2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
قربونت عزیزم بخوبیت ای وی اف خو منظورش تخمک کشی فکر کنم ولی بازم قبل رفتنت بپرس،،انشالله که اینبار ...

خانمی شما هم همسرتون مشکل اسپرم داره؟کدوم مرکز میرید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببوسش وروجک رو. راستش سر شدم دیگه. تنها ناراحتیم خجالتی هست که از همسرم میکشم

لی لا جون همسرت اصلا مشکلی نداره ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عجبببب ، واقعا کدوم بهتره ؟!! هر کدوم ی مدلن ، من شنیدم امگا خیلی خوبه ، حالا ان شاالله در آینده به ...

عزیزم طبیعیه شکمت منم سر بارداری قبلیم با اینکه دوقلو بود تا ۵ماهگی کسی متوجه نمیشد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام‌بچها من‌امروزرفتم‌سونو‌‌روز۱۱پری یه‌‌پولیپ‌داشتم آندومترم‌۷ونیم‌بود.. انقدرناراحت‌شدم‌..بغض ...

عزیزم دوستم منم درآورد به خاطر داروهای پانکچر  عمل کرد برداشتن 

خانما من کافی میکس نمی خورم بخاطر انتقالم ولی الان حیلی دلم خواست خوردم انتقالمم هفته دیگه ۵ شنبه یا ...

بخور یک بار اشکالی نداره نوش جان 

عجبببب ، واقعا کدوم بهتره ؟!! هر کدوم ی مدلن ، من شنیدم امگا خیلی خوبه ، حالا ان شاالله در آینده به ...

رها جون وزن جنین رو تو سونوهات نرمال میزنه؟ اخه منم زیاد شکم‌ندارم ولی وزن جنین رو یه کم زیر نمودار ۵۰ درصد زده تقریبا روی ۴۰ درصد، همش میگم‌نکنه وزنش کم باشه یا رشدش خوب نباشه؟ اخه من همش دل درد دارم خیلی نگرانم

سلام عزیزم خوبم ممنون ..من بار اولم بود میکرو کردم و جنین فریزی نداستم به من ال دی ندادن وهزینه هام ...

عزیزم میشه بگی سیکلت چطوری بود؟؟یعنی ۱۵ روزه بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من هرچی زنگ میزنم رویان همش اشغاله از صبح خسته شدم دیگه...دلم میخواد بدونم واقعا انتقال میدن؟ ...

آره عزیزم انتقال میدن صبح ۸ و ۹ زنگ بزن جواب میدن

02122339943 به این شماره هم زنگ بزن شاید جواب بدن آخه امروز با این شماره بهم زنگ زدن گفتن نوبتم بجای ساعت ۲ ساعت ۱۰ هستش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

😅😅

انشالله از این هفته به بعد کم کم شکم بزرگ میشه ..‌‌..من از اول خودم شکم داشتم 😢😢ولی به خاطر بارداری هنوز شکمم بزرگتر نشده ..یه برنامه از گوگل پلی گرفتم به اسم<< یک زن >>که تغییرات  هفته به هفته رو توضیح میده ❤❤🌷

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》