دقیقا اگر بچه خودش مک بزنه شیر مادر خیلی خیلی راحت تره و بچه کمتر اذیت میشه و لازم نیست منتظر درست شدن شیر باشه
ببین گلم کیفیت شیر طبق گفته انجمن شیر مادر، هیچ وقت فرق نمیکنه و شیر کم قوت، پر قوت، شیر ترشه، شیر فاسد و... که از مادر تولید میشه نداریم
من 2100 خریدم گلی
کلا شیر دوش ها دو دسته هستن برای اهداف متفاوت
یک دسته برای دوشیدن عادی مادری که ذخایر شیر زیاد و تثبیت شده داره و فقط گاهی نیاز داره بدوشه که مثلا رفت بازار و... بقیه بتونن به بچه اش شیر خودش رو بدن و نیاز دائمی و سنگین نداره، اینا کمتر گرونن و سبک هستن و گاهی قابل حمل و کوچیک
دسته دوم که گرید بیمارستانی دارن، برای افرادی هست مثل من که شیرشون کم هست یا تازه زایمان کردن و میخوان شیردهی رو شروع کنن و ذخایر شیرشون رو بالا ببرن که گرون تر هستن و کمی بزرگتر و سنگین تر، موتور قوی تر با طول عمر بالا تر دارن و مناسب استفاده سنگین مثلا 8 بار در شبانه روز هستن
حالا با توجه به توضیحات من کلا ببین اصلا نیاز داری یا نه
با دست دوشیدن هم یه گزینه هست ولی خیلی زحمت داره و اصلا کامل سینه تخلیه نمیشه و اگر هم بشه زمان زیادی لازم هست
الان که خدا رو شکر شیرت خوبه دیگه تصمیم با خودته
زیاد کردن شیر برای مادری تجویز میشه که بچه اش وزنش روی نمودار جلو نمیره، حالا این مادر نباید شیر خشک شروع کنه برای جبران بلکه باید شیر خودش رو بیشتر بدوشه تا ذخایر شیرش زیاد بشه و شیر خودش رو به بچه بده، اینجا این مادر شیر دوش بیمارستانی نیاز پیدا میکنه، وگرنه قوت شیر همیشه یکسان هست عزیزم
یه نکته دیگه هم گلی نمیدونم قبلا گفتم یا نه : هر 30 سی سی شیر خشک باعث میشه 30 سی سی از ذخایر روزانه شیر مادر کم بشه