2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
حتی بهش گفتم تنبلی دارم یا چیزی گف نه اتفاقا بهم گف احتیاج نداری ک متفورمین بخوری رحمت خوبه.نکنه فول ...

حتما زینبی جون میگه برای منم جالب شد

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

خانما من از روز سوم پریودی باید گونال ومنوتروپین بزنم بین ساعت ۴ تا ۶ عصر بنظرتون میتونم ساعتشو عوض کنم تو این ساعتا همسرم نیست برام تزریق کنه ممنون میشم کمکم کنین

آره گلم حتما، از نون شب واجب تره، اگر بعد از مکیدن نوزاد هر سینه رو 10 دقیقه بذاری، روزهای اول چیزی ...

عزیزم برات آیه الکرسی رو خوندم انشاالله خدا حاجت قلبیت رو برآورده کنه و گل پسرت همیشه سلامت باشه

خانمي ميشه براي زنداداش من هم بخونيد بنويسيد زنداداش مامان سبحان .

عزیز دلم برای زن داداشت آیه الکرسی خوندم انشاالله لطف خاص خداوند شامل حالش بشه و بزودی زود صاحب فرزندی سالم و زیبا بشه

سلام عزیزم بله چرا که نه  اینجا خانوما بچهای اولشون رو‌با میکرو باردار شدن بعدش طبیعی نی نی دو ...

سلام ليانا جون

من تو سيکل انتقال که رفتم برام ال دي و آمپول سينافکت داد ميدوني سينافکت برا چي هست چون دکتر عابدي نبود دستيارش برام نوشت حالا دو به شک شدم ميگم برم پيشش ويزيت شم بپرسم چون کرجم يکم با اين اوضاع کرونا سخته برم

خدایا شکرت

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشالله به حرمت این آیه مبارک تمام کسانی که باردارن بسلامتی نی نیهاشون رو بغل کنن و کسانی که منتظرن بزودی زود خدا دامنشون رو سبز کنه.

۱) مهسااااام

Khooobi( ۲

۳) زینبی بابا

۴) زن داداش مامان سبحان

۵) آستارا ۷۲

۶) عروس کوچولو

Lilils( ۷

۸) باجی ۱۹۸۳

Fatemezahraaa ( ۹

Arezo 6807 (۱۰

۱۱) لیانا ۲۱

۱۲) مامان سلام

Shadennn (۱۳

Sogoli 6369 (۱۴

۱۵) صاحل ۱۳۶۹

۱۶) ستاره ۳۸

Mahbobbanoo (۱۷

Bikaran (۱۸

۱۹) رها ۳۹۳۶

۲۰) زهرا ۰۱۱

Samin11(۲۱

۲۲) یاسمینعلی

۲۳) مامان و سلفی

Zizi 92(۲۴

۲۵) شاینا

۲۶) خواMahbobbanooهر

۲۷) شکیبا

Ysf(۲۸

۲۹) نگار حکیم

۳۰) فاطمه

۳۱) سارا ۱۳۶۹

۳۲) مامان ماهک۱۰

Morbarid(۳۳

۳۴) شیسا ۱

۳۵) ملیکا ۱

۳۶) الهام ۶۱

۳۷) الی ۴۴

Nazanintk(۳۸

واقعا ؟ یعنی تو همین تاپیک بودن ؟

بله عزیزم زیاد داشتیم ، تورک آنا مدیر این گروه نی نی اولشون با میکرو باردار شدن نی نی بعدی رو طبیعی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آخه میگفتن برا ۳۵ سال به بالاها انتقال میدن.شاید همون قانون همچنان پابرجاست.

نمیدونم والا انشاالله اینطور نباشه دیگه برا همه انتقال بدن...من که خسته شدم از انتظار

ای وای 😞من فکر کردم یخ برای مورفولوژی هست،اینجور که پیداست مورفولوژی هیچ درمانی نداره

یخ برا مورفو و تحرک خوبه بهتر از هیچ یه

شوهر من مورفوش ۲ بود یک ماه یخ درمانی و خرنوب دم کردم بهش دادم شد ۳...بعدشم ادامه دادم همه اینارو تا زمان پانکچر

سلام عزیزم. پودر اینوفولیک رو از کجا میشه تهیه کنم؟ چه قیمت هست؟ فوایدش چی هست؟

سلام داروخانه ها معمولا دارن مثل فرتیل و اووابوست کمیاب نیست...داروخانه رویانم دارن

یک جعبه سی تاییش حدودا ۱۴۰ تومنه که ۲ جعبه باید بخری روزی دوتا بخوری مجموعا ۲۸۰ تموم میشه برات...

اگه تنبلی داری حتما بخور چون اینو فولیک حاوی میواینوزیتول هست و اسید فولیک که روی کیفیت تخمک خیلی موثره....سرچ کنی تو گوگل خواصش میاد برات