2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام به همه خانما من از روز سوم پریودی باید گونال ومنوتروپین بزنم بین ساعت ۴ تا ۶ عصر بنظرتون میتون ...

سلام، من از کارشناس مامایی سوال کردم، یکی دو ساعت اشکالی نداره (نهیتا تا ساعت ۸ شب)، در عوض تزریق صبح (مهار کننده های ستروتاید یا سوپرفکت) رو هم باید همون اندازه با تاخیر تزریق کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اندومترت که خوبه خب پولیپ باشه چی میشه من اطلاعاتی ندارم دکتر چیزی نگفت ؟ چیکارباید بکنی& ...

آره‌گف‌آندومتر‌خوبه..

پولیپ‌هم‌تایک‌سانت‌باشه‌میگیم‌مشکلی‌نیس

گف‌توسیکل‌میکرو‌‌‌اونایی‌که‌تعدادجنین‌هاشون‌هم‌کم‌باشه

اکثراانجام‌نمیدیم‌..برامن‌۶‌دهم‌میلیمتربود‌

گف‌اینبارانتقال‌میدیم..پناه‌برخدا

من‌اصلا‌تاحالا‌پولیپ‌نداشتم

اینم‌‌ازعوارض‌‌داروهای‌انتقال‌هس..

مثل‌استرادیول‌‌که‌روزی‌۴تامیخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم. خوبم شکر. خوبی شما؟ من پیش طرازی نرفتم پیش عارفی و طاهری پناه میرفتم. به نظرم امتحان کن ...

مرسی لی لا جونم. من اشتباه کردم ، فکر میکردم شما با طرازی بودی.من الان 4 تا جنین دارم که یه امید خدا ماه بعد 2 تاش رو با طرازی انتقال میدم.امیدوارم شما هم به زودی نتیجه بگیری.

من هم پولیپ داشتم دکتر گفت باید برداری بعد انتقال بدیم..پولیپ مانع بارداری و لانه گزینی هست.. خیر ب ...

من‌ازاولش‌پولیپ‌نداشتم‌که

تواین‌چندروزه‌به‌وجوداومده...

وای‌خدابخیرکنه..

قرارشدبرم‌انتقال‌بدم

التماس‌دعای‌‌فراوان‌از‌خواهرانم😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم قبلا پیش طرازی میرفتم که نتیجه نگرفتم  الان پیش نصر دارم میرم نه عزیزم پیشنهاد اهدایی نمی ...

عزیزم میشه بگی چندبار پیش طرازی امتحان کردی و دلیل خاصی برای تعویضش داشتی یا همینجوری خواستی نصر رو هم امتحان کنی؟و اگه خواستی سن و مشکلت روهم میگی؟

عزیزم دوستم منم درآورد به خاطر داروهای پانکچر  عمل کرد برداشتن

عزیزم‌من‌قبلا‌نداشتم‌

تواین‌چندروزه‌براثرداروهای‌انتقال‌ازجمله‌استرژن‌‌پولیپ‌

پیداشده.

دکترم‌میخاس‌سیکل‌کنسل‌کنه

دیدهمه‌چی‌خوبه..

گف‌اینبارانتقال‌بدیم‌اگه‌خدایی‌نکرده‌نشد‌..هیسترومیکنم‌

امیدم‌فقط‌به‌دعای‌شما‌دوستای‌گلم‌هس

واقعا ؟ یعنی تو همین تاپیک بودن ؟

بله گلم خیلیا یکی استاتر تورک آنا جون 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من‌ازاولش‌پولیپ‌نداشتم‌که تواین‌چندروزه‌به‌وجوداومده... وای‌خدابخیرکنه.. قرارشدبرم‌انتقال‌بدم ال ...

با پولیپ انتقال انجام بدی؟

دقیقا برای من هم یک دفعه ایی بود و خیلی متعجب شده بودم...

ان شاء الله خیره براتون به زودی خبر بارداری تون رو مینویسید😊

حتی بهش گفتم تنبلی دارم یا چیزی گف نه اتفاقا بهم گف احتیاج نداری ک متفورمین بخوری رحمت خوبه.نکنه فول ...

عزیزم من امروز روز دوازدهممه میرم سونو ببینم چی میشه ضخامتم ۴بود خداکنه بالابره میام خبر میدم ...خب ازدکترنپرسیدی چرا کنسل کرد وقتی همه چی خوبه 

آره‌گف‌آندومتر‌خوبه.. پولیپ‌هم‌تایک‌سانت‌باشه‌میگیم‌مشکلی‌نیس گف‌توسیکل‌میکرو‌‌‌اونایی‌که‌تعدادجنی ...

ایشالا که انتقال میدی ومیگیره برات عزیزم من خیلی استرس دارم مطمئنم کنسل میکنه برام 😢😢😢