2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
ای جوووووونم چقدر عاااالی چشم حتما دعا میکنم انشاالله بارداری سالم و با آرامشی رو داشته باشی شما ...

ممنونم عزیزم ، آره گلم من تا حالا نماز نشسته نخوندم ، فقط یکبار هفته دوازده بارداری پام بدجوری گرفت مجبور شدم رو صندلی نمازمو بخونم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم ،شما واسه تشکیل ریه دوقلوها  دکتر بهتون امپول داد؟ اسمش چی بود؟

من نزدم.دکتر گفت لازم نداری و شرایطتت جوریه ک ان شاالله بچه ها زود دنیا نمیان.دلیلشم این بود ک عوارض داره.حتی الامکان نزنی بهتره.

ولی بهش میگن آمپول بتا.

فک کنم بتامتازون باشه اسم‌کاملش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

واااای خدااایا هزار مرتبه شکرت

لیانای عزیزم چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم..اشک شوقم.سرازیر شد برات😭😭😭😭

انشاءالله ک صحیح و سالم بغلش میکنی🙏❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من نزدم.دکتر گفت لازم نداری و شرایطتت جوریه ک ان شاالله بچه ها زود دنیا نمیان.دلیلشم این بود ک عوارض ...

ممنونم عزیزم ، دوستم‌دوقلو داره هفته ۲۸ الان ،بهش گفتن بزنه نگرانه 

من دی ماه بود که  پانکچرشدم  ضخامتم ۲۱ بود کورتاژ شدم اسفند داروخوردم برای انتقال که باز ض ...

ممنون از توضیح کاملت.

آره ۳ تا پسر دارم.

اگر توی جنین هام دختر باشه ، آره.

اگر نباشه نه دیگه ، غلط بکنم.

سلام دوستای مهربونم انشاالله هر کجا که هستین شاد باشین  بعد اون همه سختی خدا معجزش رو به من نش ...

عزیزم.چندوقتته مگه.تیکرت جلو هست😍😍فک.کردم الان تازه بارداری..من چندوقته پیامارو نخوندم خبر ندارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برای تمام کسایی که ivfمیشن انوکساپارین رو تجویز میکنن....سرخجه هم جز ازمایش ایمنی هست

دکتر خودم ، ک برا سقطم پیشش کورتاژ کردم ، گفت تو مرکز ناباروری مشهد ، برای همه حداقل تا ۱۶ هفتگی آنوکسا میدن.

ب من گف حتی اگر مشکلی در نیومد ، تو بزن تا ۱۶ هفتگی آنوکسا رو.

ممنونم عزیزم ، دوستم‌دوقلو داره هفته ۲۸ الان ،بهش گفتن بزنه نگرانه 

آره هفته ۲۸ انگار سه تا میزنن، ۳ تام هفته ۳۲.

اگر دکترش تشخیص داده بزنه ، حتما مزایاش برای ایشون بیشتر از معایبش بوده.

آره هفته ۲۸ انگار سه تا میزنن، ۳ تام هفته ۳۲. اگر دکترش تشخیص داده بزنه ، حتما مزایاش برای ایشون بی ...

ممنونم عزیزم لطف کردین

سلام خیر باشه عزیزم... ان شاء الله کارت به آی وی اف نکشیده باردار بشی طبیعی🤲🤲 معمولا ازمایش های ...

سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت

منم هفته دیگه ۳۷ ساله میشم

حتما بهش میگم برام بنویسه☘️🙏☘️

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیدام‌کنید:   Barge_anjir_mezon@
ای جانمم عزیز خاله ❤️😍😘🥰مثل دختراست 😍😍😍😍

سلام.عزیزم.چطوری دختر گلت چطوره؟

دکتر خودم ، ک برا سقطم پیشش کورتاژ کردم ، گفت تو مرکز ناباروری مشهد ، برای همه حداقل تا ۱۶ هفتگی آنو ...

من بارداری بعدی تا 6 هفته بعد از زایمان باید بزنم دستور متخصص خون هست چون مشکل انعقادی دارم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون از توضیح کاملت. آره ۳ تا پسر دارم. اگر توی جنین هام دختر باشه ، آره. اگر نباشه نه دیگه ، غل ...

فدات ..خداحفظ کنه پسرای نازتو من عاشق دوقلوئم ایشالا یه دوقلو دختر هم میاری که پسرات آبجی داشته باشن کیف کنن ..خوشبحالشون که باهم بزرگ میشن پسر من دیگه بزرگ شده هرروز میگه کی ابجی میخری