2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
واقعا من فکر میکردم سیکل کوتاه داروهاش کمتره

نه خیلی زیاد وگرونه.فکر کن آماده سازی بدن بجای 45 روز باید تو حدود 12-13 روز انجام بشه.

سیکل بلند این بود: از روز سوم پری یه ال دی تا روز 24. روز 21 هم نصف آمپول میکرورلین. این نسخه کلا شد 56 تومن فکر کنم.

بعدشم از سیکل بعدی روزی 2 تا وبعد 3 روز، روزی 3تا استرادیول.شیاف هم ازچندروز قبل انتقال تا روزآزمایش.استرادیول شد 7-8 هزار تومن شیاف هم نمیدونم چون شوهرم خرید بعد ازانتقال.قبلش توخونه داشتم.

ولی سیکل قبلی فکر میکنم حدود 500-600 تومن هزینه داروهام شد.ازداروهای پانکچر ارزون تره ولی خب آمپولای گرونی داره که باید هرروز صبح قبل 10صبح تزریق کنی.دقیق یادم نمیاد چندتا آمپول بود کلا ولی کل پروسه اش شبیه سیکل پانکچر بود که زیاد سوراخ سوراخ میشی.

ولی سیکل بلند استرادیول زیاد داره نسبت به سیکل کوتاه خوشم‌ نیومد

استرادیول که تا ماه سوم فکرمیکنم باید بخوری عزیزم.

بعدشم نه؛ تعداد استرادیول سیکل کوتاه بیشتره.

ببین تو سیکل کوتاه از روز دوم روزی 3تا میخوری تا وقتی آزمایش مثبت بشه.

تو سیکل بلند از روز سوم پریود دومت روزی 2تا، بعدش روزی 3 تا.حساب کنی می بینی 3تا دونه کمتر هم هست   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکبار جنین تشکیل نشد و یکبار هم تو رویان یه جنین سه روزه تشکیل شد که اونم انتقال دادن و نگرفت.میخوام ...

ملیکا جان هممون وسط راه صدبار پشیمون میشیم وناامید.من خودم هردفعه میگم این دفعه نشه یه مدت ول میکنم ولی باز خودمو آروم میکنم میگم زندگی همینه دیگه.سختی زندگی هرکسی یه جوریه مال ما هم اینطوریه.ما تلاش میکنیم همه جوره، تا ببینیم خدا برامون چی خواسته.ولی مطمئنم خدا اینارو می بینه به موقعش شیرینی وراحتی به زندگیامون میده.

ممنون عزیزدلم ولی باورکن ما هیچ کار خاصی نکردیم حتی شوهرم هیچ دارویی نمیخورد فقط قبل از عید ۵ جلسه ط ...

سانازی در مورد طب سوزنی بگو.چطوری بود چندجلسه کجا انجام دادین.

وضعیت اسپرم شوهر منم خیلی داغونه اگر ایندفعه انتقالم منفی بشه میرم دنبال درمان شوهرم ببینم شاید بالاخره یه راهی روش جواب بده.

نه خیلی زیاد وگرونه.فکر کن آماده سازی بدن بجای 45 روز باید تو حدود 12-13 روز انجام بشه. سیکل بلند ا ...

ببخشید یعنی تو سیکل بلند اصلا دارو واسه پانکچر مثل گونال واینا نداره...؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
استرادیول که تا ماه سوم فکرمیکنم باید بخوری عزیزم. بعدشم نه؛ تعداد استرادیول سیکل کوتاه بیشتره. ...

یا خدا یعنی ابن سبنا به همه اینقدر استرادیول میره من سینه ها فیبروکیستیک نباید اینهمه بخورم حتی دکتر قبلیم تو رشت بهم روزی یکی داد اونم فقط از روز انتقال باز همونه من ناز میکردم‌نی گفتم برام ننویسه می گفت نه یکیو باید بخوری یادمه به یه نفر اصلا نداده بودن البته یه آمپولایی تو سیکل پانکچر بهم داده بودن که می گفتن رو استرادیول اثر داره نکنه اونام استرادیول داشت سیکلم‌کوتاه بود راحت بود انتظار کشیدن نداشت🤔🤔

دقیقا اگر بچه خودش مک بزنه شیر مادر خیلی خیلی راحت تره و بچه کمتر اذیت میشه و لازم نیست منتظر درست ش ...

ممنون عزیرم از توضیحات کاملت.

من آره، برا وقتایی میخوام ک اون یکی شیر میخوره ، این یکی گرسنشه.

یا مثلا یکی رو میبرم دکتر و .... برا اون یکی میخوام.

احتمالا تا ۴ ماهگی صبر کنم ببینم توی این یک ماه ک کامل شیر خشک رو قطع کردم ، چی شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
میشه اگه زحمتی تیست برات بگی سیکل بلند چطوریه داروهاش چیه که کمتره از سیکل کوتاه

سلام عزیزممم والا خودم خیلی خوب بلد نیستم می ترسم اشنباه بگم ولی تو اویل صفحه آنا جون کامل توضیح دادن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزممم والا خودم خیلی خوب بلد نیستم می ترسم اشنباه بگم ولی تو اویل صفحه آنا جون کامل توضیح داد ...

سلام ممنون عزیزم یکی از خانوما برام توضیح داد 🙏💗

سلام مامانایی که از طریق ivf باردار شدین سوال داشتم شما بعد از قطع داروها رو پروژسترون مسکلی واستون ...

سلام. من تقریباً از هفته ۱۴ دیگه دارو نداشتم. خداروشکر مشکلی پیش نیومد...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سانازی در مورد طب سوزنی بگو.چطوری بود چندجلسه کجا انجام دادین. وضعیت اسپرم شوهر منم خیلی داغونه اگر ...

عزیزدلم شوهرم اصفهان پیش خانم دکتر والیانی طب سوزنی روی گوشش انجام میداد ولی فقط ۵ جلسه تونستیم بریم 

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام تبریک میگم عزیزم امیدوارم که دوران بارداری به خوبی و خوشی سپری کنی و نی نیت رو صحیح و سالم در آ ...

آستاره جان طب سوزنی روی قسمت های مختلف گوش فقط انجام شد ما اصفهان انجام دادیم ولی بعدش دیگه شوهرم آزمایش نداد که مطمئن باشم تاثیر اون بوده

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏