2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
اره دقیقا من  قرار بود ۱۷اسفند انتقال بدم کنسل کردن برام تا هفتمین روز پریودم هم استرادیول خورد ...

سلام

شنيدم از امروز انتقال رو شروع کرده بيمارستان بهمن منم امروز پريود شدم حالا فردا زنگ بزنم ببينم ميتونم يه وقت از دکترم بگيرم ببينم چه داروهايي ميده

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین .. من برای دومین سونو سبکل پانچر دکتر گفت بدنت جواب نمیده برام نوشته برم تخمک اهدایی بگیرم اگه بخوام نوبتم جلو بیوفته باید خودم یکی رو به مرکز معرفی کنم اگه کسی رو سراغ دارین که اهدا کنه بهم بگین مرسی 🌺🌺🌺🌺 

آزمایشگاه دانش . ۲۲ اردیبهشت وقت گرفتم رویان گفتن اون روز خودشون دوباره تست اسپرم میگیرن ازش.

اوکی عزیزم پس اگه رویان قراره چک کنه دیگه دقیق عیار دستتون میاد.... 

اون یکی آزمایشش عملا معتبر نیست.... 

شرایط آزمایش یادتون باشه رعایت کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس من از فردا روزی دوتا سفیده تخم مرغ میخورم زرده اش رو نباید مصرف کنم؟ رژیم پروتئین رو باید از این ...

عزیز نه زرده رو نخورین.... 

حالا هر از گاهی ایرادی نداره اما چند روز یه بار یه زرده بیشتر نشه.... 

چون کلسترول رو بالا میبره.... 

رژیم پروتئین یعنی همین گوشت و مرغ و ماهی زیاد تو برنامه غذاییتوم باشه.... 

کلا پروتئین هم برای تقویتتون خوبه همه جلو درگیر عوارض هایپری شدنتون رو میگیره.... 

و نتونم یه کم زیاده انشالله اونم با رعایت کم میکنین.... 

پیاده روی خیلی عالیه خونرسانی رو هم بهتر میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین .. من برای دومین سونو سبکل پانچر دکتر گفت بدنت جواب نمیده برام نوشته برم تخمک اهدا ...

سلام عزیزم.... 

چند بار برات سیکل رو امتحان کردن که بهت پیشنهاد اهدایی دادن؟ 

سلام عزیزم....  چند بار برات سیکل رو امتحان کردن که بهت پیشنهاد اهدایی دادن؟

سلام گلم شبت خوش چهار بار دیگه این بار برای پنجمین بار بود رفتم تو سیکل که دیکه دکتر گفت بیشتر ادامه بدم به خاطر داروها مریض میشی 

سلام دوستان من ۳۱ سالمه اقدامیم برا دومی یه پسر ۹ ساله دارم و ۴ ساله اقدامیم برا دومی منو شوهرم مشکلی نداریم و بی دلیل نمی شیم تصمیم دارم ivf کنم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

زن داییم بعد از ۹ سال ناباروری ک دلیلش ضعیف بودن اسپرم داییم بود و حتی دوبار کاشت یکبار آی وی اف و یبار میکرو انجام داده بودن ک منفی شد تو کرمانشاه و دو ماه بود رویان میرفتن و پرونده تشکیل داده بودن و کلی آزمایش امروز فهمید باردار اونم بدون هیچ دارویی و طبیعی🥰

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
سلام شنيدم از امروز انتقال رو شروع کرده بيمارستان بهمن منم امروز پريود شدم حالا فردا زنگ بزنم ببينم ...

اهان خداروشکر شروع شد ...برو ایشالا همین ماه باردار میشی عزیزم منم فرداموعدمه ولی علائم ندارم 😐😐😐

سلام بچه ها خوبین .. من برای دومین سونو سبکل پانچر دکتر گفت بدنت جواب نمیده برام نوشته برم تخمک اهدا ...

عزیزم اگه تهرانی مطب دکتر سهیلا عارفی یه رابط هست که خانومایی که اهدا میکنن باهاشون هماهنگ میکنه خواستی یه سربرو 

سلام انا جون خیلیییی خوشحالم بازم اینجایید وجواب میدید راستش یه سه ماه ونیمه انا جون من مرتب پودر ا ...

سلام، خوبی؟😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیز نه زرده رو نخورین....  حالا هر از گاهی ایرادی نداره اما چند روز یه بار یه زرده بیشتر نشه. ...

الهی به حق این روزای عزیز خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه و به شما و همه کسایی که بهم کمک میکنن تا ابن روزای سخت بگذره سلامتی و طول عمر باعزت بده