2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
سلام خوبي مامان ماهک انتقال دادي عزيزم ؟ خوش خبر باشي منم دعاذکن مرکزمون شروع ب کار نکرده ؟ برا کرون ...

نه هنوز ندادم ایشالا دوهفته دیگه انتقال میدم 

ببین کرونا شاید تا ۲سال دیگم باشه همینطوریشم دیر شده برای من اول خدت بعدشم خودمون باید حسابی رعایت کنیم 

ااا چرا تو بیمارستانه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هنوز ندادم ایشالا دوهفته دیگه انتقال میدم  ببین کرونا شاید تا ۲سال دیگم باشه همینطوریشم دیر ...

نه کلينيک هست والا رويش زير نظر رويان

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ببین امروز زنگ بزن بپرس احتمالا باز شدن

خودشون گفت باز کرديم زنگت ميزنيم فردا زنگ ميزنم اگه انتقال نميدن جنين هام ببرم مرکز مام بقران خسته شدم بريدم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
به امید اونا نباش خودت زنگ بزن

باشه ممنون عزيزم خدا خيرت بده گفتي من از بس خنگم نشستن ب اميد اونا

سلام لي لا جون ان شا الله پيش دكتر نصر نتيجه ميگيري خواهر شوهر من هم پيش دكتر نصر نتيجه گرفت و دخترش ...

سلام مامان سبحان جون. ممنونم عزیزم. امیدوارم خیلی زود خدا دل منم شاد کنه و همچنین دل همه دوستای منتظرم رو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دور از جون اره خودت پیگر باش

الان دوستم رو اس دادم گفت باز کرده

دیدی گفتم کی پری میشی؟

25ميشم ميترسم نشم 🤣🤣🤣

خیلی ویتامین دی موثره...جز داروها هست دوز 1000 هر روز ...حتما قبلش چک میکنن ...12 خیلی پایین بوده که

آره عزیزم خیلی پایین بوده. حالا من جدیدا یه مقاله خوندم که نوشته کمبود ویتامین دی تو بارداری یکی از دلایل اوتیسم هست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم