2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
ذخیره ام پارسال ۴ بود امسال دیگه دکتر نصر برام آزمایش ننوشت که بفهممم چند شده

ذخیره هم با یکی دوبار تخمک کشی تغییر زیادی نمیکنه دکترم بهم گفت منم ذخیرم وقتی شروع کردم مث شما بود از بس دارو گرفتم برا آی یو آی و آی وی اف و میکرو شد ۳ و خورده ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نت خوندم قبل خواب مصرف کنی اثرش بیشتره .دکترم اصلا چیزی دراین مورد نگفته .نوشته روزانه یکی

واسه منم نوشته هرشب از پنج قاعدگی همراه با ال دی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
واسه منم نوشته هرشب از پنج قاعدگی همراه با ال دی

من امروز رفتم دکتر .که اخراین ماه قراره انتقال بدم لازمه ویتامینی بخورم یا اسپرین .چون مشکل انعقادی دارم .زحمت کشیده گفتش بله بخور .یعنی اگه خودم پیگیر نباشم اینا نمیگن 

من امروز رفتم دکتر .که اخراین ماه قراره انتقال بدم لازمه ویتامینی بخورم یا اسپرین .چون مشکل انعقادی ...

دکترا بعضی هاشون خیلی بی انصاف شدن 

یکی نیست بهشون بگه داریم بخاطر حرف زدنتون پول میدیم 

دکترا بعضی هاشون خیلی بی انصاف شدن  یکی نیست بهشون بگه داریم بخاطر حرف زدنتون پول میدیم

بیست ویکم ماه قبل رفتم پرسیدم گفت لازم نیست .امروزم میگه بله بخور .خدا خودش کمکمون کنه .وتمامی دوستان رو از دست این دکترا نجات بده 

بیست ویکم ماه قبل رفتم پرسیدم گفت لازم نیست .امروزم میگه بله بخور .خدا خودش کمکمون کنه .وتمامی دوستا ...

ویتامین چی بهتون داد؟؟

من ازاین ناراحتم که ماه قبل رفتم جواب ازمایشمو نشونش دادم گفتم دکتر قبل انتقال دارو باید استفاده کنم یا داروها برا سیگل انتقاله؟ گفتش نه نیازی نیست از روز سوم داروهات شروع میشه .الان یه هفته به پریودم مونده میگه اسپرین باید بخوری  

بچه هااینطور که شما گفتید من استرس گرفتم برا داروها

نکنه داروی تقلبی گیرم بیاد😭

یعنی اگه به دکتر بگم برام گونال بنویسه گیرم نمیاد؟؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام مامان ماهک .اسپرین رو چه زمانی مصرف میکنید؟ بهترین زمانش کیه؟

والا من ۱ساعت بعد ناهار بعضی اوقاتم شب خوردم نمی دونم ساعت خاصی داره یا نه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام شادن جون خوبی عزیزم چخبرا،،چکار کردی؟؟ میری دکتر یانه؟؟

سلام عزیزم، خوبم خداروشکر، شما خوبی؟

والا ماه قبل رفتم پیش پیله وری گفت فعلا انتقال ممنوعه ال دی بخور تا وقتی تو تلگرامم اعلام کنم، گفت اگه وسطای ال دیت بود بیا اگه نه دوباره ال دی بخور سیکل بعدیتو بیا، هیچی دیگه دوتا دونه از قرصم مونده بود تو تلگرام زد آی وی اف انجام میشه دیگه نمیدونم پانکچرو انتقال منظورش بود یا یه کدومشون، زنگم نزدم چون نمیشد برم حالا پریود بعدیم میپرسم بعدش میرم

گفت اگه جنین شناسای فاطمیه قبول کنن این سری دو مرحله ای انتقال بده هم سه روزه هم بلاست(البته اگه برسن) بهشم گفتم هر 6تاشو ذوب کنن چون بار آخریه اینجا انتقال میدم

خودت کاری کردی هنوز یا نه؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...