2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
آرزو جووون فقط بخاطر اينكه با ميكرو باردار شدين يا نه بخاطر علايم زايمان زودرس  براتون تجويز شد ...

نه کلا تجویز میکنه برای ivf  ها علایم زایمان زود رس نداشتم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۸تاتخمک داشتم عه پس تازه پانکچر شدی کی انتقال میدی 

نه‌تازه‌پانچرنکردم...قبل‌عیدبهمن‌ماه‌پانچرشدم..

منظورم‌جنین‌هام‌۳روزه‌فریزرشدن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزيزم اميد داشته باش و دور از استرس برو جنين هاتو انتقال بده😍😍😍😍بعد از هر سختي عزيزم اسانيست. ...

الهی خدا از زبونت بشنوه.الان ۱روزه پریودم عقب افتاده واز ۲روز قبل درد خفیف رحم دارم.امروز دندون دردم بهش اضافه شده.چندوقتیه شدیدا میخوابم که همسرم شاکی شده.امروز خواهرم میگه مثه باردارا شدی نکنه خبریه.گفتم نه بابا۱۱سال هیچ خبری نبوده.الان بشه.ولی یکم ته دلم لرزید.نمیدونم چیه.انشالله خیره

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
من یه دونه جنین فریز دارم الان از نرکز زنگ زدن اول باید یه دونه خودتو انتقال بدی بعد اگه نشد بیای بر ...

اگه جای معتبر میری برو میتونه تاثیر + بذاره اما هر جایی نرو زیر نظر پزشک متخصص این کار انجام بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه جای معتبر میری برو میتونه تاثیر + بذاره اما هر جایی نرو زیر نظر پزشک متخصص این کار انجام بده.... ...

فدات بشم به دکتر خودم که گفتم یه نگاه معنی دار کرد گفت نکن دختر نکن 😄😄😄😄😄

انشاالله به حق این ماه عزیز همین یکی واست بگیره 🙏🏻😍 عزیزم گرمی زیاد بخور قبل از انتقال با روغن سی ...

عزیزم گرمی خوبه اما برای کسی که خودشم طبعش گرم باشه نه زیادیم خوب نیست.... 

در کل تغذیه باید بدن رو به سمت اعتدال ببره.... 

کسی که طبعش سرده گرمی میخوره که بدنش به سمت اعتدال بره.... 

من انقدر طبعم سرد بود حتی تا ماه سوم بارداریم گرمی میخوردم تازه بعد سه ماه حس کردم بدنم داره به سمت گرمی میره از اون به بعد تعادل رو حفظ کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا.خیلی خوب روحیه میدی.به منم لطف کن یه حرف امیدوار کننده بزن. نمیدونم قبلا در مورد مشکل ...

ببین عزیزم به نگاهی به شجره من بندازی میفهمی نشد نداریم.... 

اوضاع اسپرم همسر منم خوب نبود.... 

مورفو بین صفر و یک نوسان داشت.... 

تحرک تند که کلا صفر شده بود و کندم کم بود.... 

با رعایت یه سری چیزا یه کم تحرک بهتر شد و نهایتا جواب گرفتیم اما نه اینکه فکر کنی تغیر چندانی دیده بشه، خیلی نامحسوس.... 

همسر من تغذیه شو اوکی کرد چیزای سالم.... 

میوه و سبزیجات تازه.... 

سرخک دنی و این چیزای اضافی رو کلا حذف کرد.... 

راستی چربی خون داشت اونو نرمال کرد.... 

کبدشم چرب بود اوکی شد.... 

بی ضه هارو خنک می‌کرد.... 

شلوار لی کلا حذف شد.... 

لباس زیر تنگ ممنوع.... 

سیگار و این جور چیزا اگه همسرت استفاده میکنه کلا کنار بذاره.... 

مکمل‌های تجویزی دکترم خورد.... 

شکر خدا جواب گرفتیم.... 

خودتم به خودت برس.... 

من ذخیرم کم بود از دو سه ماه قبل پانکچر روزی یکی دو تا سفیده تخم مرغ آب پز برا صبحونه میخوردم.... 

آب زیاد خوبه.... 

من چند ماه قبل آخرین سیکل پیلاتکس شروع کردم.... 

خیلی مؤثره و خونرسانی به لگن و تخمدان‌ها و رحم رو بهتر میکنه.... 

شکر 7دا جواب گرفتیم.... 

شک نکن شمام مامان میشی ولی بعدیو دیگه حواست باشه چون میگیم باردار نمیشیم اما دقیقا وقتی میگی نمیشه همچین میشه خودتم معطل میمونی.... 

سلام خوبی عزیزم  منم مثل شما درد دارم این دردم بعد اینکه تو ۶ هفته سقط کردم شروع شده الان ۵ سا ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی منم هفته هفت سقط شد و یه چیزی که هست اینکه من با توجه به اون سونویی که دادم از قبل خودم حس می کنم اندومتریوز رو دارم و هم اینکه موقع پریودی هم مزاجم به هم میخوره و با عرض معذرت و شرمندگی اکثر مواقع اسهال میگیرم. قبلا یکی از پزشکای مرکز اندومتریوز بهم نامه داد که فعلا وارد درمان نازایی بشه و نیازی نیست تا الان چهار بار انتقال داشتم که دفعه چهارم باردار شده بودم که همونطور که گفتم هفته هفت سقط شد

دکتری که واسم میکرو انجام داد دکتر مهناز اشرفی بود ولی دکتری که اونجا پیشش ویزیت شدم دکتر مشایخی &nb ...

عزیزم فکر کنم دکتر شما بود که متد شانگهای رو انجام میده درسته؟ 

اسمش به نظرم آشنا میاد! 

نمیدونم راستش من ودوستم هردومون  باهم یه دکتر میریم برای هردومون دقیقا همین داروهارو نوشته .... ...

عزیزم احتمالا به خاطر کورتاژ.... 

نگران نباش انشالله به زودی بدنت به روال عدایش برمیگرده.... 

ببین عزیزم به نگاهی به شجره من بندازی میفهمی نشد نداریم....  اوضاع اسپرم همسر منم خوب نبود.... ...

ممنونم تورک آنا جان.همسرم یه جسه لاغر و ضعیف داره.نه شلوار لی میپوشه نه لباسای تنگ.اهل سیگارم نیست.سرخ کردنی خیلی به ندرت استفاده میکنیم.اکثر اوقات اب میوه طبیعی میخوریم.البته ماه رمضون فرصت نمیشه.سعی میکنیم سردی هم نخوریم.ولی خب نمیشه به طور کامل حذف کرد.مثل برنج و گاهی ماست.حالا نمیدونم چقدر میتونه اثر منفی داشته باشه.خودم فعلا ورزشی نمیکنم.

خدایا شکرت  

سلام خانما من که بهمن انتقال دادم منفی شدم ۴ اسفند از دادم فهمیدم‌منفیه دیگه داروهامو قطع کردم‌۵ روز بعد پری شدم ماهه بعدشم‌۱۸ این‌ماهم هنوز نشد طبیعیه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه‌تازه‌پانچرنکردم...قبل‌عیدبهمن‌ماه‌پانچرشدم.. منظورم‌جنین‌هام‌۳روزه‌فریزرشدن

اهان من اشتباه متوجه شدم جنینای منم ۳روزه ان راستی امروز زنگ زدم دکتر گفت به ما اجازه پانکچر دادن انتقال نمیدیم