2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
سلام خانوما.مثلا دوماه قبل میکرو چه کارهایی انجام بدیم خوبه؟؟ @زینبی_بابا     @شاینا۶ ...

سلام عزیزم، ان شاء الله این بار مامان بشی

من که پیاده روی و رژیم غذایی سالم و مقوی داشتم و میوه خیلی زیاد مصرف میکردم، مایعات 8 لیوان آب در روز 

هم خودم هم. همسرم موارد بالا رو انجام می دادیم، همسرم علاوه بر اون بیضه ها رو خنک نگه می‌داشت، ویتامین سی و ویتامین ای می‌خورد، یک ماه مونده به پانکچر ولمن شروع کرد(نوع کانسپشن)

خودم چون طبع سرد داشتم بیشتر گرمی خوردم،موقع انتقال هم تحرک رو عین قبل داشتم و تمام کارهای خونه رو میمردم، سر کار هم میرفتم، حتی کمک مادرم بودم که مهمونی داد، همه غذاها رو میخوردم جز جگر، پله و اینا هم میرفتم فقط خودمو از نفس نمی انداختم، شیر سویا نخوردم چون لووتیروکسین داشتم، نشاسته هم نخوردم چون به شدت مستعد یبوست بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تو رو خدا جواب سوال من بدین من تازع چند روزه وارد سیکل ای وی اف شدم دکتر بهم سینال اف داده رو ...

عزیزم به دکترت اعتماد داشته باش و اصلا به اینچیزا فکرم نکن‌، قطعا نتیجه بهتری میگیری ، استرس بیفایدست ، حتما دکتر با توجه به شرایطتون دارو داده ، منم سینال داشتم فقط

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نه باید پری شده باشی.به منم گفت اکه شده بودی بیا وگرنه بذار روزبعدش.اصلش اینه که میخواد از روز سوم پ ...

همون و بگوووو منم میزارم پری بشم بعد برم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم به دکترت اعتماد داشته باش و اصلا به اینچیزا فکرم نکن‌، قطعا نتیجه بهتری میگیری ، استرس بیفایدس ...

ببخشید شما نتیجه گرفتین؟بعد از استفاده امپول ها رفتین برا تخمک کشی؟چقدر براتون انتقال دادن

زینبی جون یجا خوندم‌کسی که میکرولین‌میزنه چون حالت یائسگی موقت میده احتمال داره ۳ ماه پری نشی اینکه ...

عزیزم اون آمپول کامل هست و یک نوبت هم نیست.فکرکنم هفتهه ای یکی یا حالا یه جوری‌که دوزش بیشتراز این میشه.

منم زدم 4-5روز بعدشم پری شدم نگران نباش.

الهییی عزیزم😍😍مبارک باشه.ان شالله با دل خوش بزرگشون کنی

مرسی فدات شم😍😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اییییی جااانم مبارکه ...ایشالا فرشته هات ۱۲۰ ساله بشن زیر سایه پدر مادر عزیزم میشه بپرسم مشکلتون چی ...

مرسی عزیز دلم😍♥️ ضعیف بودن اسپرم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
ای جاانم مبارکه ساراجون😍😍

مرسی عزیز دلممم😍

مرسی عزیز دلم😍♥️ ضعیف بودن اسپرم

فاکتورهاش یادتون نیست؟مورفو و دی اف ای؟؟؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
عسل بانو تبریک میگم ایشالا به دل خوش و سلامتی

فدات سلامت باشی عزیزم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
عزیزم اون آمپول کامل هست و یک نوبت هم نیست.فکرکنم هفتهه ای یکی یا حالا یه جوری‌که دوزش بیشتراز این م ...

ااا توم زدی ؟ نصف زدی؟ خداروشکر ناراحت بودم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

بچه ها من سومین بیبی چکم امروز گذاشتم باز هاله  انداخت دوتای قبلی مارک مدیکور ،آخری ک امروز بود رژان