2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
هیچ جنین!

واااای واقعا ناراحت شدم ...عزیزم ایشالا ایندفعه داروهای خوب استفاده کنی ونتیجه بگیری شایدم معجزه بشه وقبل از سیکل طبیعی بارداربشی عزیزم .😘تومطب یه خانمی هم بود بنده خدا کلی سینال زده بود گونال پیدانمیکرد کلا تخمکاش رشد نکرده بودن کنسل کردن از یزد اومده بود 

تولدت مبارک لی لای عزیزم😍😍😍😍

سلام زینبی جان.من آخرین بار که با دکتر مشایخی ویزیت شدم داروهامو نوشت و قرار شد دو ماه بعدش از سونو وقت بگیرم برا شروع سیکل.من میخوام مرداد برم رویان.به نظرت صبر کنم و اول پری زنگ بزنم سونو وقت بگیرم یا باید قبلش زنگ بزنم و اول باهاشون هماهنگ کنم.؟منظورم با سونو.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای واقعا ناراحت شدم ...عزیزم ایشالا ایندفعه داروهای خوب استفاده کنی ونتیجه بگیری شایدم معجزه بشه ...

برا منم یه بار همین اتفاق افتاد.بدنم اصلا به سینال جواب نداد.

خدایا شکرت  
برا منم یه بار همین اتفاق افتاد.بدنم اصلا به سینال جواب نداد.

من گونال زدم ولی بجای اینکه تخمکام زیاد بشن رو رحمم تاثیر گذاشت ضخامتم شده بود ۲۱ که روز پانکچر کورتاژشدم ...اصلا این سینال انگار خوب نیس 

ممنون عزیزم. راستش تو سونوی آخر ده تا یکی دوتا بیشتر یا کمتر فولیکول سایز عالی داشتم. اما فقط یه تخم ...

فکر نکنم به خاطر سن باشه اگر بود دکتر نصر میگفت،من حس میکنم به خاطر آمپول هاست ،اکثرا تقلبی شدن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فکر نکنم به خاطر سن باشه اگر بود دکتر نصر میگفت،من حس میکنم به خاطر آمپول هاست ،اکثرا تقلبی شدن

آمپولای خودم مطمئن بودن بغیر از اچ سی جی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خودت تو چه مرحله ای هستی عزیزم؟ جنین داری؟ یا بچه؟

من دوبار تخمک کشی شدم عزیزم،بار اول دو جنین انتقال منفی،دفعه دوم بدون جنین،شش ماه پیش رفتم رویان آزمایش دادیم،آز کاریوتایپ برای هردوشون و azf برای همسرم ولی به خاطر شرایط کرونا هنوز نتونستم برم حتی جواب آزمایش رو بگیرم ،از طرفی ذخیره تخمدانم کمه باید هر چه زودتر سیکلم رو شروع کنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من هرچی زنگ میزنم رویان همش اشغاله از صبح خسته شدم دیگه...دلم میخواد بدونم واقعا انتقال میدن؟؟

اگه میدن من قبل پری یه بار باید برم پیششون یا نه؟؟؟اوووف دیگه کلافه شدم از انتظار    همه چی یه طرف این کرونا و دردسراش برای انتقال جنین یه طرف

خانما دکتر واسه دو سه ماه بهم آ اس آ داده بعد انتقال  آ اس آ واسه چی میدن ؟؟

سلام خوبی عزیزممم کی انتقالته؟ آسپرین کلا میدن منم دارم می خورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ذخیره ام پارسال ۴ بود امسال دیگه دکتر نصر برام آزمایش ننوشت که بفهممم چند شده

اگه قراره دوباره بری برای پانکچر حتما خودتو با قرص و غذای خوب تقویت کن...بیشتر گرمی بخور سردی و حذف کن حداقل از یک ماه قبل پانکچر

منم آبان ماه کلی تخمک داشتم با آزمایش استرادیول فهمیدم همه پوچه پانکچر نکردم دو ماه تقویت کردم خودمو و دارو هم بجای سینال فقط گونال زدم خیلی بهتر شد وضعیتم تخمکم زیاد داشتم هایپر شدم