2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
شما کدوم مرکز میری عزیزم؟؟؟ وقتی پری شدی رفتی برا کارای انتقال

ابن سینا عزیزم بله دوم پری رفتم 

برای انتقال باید ۱تا ۳ پری بری 

البته یک ماه قبلش ال دی خوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، خوبم خداروشکر، شما خوبی؟ والا ماه قبل رفتم پیش پیله وری گفت فعلا انتقال ممنوعه ال دی بخ ...

قربونت عزیزم بخوبیت

ای وی اف خو منظورش تخمک کشی فکر کنم ولی بازم قبل رفتنت بپرس،،انشالله که اینبار بحق فاطمه زهرا نتیجه میگیری

منم فعلا هیچ کاری نکردم یعنی دوهفته پیش زنگ زدم گفتم بیام واسه انتقال گفتن نه یه هفته دیگه زنگ بزن تا بهت بگیم کی بیای،،،نصف ازمایشاتمو انجام دادم منظورم کارپوتایپ خودم وشوهرم ویه ازمایش دیگه مال اسپرم اونم انجام دادیم فقط میمونه ایمنی وانعقادی که اونم ندارم همشو انجام بدم

حالا پرسیدم از زینبی ببینم کدوما مهمتره همونارو فقط انجام بدم ،،بعد جواب همه رو ببرم ببینم چی میگه دکتر اصلا قبول میکنه یانه؟؟!!!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اگه قراره دوباره بری برای پانکچر حتما خودتو با قرص و غذای خوب تقویت کن...بیشتر گرمی بخور سردی و حذف ...

بیشترچیا میخوردین؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

سلام‌بچها

من‌امروزرفتم‌سونو‌‌روز۱۱پری

یه‌‌پولیپ‌داشتم

آندومترم‌۷ونیم‌بود..

انقدرناراحت‌شدم‌..بغض‌کردم

آخه‌این‌پولیپ‌ازکجااومد..

ازدکترمیپرسم‌من‌تاحالا‌سابقه‌نداشتم‌میگه‌از‌داروهای‌‌استروژن

هس...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من ازاین ناراحتم که ماه قبل رفتم جواب ازمایشمو نشونش دادم گفتم دکتر قبل انتقال دارو باید استفاده کنم ...

اشکال نداره حدودا سه هفته هنوز وقت داری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه هااینطور که شما گفتید من استرس گرفتم برا داروها نکنه داروی تقلبی گیرم بیاد😭 یعنی اگه به دکتر ...

ذخیره تخمکتون چند هست؟تا حالا پانکچر شدی؟اگه ذخیرت پایین باشه بگی گونال مینویسه ولی اگه مشکل خاصی نداری چرا بیخود پول داروی خارجی بدی همون سینال خوبه خیلی ها باهاش نتیجه گرفتن. استرس نداشته باش دارویی که رویان میده اصلا تقلبی نیست.

نمیدونم بخدا شما پریود شدی زنگیدی یا قبل پری زنگ زدی نوبت گرفتی

قبل از پریود اون روزی که به من نوبت داده شاید پریود نباشم.گفت اشکالی نداره ولی اگه میدونی چه روزی پریود هستی بگو همون روز نوبت ویزیت بهت بدم.من هم دقیق نمیدونم به خاطر همین خودش نوبت داد

سلام عزیزم ..خوبی ..چیکارا کردی کی میخوای به سلامتی انتقال بدی ..انشالله تا قبل اون خدا بهت نی نی بد ...

سلام ممنون عزیزم..خوبم شکر..باید سه ماه از سقطم بگذره..ان شاء الله تیرماه میرم دنبالش ببینم چی میشه..دعا کنید..

سلام‌بچها من‌امروزرفتم‌سونو‌‌روز۱۱پری یه‌‌پولیپ‌داشتم آندومترم‌۷ونیم‌بود.. انقدرناراحت‌شدم‌..بغض ...

سلام عزیزم اندومترت که خوبه خب پولیپ باشه چی میشه من اطلاعاتی ندارم دکتر چیزی نگفت ؟ چیکارباید بکنی 

سلام‌بچها من‌امروزرفتم‌سونو‌‌روز۱۱پری یه‌‌پولیپ‌داشتم آندومترم‌۷ونیم‌بود.. انقدرناراحت‌شدم‌..بغض ...

من هم پولیپ داشتم دکتر گفت باید برداری بعد انتقال بدیم..پولیپ مانع بارداری و لانه گزینی هست..

خیر باشه ان شاء الله..

خیلی سخته این همه انتظار و نتیجه اش یک مشکل جدید ایجاد شدن😣

توکل کن به خدا ان شاء الله بعد عمل پولیپ طبیعی باردار بشی🤲