2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام 😭😭😭😭😭دوستان من که پریود شدم حتی نکشید به این که بخوام شنبه آزم رو تکرار کنم... حالم خیلی خ ...

سلام اصالااا غصه نخور خدا حتما صلاح دونسته تو می خوای انتقال جنین بدی اصلا نا امید نشو ولی به دکترت بگو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام 😭😭😭😭😭دوستان من که پریود شدم حتی نکشید به این که بخوام شنبه آزم رو تکرار کنم... حالم خیلی خ ...

ناراحت شدم عزیزم .همه ما این لحظه رو تجربه کردیم قشنگ حس وحالتو میفهمم.اما ناامید نشو خدا بزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم.چقدر خوشحال شدم.ان شاالله این معجزه شامل حال من و همه منتظرا بشه. میشه بگی چه کارایی ...

ممنون عزیزدلم ولی باورکن ما هیچ کار خاصی نکردیم حتی شوهرم هیچ دارویی نمیخورد فقط قبل از عید ۵ جلسه طب سوزنی رفت که بخاطر کرونا نیمه کاره موند واقعا نمیدونم تاثیر اون بوده یا نه!

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
تو هیج کدوم جنین تشکیل نشد؟

بار اول دوتا جنین ،بار دوم جنین تشکیل نشد البته مشکل اصلی ما اسپرم با تحرک و مورفولوژی صفر

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بار اول دوتا جنین ،بار دوم جنین تشکیل نشد البته مشکل اصلی ما اسپرم با تحرک و مورفولوژی صفر

اسپرم شوهر منم همین مشکلاتو داره.البته بعدا مورفو یک شد.ولی فایده نداشت

خدایا شکرت  
ممنون عزیزدلم ولی باورکن ما هیچ کار خاصی نکردیم حتی شوهرم هیچ دارویی نمیخورد فقط قبل از عید ۵ جلسه ط ...

سلام تبریک میگم عزیزم امیدوارم که دوران بارداری به خوبی و خوشی سپری کنی و نی نیت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری،میشه بگی طب سوزنی کجای بدن انجام شد ؟منظورم اینه روی بیضه بوده یا جای دیگه?

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اسپرم شوهر منم همین مشکلاتو داره.البته بعدا مورفو یک شد.ولی فایده نداشت

الان تو چ مرحله ای هستید ؟تا حالا انتقال داشتید ؟

سلام عزیزم،میدونم الان خیلی ناراحتی ولی توکل کن به خدا ،شاید دفعه دیگه واقعا باردار شدی خدا رو چه دیدی ؟الانم بلند شو به خودت و شوهرت برس ،ناراحتی و استرس هم بزار کنار،اگر هم طبیعی نشد یادت نره که هنوز جنین داری 

من روزی دوتا میخوردم.صبح و عصر..دفعه دوم.مثبت شدم و هردوبار جنین 5روزه باکیفیت عالی بود ولی دفعه دوم ...

چیو روزی دوتا خوردید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

عزیزم منم سه بار این حس و حال تورو تجربه کردم

خواهشا ناامید نشو توکلت بخدا باشه 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم