2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045388 بازدید | 684464 پست
سیکل طبیعی استرادیول نداره چون ضخامت رحم قراره طبیعی جلو بره. ولی آسپرین رو نمیدونم.ربطی نداره ب سی ...

اهان مرسی عزیزم من امروز دوم پری هستم قراره شنبه برم سونو روز نهمم میشه نمیدونم قراره چه داروهایی بده دکتر گفت نیاز باشه آسپرین میدم ...خیلی نگرانم میترسم ضخامتم خوب نباشه این داروهای لعنتی  همه چیمو به هم ریخت 🙁🙁

ممنونم.ان شاالله.اخه میگن درد رحم وتخمدان از عوارض داروهاست ونشونه ی مثبت شدن نیست

اصلا نشونه و علائم خاصی وجود نداره، و دنبال نشونه نگرد کاملا بی خیال باش ریلکس...

به مثبت شدن بیاندیش.😀😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم ،من خودم هم همین شرایط رو دارم ولی با این تفاوت که زود تر از دکتر متوجه شدم بهش گفتم خانم ...

الان برای یائسگی دارو میخورید و یا کلا قطع شد پریودیتون؟ 

خیلی سخته😣 واقعا درمانی وجود نداره براش؟

چندسالتونه؟

سلام. سوالتون رو بپرسین هرکس از دوستان بدونه جواب میده. ایشون کمتر سر میزنن به تاپیک.

سلام ببخشيد من ازمايش ايمني انعقادي دادم گفتن ايمني بدنت خيلي بالا س و مشكل انعقادي هم داري ميخواستم بدونم اين مشكلات قابل درمانن

سلام ببخشيد من ازمايش ايمني انعقادي دادم گفتن ايمني بدنت خيلي بالا س و مشكل انعقادي هم داري ميخواستم ...

بله. برای مشکل انعقادی که قرص اسپرین و آمپول آنوکساپارین میدن. برای ایمنی هم قرص و سرم میدن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
IGg خارج از نرمال بودنش نشانه ی ایمنی بدنتون نسبت به سرخچه هست و درستش همینه خارج از نرمال باشه..

جدا؟

پس الکی آنوکسا زدم.

خودمم حس‌کردم محکم کاری دارن میدن.

البته دوقلوها خیلیا دارن، چون خونرسانی ب رحم رو بالا میبره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اهان مرسی عزیزم من امروز دوم پری هستم قراره شنبه برم سونو روز نهمم میشه نمیدونم قراره چه داروهایی بد ...

ان شاالله ک طبیعی خودش جلو بره و خوب باشه.

نشد ، مجبوری باید دارو استفاده کرد دیگه.

ایشالا که خوب پیش بره وروز انتقالو بالاخره ببینم من 😊

ان شاالله.

خودتون خواستین سیکل طبیعی؟

یا شرایطتتون جوری بود ک گفتن میتونید؟

من خودم دلم میخواد اگر بعدها انتقال خواستم بدم ، سیکل نچرال باشه ک عوارضش کمتره.

نازی😍 ان شاء الله خیر باشه و جفتتون صحیح و سالم باشید⚘⚘ من هم خوبم شکر رفتم سونو گفت جنین کامل دفع ...

ممنونم عزیزم برامون دعا کن 😘😘 ان شاالله بحق حضرت زهرا بهترین روزها در انتظارته عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ان شاالله. خودتون خواستین سیکل طبیعی؟ یا شرایطتتون جوری بود ک گفتن میتونید؟ من خودم دلم میخواد اگ ...

سلام عزیزم ،شما واسه تشکیل ریه دوقلوها  دکتر بهتون امپول داد؟ اسمش چی بود؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اره یکم ضعیف شدم بعد از ماه رمضان.  ذخیرم ۱/۸۶ هست. نمیدونم چطوره. من که آی وی اف کردم حالم خ ...

ذخیرت که خوبه تعجب میکنم چطور بهت گفتن آی وی اف،بعد چطور با وجود پروژسترون پریود شدی روز ۱۳،۱۴

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله. خودتون خواستین سیکل طبیعی؟ یا شرایطتتون جوری بود ک گفتن میتونید؟ من خودم دلم میخواد اگ ...

من دی ماه بود که  پانکچرشدم  ضخامتم ۲۱ بود کورتاژ شدم اسفند داروخوردم برای انتقال که باز ضخامتم نسبتا زیاد بود امپول دکاپتیل زدم یک سومشو ...که بخاطر کرونا کنسل شد دوباره فروردین داروخوردم ودوباره یک سوم واریوپپتیل زدم که اونم انتقال ندادن بیمارستان انجام نمیداد الانم بعد ۵۳روز پریود شدم ۱۰ روز پیش که سونو رفتم دکتر گفت صخامتت عالیه ۷ونیمه رحمت خوب شده نیاز نیس هیچ دارویی بخوری منم الان فقط رویال ژلی وفرتیل سی ام وفولیک اسید واهن و ویتامین د میخورن دیگه آسپرین واسترادیول نداد بهم ...فک کنم اون مکمل فرتیل سی ام خیلی تاثیر داشت برای آماده سازی رحم  هستش ضخامتو بالانس نگه میداره....عزیزم شما سه تا پسر داری درسته ؟ بازم نینی میخوایییی😍😍😍😍   

اره دقیقا گروهین. میگن دستگاهاشون پیشرفتس ولی خودم تا حالا نرفتم. اصفهانم جنین داری؟ چرا نگرفتن پس؟ ...

ن خواهش گلم ،من سال ۹۷ رفتم،کلا ۲ تا جنین تشکیل شد که نگرفت،هزینه هم کلا نزدیک ۷ تومن شد،البته دارو هام شد یک و نیم،ولی اگر بخوان پیورگان و پرگووریس بدن هزینه بیشتر میشه من گونال و سینال استفاده کردم اون موقع

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...