2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم و ۴ ساله اقدامیم برا دومی منو شوهرم مشکل ...

سلام عزیزم.... 

انشالله که ب ها زودی هر مانعی سر راهتونه پیدا میشه و حل میشه.... 

همه چکاپهارو انجام دادین؟ 

آزها و عکس رنگی و.... 

همسرتون مرکز ناباروری آزمایش دادن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 زن داییم بعد از ۹ سال ناباروری ک دلیلش ضعیف بودن اسپرم داییم بود و حتی دوبار کاشت یکبار آی وی ...

تا زمانی که یه دونه اسپرم و یه دونه تخمک باشه غیرممکن وجود نداره عزیزم..... 

خدا بخواد نشد نداریم..... 

از این اتفاقا تو این خونه برای خیلی از دوستان افتاده.... 

انشالله یکیشم قسمت شما و بقیه دوستای منتظرم ن میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی گلم😍😘 یه سوال داشتم اگه همسرم اسپرمش مشکل داشت برای آی وی اف که آزمایش اسپرم گرف ...

سلام عزیزم.... 

خوب مگه نتیجه از اسپرمش رو ندارین؟ 

ازی که موقع ای وی اف ازش گرفتن.... 

عزیزم خوب شایدم داشته و متوجه شدن ولی خوب چون معمولا تعداد اسپرم کفاف تعداد تخمک رو میکنه (مگر اینکه طرف آزواسپرمی باشه) خوب شاید نیان راست راست بهتون توضیح بدن.... 

پروندتون اگه دستتون باشه میشه فهمید.... 

چون روز لقاح و نمونه گیری معمولا اطلاعات اسپرم ثبت میشه.... 

دوستااااان یه سوال دارم من فعلا به خاطره کرونا بیمارستانم جنین انتقال نمیده😔 چه دارویی برای تقویت خ ...

عزیزم خوب روزه غیر اینکه شاید بدنت رو ضعیف کنه مایعات کم به بدنت میرسه و غلظت خونتم بالا میره.... 

پس توصیه میکنم بلافاصله بعدش نریو تو سیکل.... 

مکملم به نظرم طبق تجویز دکترت بخوری بهتر باشه.... 

بیاین به من روحیه بدین 😄😄😄😄 خدا برام یه عالمه تخمک اهدایی از یه جا برسونه 

من از خدا میخوام به جای یه عالمه تخمک اهدایی همچین سورپرایز کنه ندونی از کجا خوردی.... 

خخخخخخخ.... 

انشالله یه دونه با ماهیتابه آنا بزنه تو کله یکی از تخمک‌های خودت به غیرت بیاد و یهویی ببینی مامان شدی روحتم خبر نداشته! 

مرسی عزیزم.هم چنین کرونا نبود ،میتونستی کلاسای امادگیشو بری،خیلی راحت طبیعی زایمان میکردی.حتما ماما ...

آره متأسفانه این اوضاع باعث شد برنامه‌هام بهم بریزه. البته از این هفته کلاس ورزش رو آنلاین شروع کردم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چه جوریه میشه یکی که زیاد تخمک دارن دو سه تاش هم به شما بدن یا قانون خاصی داره؟؟

بله عزیز هر کسی بخواد میتونه تخمکاهاشو اهدا کنه.... 

اما اینطوری نیست که شما تخمکت رو به فرد مشخصی بدی....

چون باید طرفین همو نشناسن.... 

قبلا که این قانون بود الانو نمیدونم.... 

من این ماه باید ال دی واسپرین ورویال ژلی وفولیک اسید وسفکسیم بخورم ایشالا برای ماه بعدش انتقال بدم ا ...

عزیزم‌میشه‌بگی‌برا‌‌چی‌‌این‌داروهارومیخای‌استفاده‌کنی‌‌؟

تا‌ماه‌بعدمیخای‌سفیکسیم‌بخوری؟

رویال‌ژلی‌براچی‌میخای‌استفاده‌کنی؟

حتماباید‌یه‌ماه‌قبل‌انتقال‌‌‌‌ال‌دی‌بخوریم؟

منم‌میخام‌ماه‌بعدانتقال‌بدم‌به‌خاطراین‌پرسیدم..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مرسی عزیزم ۵تاجنین دارم وبچه دومم قراره بشه ایشالا 

عزیزم‌‌ببخشیدفضولی‌میکنم

منم‌برابچه‌دوم‌میکروکردم‌..اماتعیین‌جنسیت‌نیستم

همین‌بعد۴سال‌نشد‌‌‌اقدام‌کردم‌برامیکرو..

میخاستم‌ببینم‌شماهم‌مشکل‌داشتین‌‌که‌میکرو‌کردین..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌میشه‌بگی‌برا‌‌چی‌‌این‌داروهارومیخای‌استفاده‌کنی‌‌؟ تا‌ماه‌بعدمیخای‌سفیکسیم‌بخوری؟ رویال‌ژلی‌ ...

نه عزیزم داروهای همه قرار نیست مثل هم باشه.... 

بسته به بدنت دارو تجویز میکنن.... 

دوستای‌گلم‌من‌میخاستم‌این‌ماه‌برم‌براانتقال‌..

چون‌از‌قزوین‌بایدبرم‌تهران‌..بادکترم‌تماس‌گرفتن‌گفت

این‌ماه‌نمیشه‌‌اول‌بایدآزمایش‌کورنا‌بدم‌جوابش‌‌بیاد‌‌..تاماه‌بعد

آماده‌شم‌بانامه‌ای‌که‌ازقزوین‌میبرم‌.برم‌انتقال‌بدم..

میخاستم‌ببینم‌شماهایی‌که‌میخایین‌انتقال‌بدین‌یاسیکل

میکروشروع‌کنیین‌‌ازشماها‌هم‌این‌آزمایش‌میگیرن؟؟

نه عزیزم داروهای همه قرار نیست مثل هم باشه....  بسته به بدنت دارو تجویز میکنن....

مرسی‌که‌‌جواب‌دادی

من‌بهمن‌ماه‌پانچر‌شدم..خاستم‌فروردین‌انتقال‌بدم‌که‌کورنا

اومد.نشد

حالا‌این‌ماه‌مراکز‌بازشده‌میخاستم‌برم‌که‌میگن‌باید‌اول‌آز

کورنا‌بدم‌این‌ماه‌نمیشه..میترسم‌این‌ماه‌آزمایش‌هاموبدم

ماه‌بعدبرم‌بگن‌بایدیه‌ماه‌ال‌دی‌بخوری‌..همین‌جوری‌هی‌انتقالم

عقب‌بیفته😭😭

سلام عزیزم....  خوب مگه نتیجه از اسپرمش رو ندارین؟  ازی که موقع ای وی اف ازش گرفتن....&n ...

فقط بهم گفتن اسپرمش خوبه فقط تخمک های تو تعداد بیشترشون پوچ بودن و گرید سی هستن و ضعیفن ولی مشکل از تو هست همسرت خوبه.ولی من یه برگه آزمایش اسپرم دارم مال پارسال هست میفرستمش ممنون میشم یه نگاهی بهش کنی گلم.