2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
من خودم دکتر یوسف نژاد تو لاله هستم ولی تمیز نیست جاش و خیلی تنگ و باریکه و میترسم دوباره برم اونجا ...

مركز واقعًا شلوغه ولي سيستم نوبت دهی قويه و چون با نوبت قبلی میری خیلی معطل نمیشی

من فقط به خاطر دکتر نصر رفتم که دوستای خودم باهاش نتیجه گرفتن 

میگن دستش سبکه و با سونو  انتقال  میده

از همه مهم تر خیلی تعریف شده بهت دارو میده و بمبارون داروییت نمی کنه مثل بعضی دکترا 

ویزیتش ۷۰ یا ۷۵

هر بار سونو ۳۰۰ 

هزینه پانکچر بین ۵/۵ تا ۶ میلیون

فریز جنین ۱/۵ تا ۴ 

انتقال فرش ۱۶۰۰ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هربار سونو ۳۰۰ میگیره ؟ چه خبره  

اره ولی سونو خیلی دقیق  

متاسفانه خیلی گرون میگیره

من دفعه پنجمی که پانکچر میشمممم 

از دوره تورک آنا که با طرازی بچه اول باردار شد ،همزمان با اون منم با طرازی انتقال دادم و برای من نشد  و همچنان اندر خم یک کوچه اممممم

تمام آزمایش‌های ایمنی و انتقادی و کاریوتایپ 

فیزیوتراپی لگن و رحم رفتم ۱۵ جلسه  

یک سال لب به سردی نزدم 

فقط ورزش کردم و حواسم به تغذیه ام بود

ولی بازم نشددددددددددددددددددددد‌دد

دیگه واقعاا بریدم

اره ولی سونو خیلی دقیق   متاسفانه خیلی گرون میگیره من دفعه پنجمی که پانکچر میشمممم  از ...

عزیز دلم  بمیرم برات چقد سختی کشیدی  ایشالا این دفعه با دکتر نصر نتیجه میگیری خیلیا تعریفشو میکنن ایشالا نینیت به دنیا اومد همه ی دردایی که کشیدی ازیادت میره عزیزم 

اره ولی سونو خیلی دقیق   متاسفانه خیلی گرون میگیره من دفعه پنجمی که پانکچر میشمممم  از ...

الهی ک امسال طبیعی بچه دار بشی

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

دوستای عزیزم این جواب nipt من هستش ممنون میشم هرکسی اطلاعی داره جوابشو واسم تفسیر کنه❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

عزیزم انشالله که به همه آرزوهات برسی 

نذرتم قبول باشه مهربون❤❤🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
عزیزم من امروز روز دوازدهممه میرم سونو ببینم چی میشه ضخامتم ۴بود خداکنه بالابره میام خبر میدم ...خب ...

عزیزم مگه کی رفته بودی اندومترت چهار بود.من روز یازدهم بودم.اندومتر هفت فولیکولهای ریز.نمیدونم جواب درستی بهم ندادن.تورفتی بیا بهم بگی چجوری بودی.فولیکولات چی بودن

عزیزم مگه کی رفته بودی اندومترت چهار بود.من روز یازدهم بودم.اندومتر هفت فولیکولهای ریز.نمیدونم جواب ...

من روز نهم رفتم اندومترتم ۴و۲میلی بود فولیکولامم گفت دوسه تا سایز ۱۲ و۱۶ به منم گفت کوچیکن ...منم نمیدونم چرا مگه ربطی به فولیکول داره انتقال بخدا درست حسابی جواب نمیدن که من ۲میرم ببینم چی میشه 

عزیزم مگه کی رفته بودی اندومترت چهار بود.من روز یازدهم بودم.اندومتر هفت فولیکولهای ریز.نمیدونم جواب ...

دارو چیا میخوردی استرادیول هم خوردی ؟ الان گفت کلا کنسله ؟ خدا بگم چیکارشون کنه اخه اینهمه اذیت میکنن دل نمیسوزونن برا مریض اینهمه وقت وهزینه میذاریم اخرشم با یه کلمه میگن کنسله برو ماه بعد بیا 😤😤😤😤

سلام عزیزم خوبی؟من الان رویانم وقت گرفتی؟انتقال هم انجام میدن.دیگه تب روهم اندازه نمیگیرن.خیلی شلوغه ...

سلام عزیز جان من زنگیدم نوبت برا ویزیت بگیرم میگن نوبت خرداد بسته شده آول تیر بزنگ برا همون تیر اگه باز شد سایت بهت نوبت بدیم...چی میشد از همین الان برا تیر نوبت میدادن من۵یا ۶ تیر پری میشم دلم میخواد قبلش برم پیششون

عزیز دلم  بمیرم برات چقد سختی کشیدی  ایشالا این دفعه با دکتر نصر نتیجه میگیری خیلیا تعریفش ...

مرسی از دعای قشنگت

انشاالله که خودتم نتیجه بگیری و زود زود زود مامان بشی😍