2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ای جااااااانم به این دختر قشنگ😍😍😍😍 ان شاالله زودتر جهان حالت عادی پیدا کنه

سلام زینبی جون

من چند وقت پیش عفونت داشتم؟!که گفتم با سفالکسین کامل خوب نشدم

الان دکتر بهم پماد ان ان داده.خارش و سوزشم کامل برطرف شد..ولی ترشح آبکی دارم هنوز..یه وقتایی رنگش سفیده یه وقتایی هم تکه های ریز پنیزی شکل میبینم

از اینکه یه وقتایی در طول روز میبینم ترشحم زیاده وحشت میکنم😨

به نظرت طبیعیه😢

25هفتمه

سلام تیارا جان.خوبی؟ باردار شدی؟ مبارک باشه عزیزم. من چقد عقبم.کی باردار شدی؟ طبیعی یا انتقال دادی؟

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی وقت بود دنبالت میگشتم

میخواستم صدات کنم اما اکانتت رو نمی آورد

انتقال دادی بالاخره؟ مامان شدی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من چند وقت پیش عفونت داشتم؟!که گفتم با سفالکسین کامل خوب نشدم الان دکتر بهم پماد ان ...

سلام عزیزم، اره دیگه اینا طبیعیه حساس نشو منم داشتم 

البته من اول سبز بود ترشحاتم بعد از درمان همون جوری مثل شما شد

کلا به خاطر هورمون های بارداری افزایش ترشحات طبیعیه نگران نباش

سلام دوستان کسی میدونه هزینه ازمایش ایمنی انعقادی چنده ؟؟ دفترچه ام نیروهای مسلح ... من بارداری با ...

من فقط آزمایش انعقادی کامل انجام دادم دوتا نسخه بود هر کدومش شدش ششصد خرده ای ولی آزمایشگاه آزاد بود دوستان اینجا رفتن آزمایشگاه انتقال خون خیلی کمتر براشون شده

سلام عزیزم اره منتظرم پری بشم ال دی بخورم  فک کنم مرکزااا مثل همن مطمئنی تعطیله

آره عزیزم.هفته پیش که گفتن تعطیله .حالا گفتن دو هفته بعد زنگ بزن.شنبه هفته ای که بیاد باید زنگ بزنم ببینم چی میگن.خدا کنه باز شده باشن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام تیارا جان.خوبی؟ باردار شدی؟ مبارک باشه عزیزم. من چقد عقبم.کی باردار شدی؟ طبیعی یا انتقال دادی؟

سلام عزیزم خیلی ممنونم آن شالله به زودی زود شما خبر بارداریتونو بهمون میگید،،   دوباره اسفند پانکچر شدم و انتقال جنین دادم و خدا بهم لطف کرد باردار شدم،،،  ان شالله قسمت تمام خانمهای منتظر،،،  التماس دعا عزیزم

سلام عزیزم، اره دیگه اینا طبیعیه حساس نشو منم داشتم  البته من اول سبز بود ترشحاتم بعد از درمان ...

وای خیر ببینی☺☺..خیالم راحت شد

خیلی نگران بودم..شنبه سونو دارم..ولی الان داشتم به شوهرم میگفتم همین فردا بریم😓

ممنونم عزیزم😍 

خدا پسر گلیت رو برات نگه داره😚😙

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی وقت بود دنبالت میگشتم میخواستم صدات کنم اما اکانتت رو نمی آورد انتقال دادی ...

سلام عزیزم خوبی؟گل پسری خوبه؟ نه عزیزم من از این شانسا ندارم.بار اول که منفی شدم گفتن پریود سومت بیا که هفته پیش بود زنگ زدم انگار بسته بود رویان.حالا این هفته که بیاد باید دوباره زنگ بزنم اگه باز بود پریود بعدیم برم.

ممنون که به فکرم بودی عزیزم❤❤

[QUOTE=135711920]سلام عزیزم خیلی ممنونم آن شالله به زودی زود شما خبر بارداریتونو بهمون میگید،،   دوباره اسفند پا ...[/QUOTE

خدا رو شکر عزیزم.مبارک باشه.ان شاالله صحیح و سالم بغلش بگیرین.برا ما هم دعا کنین

آره عزیزم.هفته پیش که گفتن تعطیله .حالا گفتن دو هفته بعد زنگ بزن.شنبه هفته ای که بیاد باید زنگ بزنم ...

ایشالا باز کنن ادم نمی تونه صبر کنه انتقال من ایشالا میوفته تو خرداد اواخرش فک کنم خدا کنه اندفعه مثبت بشم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم خوبی؟گل پسری خوبه؟ نه عزیزم من از این شانسا ندارم.بار اول که منفی شدم گفتن پریود سومت بیا ...

اندفعه چندتا می خوای انتقال بدی ؟ دفعه پیش ۳تا انتقال دادی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشالا باز کنن ادم نمی تونه صبر کنه انتقال من ایشالا میوفته تو خرداد اواخرش فک کنم خدا کنه اندفعه مث ...

ان شاالله این دفعه مثبت میشی.نگران نباش. امشب خیلی دلم‌گرفته بود گفتم بیام ببینم تو تاپیک چه خبره.پیام تیارا جان رو دیدم نمیدونی چقد خوشحال شدم.شما هم انشاالله تیرماه با خبر بارداریت خوشحالمون میکنی❤❤