2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز جان من زنگیدم نوبت برا ویزیت بگیرم میگن نوبت خرداد بسته شده آول تیر بزنگ برا همون تیر اگه ...

من بعضی ها رو دیدم میومدن اینجا حضوری میگفتن بشین بین مریض وقت شد میفرستیم.کجای تهرانی؟

منم سه چهارروز دیگه وقت پریه گفت دورت ۱۵ روزست.ولی می خوام بزارم ماه بعد چون امتحان دارم دانشگاه از طرفی میترسم کرونا شدید شه ماه بعد انتقال ندن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من بعضی ها رو دیدم میومدن اینجا حضوری میگفتن بشین بین مریض وقت شد میفرستیم.کجای تهرانی؟ منم سه چهار ...

من بابام تهران نیستم...آخه من قبلا یه بار بدون نوبت رفتم برا ویزیت ازم تعهد گرفتن که دیگه نمیتونی بدون نوبت بیای  

خدا خیرت بده  نمی دونی حرفات چقدر آرومممم کرد منم از دیروز سینال رو شروع کردم حرفای بچه ها ر ...

ببین عزیزم من از سال ۹۳تو مراکز ناباروری دنبال درمان هستم خیلی هارو دیدم که با سینال نتیجه گرفتن. امید داشته باش.توکل به خدا انشاالله این بار کلی تخمک و کلی جنین برات تشکیل میشه ومیشی مامان👫

من بهمن ماه پانکچر شدم هایپر شدید شدم بهم گفتن فروردین پری شدی بیا سونو برا کارای انتقال...که بخاطر ...

عزیزم من ۲۶ وقت گرفتم برای ویزیت و شروع کارهای انتقال اگه تا اون موقع صبر داری من رفتم میام خبر میدم که انتقال انجام میشه یا نه.

عزیزم من ۲۶ وقت گرفتم برای ویزیت و شروع کارهای انتقال اگه تا اون موقع صبر داری من رفتم میام خبر میدم ...

شما از چند روز قبلش زنگیدی برا گرفتن نوبت که ۲۶ ام بهت وقت دادن عزیزم؟؟یکی از خانمها الان اونجاست میگه انتقال میدن خیلیم شلوغه رویان...من فقط دوس دارم قبل پری بهم وقت بدن برم ویزیت...نوبت دهی برا ویزیت تا آخر خرداد بستست فعلا باید آخر خرداد بزنگم ببینم نوبت میدن یا نه

اره ولی سونو خیلی دقیق   متاسفانه خیلی گرون میگیره من دفعه پنجمی که پانکچر میشمممم  از ...

سلام عزیزم خوبی؟ایشااالا اینباربا اولین انتقال جواب میگیرید

درکل نمیدونی هزینه میکرو با دکتر نصر با دارو وسونو وهمه چیز چقدر میشه؟

میشه بپرسم مشکلتون چی هست که پنج بار پانکچر شدید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عزیز دلم برای زن داداشت آیه الکرسی خوندم انشاالله لطف خاص خداوند شامل حالش بشه و بزودی زود صاحب فرزن ...

خيلي خيلي ممنونم عزيز دلم ، ان شا الله همه كساني كه در انتظار داشتن فرزنداني سالم و صالح هستند به زودي به آرزوشون برسن .

شما از چند روز قبلش زنگیدی برا گرفتن نوبت که ۲۶ ام بهت وقت دادن عزیزم؟؟یکی از خانمها الان اونجاست می ...

من تقریبا ۱۴روز پیش زنگ زدم نوبت داد.به من گفت اگه پریود نباشی اشکالی نداره اگه دکتر صلاح بدونه همون روز سونو هم میشی .