان...من هفته بعد دوباره تماس میگیرم ببینم وقت میدن یا نه

بار اول که نگرفت واسم. ۳تا جنین دیگه دارم توی بیمارستان دولتیه میگه تا کرونا تمام نشه انتقال نمیدیم. ...

اگه تنبلی داشته باشی احتمالا برات سیکل لانگ و با ال دی در نظر میگیرن

سعی کن خودتو تقویت کنی یک ماه قبل پانکچر...پستهای قبلیمو بخونی نوشتم چه چیزایی قبل پانکچر خوبه و تخمک و سالم و قوی میکنه

عزیزم من ۲۶ وقت گرفتم برای ویزیت و شروع کارهای انتقال اگه تا اون موقع صبر داری من رفتم میام خبر میدم ...

شما کی پانکچر کردی عزیزم ؟چند تا جنین براتون تشکیل شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم خوبی؟ایشااالا اینباربا اولین انتقال جواب میگیرید درکل نمیدونی هزینه میکرو با دکتر نصر با ...

ممنونم

كل هزينه رو نمي دونم شرمنده 

چون خودم تازه سیکلم شروع شده و تو این مرکز تا حالا پانکچر نشدم

مشکلمون : متاسفانه همسرم آزواسپرمه و جواب نمی گیریم 

خودم مشکلی ندارم 

عزیزم چقدر سخت😔.کاملا درکت میکنم خود من هم تا حالا۴بار پانکچر شدم و الان فقط ۲تا جنین  دارم.می ...

یک بار مرکز رویش رویان 

دو بار با دکتر بیتک طرازی بیمارستان آبان

یک بار دکتر زهرا حیدر که باهاش دوبار انتقال منفی داشتم

اینبار میشه پنجمین پانکچرم که مرکز مام اومدم

انشالله همون دو تا جنین که برات مونده بهت بچسبه و دیگه هیچ وقت پانکچر نشی دوست من