2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام بچه ها بتای ۵۵۰ واسه روز ۱۲ انتقال کمه؟خیلی استرس دارم میترسم افت بتا پیداکنم.چون۴تاسقط دارم

عالي هست عالييييي

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
من هم رویان میرم هر سوالی درمورد رویان داشتی بگو اگه بدونم جواب میدم.

سلام گلم ببخشید میخواستم بدونم تو رویان هزینه ها به چ صورت هست حدودی هم بدونید ممنون میشم بگید

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من قرار بود تو سیکل طبیعی انتقال بدم امروز روز نهمه سیکلم رفتم سونو ضخامت آندومترم ۴بود ...

مشکلي نداره فک کنم برا اونايي ک ضخامتشون نازکه استراديول ميدن

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
مشکلي نداره فک کنم برا اونايي ک ضخامتشون نازکه استراديول ميدن

اخه میدونی من امروز نهمه سیکلمه قراربود روز ۱۷ ام انتقال بدن که من از اول پری استرادیول نخوردم سیکل طبیعی بودش حالا میگه ضخامتم  کمه میگم به نظرتون تو این ۴ روز استرادیول تاثیری داره ؟ دکتر گفت روزی یکی من روزی دوتا سرخود بخورم چیزی میشه ؟ 🙈

سلام گلم ببخشید میخواستم بدونم تو رویان هزینه ها به چ صورت هست حدودی هم بدونید ممنون میشم بگید

هزينه عمل تخمک کشي يا پانکچر برا من شد 3800فريز شد 680بستگي ب تعداد جنين داره داروهامو آزاد خريدم نصف نصف تقريبا چهارتومني کله داروها از اول تا هايپر شدنم سنو هام با ويزيت تقريبا هفتصد تومني انتقال فعلا ندادم

[QUOTE=140087987]اخه میدونی من امروز نهمه سیکلمه قراربود روز ۱۷ ام انتقال بدن که من از اول پری استرادیول نخوردم سیکل ...[/QUOTE نميدونم بخدا ولي سرخود چيزي نخور

[QUOTE=140087987]اخه میدونی من امروز نهمه سیکلمه قراربود روز ۱۷ ام انتقال بدن که من از اول پری استرا ...

نمیخورم توکل بخدا ایشالا که بهتر میشه دوبار کنسل شده اینبارم کنسل شه  اعصابم به هم میریزه 

نمیخورم توکل بخدا ایشالا که بهتر میشه دوبار کنسل شده اینبارم کنسل شه  اعصابم به هم میریزه

دفع قبل چرا کنسل شد؟ چند سالته؟ چرا سيکلت لانگ نميشه

دفع قبل چرا کنسل شد؟ چند سالته؟ چرا سيکلت لانگ نميشه

۲۵ سالمه یه پسر دارم قراره تعیین جنسیت کنم ..یدفعه بخاطر ضخامت بالا کورتاژ شدم دوبار هم دارو خوردم بخاطر کرونا کنسل شد ...مشکلم ضخامتمه یدفعه خیلی زیاد میشه یدفعه خیلی نازک میشه الانم که فعلا ۴ شده برای انتقال بین ۸تا ۱۲ باید باشه 

۲۵ سالمه یه پسر دارم قراره تعیین جنسیت کنم ..یدفعه بخاطر ضخامت بالا کورتاژ شدم دوبار هم دارو خوردم ب ...

میگن پی آر پی رحم برای کسایی که مشکل ضخامت دارن خوبه...با دکترت مشورت کن ببین چی میگه

۲۵ سالمه یه پسر دارم قراره تعیین جنسیت کنم ..یدفعه بخاطر ضخامت بالا کورتاژ شدم دوبار هم دارو خوردم ب ...

فک کنم با استراديول مياد بالا عزيزم نگرانش نباش انشالله درست ميشه

چقد هزینه هاش کمه من خصوصی رفتم کلی شد 

چقد هزينه کردي خصوصي؟