2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
6ماهگی 7کیلو بود

برا منم شش ماهگی پنج و پانصد بود ولی تو این ی ماه خیلیی لاغر شده چهار روز دیگه هفت کیلوش کامله

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخی عزیزم.رفلاکس واقعا سخت و اذیت کننده هست شیرخودتو میدی؟وزنگیریش چطوره؟

از اول شیر خشکی شد . از چهارماهگی ک رفلاکس پنهان شد فقط شیر شب میخوره اونم تو خواب

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم.منطوزت اینه ک آبکیه دفعش؟شاید بخاطر شیرته یا غذایی ک تازه براش شرو کردی

شیر تا شش ماه هیپ خورد بخاطریکه دیگه وارد نمیشه شیر اس ام ا دادم البته پنج روز قبلی ک اس ام آ شروع کنم اسهالی شد. غذاشم بخاطریکه رفلاکسی شد از پنج ماه شروع کردم فرنی و حریره و سوپ و سرلاک بهش میدم .دفعش شل و چسبناک هستش

شیر تا شش ماه هیپ خورد بخاطریکه دیگه وارد نمیشه شیر اس ام ا دادم البته پنج روز قبلی ک اس ام آ شروع ک ...

چسبناک برا عفونته یه دکتری چیزی ببر یا ببر آزمایش مدفوع بگیرن ازش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان این گروه مربوط به ناباروری و بارداری با میکرواینجکشن؟

چرا هیشکی سؤالامانو جواب نمیده

از وقتی تورک آنها نمی یاد ..،،چقدر بد شده

اینجا که همش راجع به بارداری و دندون دراوردن بچه و سیسمونی حرف میزنن

قبلنا فقط سؤالای مربوط به ناباروری عنوان میشد و تورک آنها همه رو راهنمایی میکرد

دوستان این گروه مربوط به ناباروری و بارداری با میکرواینجکشن؟ چرا هیشکی سؤالامانو جواب نمیده از وقت ...

عزیزم زینبی بابا همیشه جواب میدن ، دوستان دیگه هم اگه جواب سوالتونو بدونن کمک میکنن ، آنا جان هم هر وقت بتونن بیان حتما جواب میدن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام خانوما.مثلا دوماه قبل میکرو چه کارهایی انجام بدیم خوبه؟؟

@زینبی_بابا    

@شاینا۶۵    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جانم انشاالله جواب آزمایشتم مثبت میشه و ماهم خوشحال میشیم گلم به حق این ماه عزیز😍🙏🏻

فدات عزیزم ایشالا بحق آین ماه عزیز دامن همه منتظرا سبزشه دو روز مونده ب موعدم و بیبی چک دیروز و امروز مثبت شد با هاله کمرنگ ولی چون مبارکش مدیکور بود و میگن مثبت کاذب میاره، یکم شک دارم،'و فردا با بیبی دیگ مارک دیگ میخوام امتحان کنم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چسبناک برا عفونته یه دکتری چیزی ببر یا ببر آزمایش مدفوع بگیرن ازش

الان ظهر آزمایش مدفوف دادش الان جوابش اومد شکرخدا آزمایشش سالم بودش

سلام عزیزم نه من هایپر شدم ۲۵ تا تخمک بود که دکنر گفت اصلا نمیشه در مورد تعیین جنسیتم نمی دونم ماله ...

سلام عزیزم چطوری؟ رفتی انتقال؟ 

من که رفتم مرکز میگن تعطیله چخمک کشی اینها تااواخرتیر

سلام عزیزم چطوری؟ رفتی انتقال؟  من که رفتم مرکز میگن تعطیله چخمک کشی اینها تااواخرتیر

سلام مرسی عزیزم 

تو خوبی؟ دارم ال دی می خورم تموم بشه میرم برای انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مرسی عزیزم  تو خوبی؟ دارم ال دی می خورم تموم بشه میرم برای انتقال

قربونت برم شکرخدا انشالله بسلامتی من هنوز میخوام لاغرکنم. الان هم 8ام موعدم بودنشدم رفتم دکتر امپول وقرص مدروکسی داده خبری نیست نمیدونم بازچه مرگمه

الان ظهر آزمایش مدفوف دادش الان جوابش اومد شکرخدا آزمایشش سالم بودش

عه خدا روشکر .انشالله زود خوب میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین