2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
@زینبی_بابا سلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال دارم من آندرومتریوز خفیف دارم ولی با درد زیاد یه بار آی و ...

عزیزم مشکل شما مربوط به اون آندو که داری احتمال خیلی خیلی زیاد نیست، حتما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بده که علت سقطها پیدا بشه

نمی دونم. خدا کنه منم مثل شما پایان خوشی داشته باشه این دردهام

ان شاالله عزیزم حتما خوشه و حتما شما هم لگنت بعد از بارداری از التهابات پاک میشه، 

الان من دو بار بعد از زایمان پریود شدم هییییییییییچی نفهمیدم، یهو دیدم لباس زیرم خونی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم.. یعنی ربطی به دفع بقایای جنین نداره؟؟چون گفت هفدمین روز مصرف قرص ال دی آمپول رو بزن و ...

گلم دقیق نمیدونم ولی این داروهایی که بهت داده مربوط به سیکل یا انتقال هست یا تخمک کشی، (نوع سیکل آگونیست) 

اگر قصدش دفع بقایا هست دیگه نمیدونم با این روش میشه یا نه، چون تا حالا ندیدم 

اخه زینب جون غیر از پرولوتون شیافم دارم

آهان، پس دیگه در این حد نمیدونم 

کاش تلفنی یا آنلاین میشد دکتر خودت رو پیدا میکردی،و میپرسیدی 

ولی فعلا همون هر 10 روز یا یک هفته(همون دوزی که قبلا پرلوتون میزدی،) رو ادامه بده تا تکلیفت مشخص بشه، نگران عوارض هم نبا‌ش واسه نی نی، نهایت به کبدت فشار میاره🤪🤪🤪🤪

گلم دقیق نمیدونم ولی این داروهایی که بهت داده مربوط به سیکل یا انتقال هست یا تخمک کشی، (نوع سیکل آگو ...

نمیدونم‌ خودم هم..این جا که اومدم( البته برا انتقال نیومدم چون دکترم تهرانه و جنین هامم تهران..)

یک مرکز کاملا خصوصیه برای ناباروری دکترش تحصیلاتش از امریکاست و ... .دیگه مجبورم اعتماد کنم ولی متاسفانه هنوز امپول رو پیدا نکردم باید هفته ی بعد بزنم..

دعا کنید از این دغدغه های بارداری شدن و نشدن رها بشم و جنس دغدغه ام به بهترین روش  بچه داری و ..تغییر کنه..

انشالله اگه بتونم کنترل میکنم..از نظر روحی نیاز دارم چند نفر بیان بگن از طریق ivf باردار شدن و بچه ه ...

عزیزم اگر حوصله داری تاپیک رو بخون، کلی مورد این جوری پیدا میکنی

عزیزم به جا استرس برو واسه بعد از زایمان مطالعه کن، وقتی نی نی بیاد فرصت کافی نداری، استرس جز آزار روح و روان و اثرات مخرب هیچی نداره عزیزم، همه چی رو بسپار به اون بالایی که تا نخواد برگی از درخت نمی افته

گلم کتاب من و کودک من رو بگیر مثلا، پیج دکتر خدیجه ظریفی عضو شو و بعد کانال تلگرامش رو ببین، پر از کتاب هایی هست که واجبه بخونی به عنوان مادر

عزیزم داشتن مادر آگاه حق بچه های ماست، مادر استرسی جز یه بچه با روان خراب تحویل جامعه نمیده، حیفه بچه هامون نیست

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال دارم من از دو هفته بعد از انتقالم که لکه بینی داشتم آسپیر ...

عزیزم اگر تو سونوگرافی چیزی به نام iugr ننوشته، آسپرین هم نیازی نیست

منم از هفته 9 نداشتم و انوکسا و... نداشتم، به علاوه تو اون 9 هفته اول هم حدود 10 روز به خاطر لکه بیتی آسپرینم قطع شده بود

فقط فعالیت تو خونه و مصرف مایعات زیاد داشته باشی کافیه، نبینم استراحت مطلق یا نسبی باشیا

استراحت نسبی برای افراد سرکلاژ شده هست، استراحت مطلق برای خون ریزی فعال 

مرسی عزیزم، اره واقعا همه چیز رو با استرس میخوریم، بعد نمیدونم چرا وزارت بهداشت کارت واکسن بچه ها رو ...

عزیزم خیلی جاها وزارت بهداشتمون عالیه، نمیگم گل و بلبل هست ولی کاش همون دستوراتش رو کامل انجام می‌دادیم همه نه اینکه شیادانی به اسم طب سنتی تمام دست آوردهاش رو به فنا بدن

البته باید پیشرفت کنیم و تغییرات بدن

جدی نوشته فرنی با شکر🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخ آخ فراموشم شد واکسن رو سرچ کنم، چشم حتما بهت نتیجه رو میگم

@زینبی_بابا   خوبی عزیزم؟ گل پسرت خوبه انشالله؟ میشه لطف کنی جواب سوالمو بدی تو پست بالا؟؟& ...

مرسی عزیزم شما خوبی؟ 

گلم چون وروجک خان فرصت خواب هم برام نمیذاره، اصلا نمیرسم پست های تاپیک رو بخونم

سریع میام و اعلاناتم رو جواب میدم، بی زحمت، تک تک سوالاتت رو ریپلای کن برام یا منو صدا کن موقع نوشتن سوالاتت

الان تمام پای پسرم میره، یا با خودش مستقیم یا مطالعه میکنم به جبران روزهایی که تو بارداری اشتباه کردم و الکی استرس داشتم، و فقط در مورد دوران بارداری مطالعه داشتم نه بعدش

گلم الانم از اینجا استفاده میکنم و دایم به دوستان یاد آوری میکنم بچه داری خیییییلی اطلاعات نیاز داره و ما موظفیم آگاه باشیم، و حسابی مطالعه باید کرده باشیم حتی قبل از بارداری، باید حداقل 1000 صفحه کتاب های مختلف خونده باشیم وگرنه به درد بچه هامون نمیخوریم، بی تعارف بگم

نمیدونم‌ خودم هم..این جا که اومدم( البته برا انتقال نیومدم چون دکترم تهرانه و جنین هامم تهران..) یک ...

عزیزم حتما از دکترت بپرس دلیل تجویزش چیه

گلم همین الانم دغدغه مطالعه رو شروع کن، اصلا فرض کن مامان شدی عزیزم، ببین کی گفتم 

خیلی زود این روزا میگذره و بعدا میگی کاش بیشتر خونده بودم، تازه اگر از الان بخونی یعنی یه جورایی داری به کائنات میگی حتما مامان خواهی شد بالفعل و خدا شاید زودتر آرزوت رو بر آورده کنه 

عزیزم حتما از دکترت بپرس دلیل تجویزش چیه گلم همین الانم دغدغه مطالعه رو شروع کن، اصلا فرض کن مامان ...

زینبی جون باورت میشه از ۱۸ سالگی که مجرد بودم برای اینکه مامان خوبی بشم شروع به خوندن کتابهای بچه داری کردم، کلی اطلاعاتم رو میبردم بالا تا مادر نادانی نباشم تو ۲۴ سالگی به بعد کلی سوالات مربوط به نوزاد رو جواب میدادم به مادرا..عشق نوزاد بودم، سالانه چکاپ کامل میکردم که سالم باشم که ازدواج کردم سریع بچه دار بشم  ولی انگار خدا برای من بچه نمیخواست. بعد ازدواج مشکلات مربوط به همسر و بعدش مشکلات خودم شروع شد....الان هم فقط به خاطر دل همسرم دنبال کارهای درمانم..خدایا راضی ام به رضایت..شاید حکمتیه که خودم خبر ندارم..

نه عزیزم .من همون پرونده ای که پیش دکتر امیری دارمو میگم پرونده نیکان 🙈 نامه بستریمو نوشته البته.وا ...

انشاالله به سلامتی زایمان کنی.

برای طبیعی گفته اوایل تیر برای سزارین اواخر خرداد. من ترجیحم فعلاً به طبیعی هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
انشاالله به سلامتی زایمان کنی. برای طبیعی گفته اوایل تیر برای سزارین اواخر خرداد. من ترجیحم فعلاً ب ...

مرسی عزیزم.هم چنین

کرونا نبود ،میتونستی کلاسای امادگیشو بری،خیلی راحت طبیعی زایمان میکردی.حتما مامای همراه بگیر.موفق باشی 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام گلم شبت خوش چهار بار دیگه این بار برای پنجمین بار بود رفتم تو سیکل که دیکه دکتر گفت بیشتر ادامه ...

بله حق دارن تحریک زیاد تخمدانم خوب نیست.... 

انشالله که بتونین دونر خوبی پیدا کنین.... 

خدا رو چه دیدین شاید خواستم تا گیدا کردن دونر طبیعی باردار شدین.... 

از خدا میخوام سهلترین و راحتترین و صد البته بهترین راه رو جلو پاتون بذاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com